reklama
ja wczoraj dostałamBetusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...
jejku,jaka dziwna strona teraz;-)
K
Kinga85
Gość
czesc dziewuszki (moje stare kumpelki;-) ) jak ja tu dawno nie pisałam z wami! no nie mam tak juz czasu tym bardziej że się nie staramy to po co tu ja no nie
wiecie że ja wam kibicuję mocno!!
mimo że nie zaglądam tak często myślami jestem z wami i czekam aż bede mogła wam wszystkim pokolei gratulować!
)
Rybce się udało... ciesze sie bardzo a tak pamietam sie juz dołowała że nie udaje sie i proszę
Każdej z was sie uda!! wierzę w to mocno
BUZIAKI
wiecie że ja wam kibicuję mocno!!
Rybce się udało... ciesze sie bardzo a tak pamietam sie juz dołowała że nie udaje sie i proszę
Każdej z was sie uda!! wierzę w to mocno
BUZIAKI
ja tego szczerze nie rozumiem czemu zaprzestaćlena byłam dzisiaj u lekarza z moim gardełkiem i powiedział mi że na czas brania antybiotyków zaprzestać staranka i co jak dzisiaj przypada mój 14dc, chociaż i tak nie wierzę żeby się udało bez tych ziółek bo jak tyle czasu czekam?
jak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...[/QUOTE
no widzisz kochana wyszło dzisiaj jednak do Ciebie słońce:-)
ja tego szczerze nie rozumiem czemu zaprzestaćjak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.
Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...[/QUOTE
no widzisz kochana wyszło dzisiaj jednak do Ciebie słońce:-)
no widzisz moje pytanie uważajcie za nieakutalne bo jakoś na 14dc nie 9widzę śluzu płodnego więc chyba kicha w tym cyklu
wiesz lena bo taki straszek jestem
Ostatnia edycja:
no widzisz moje pytanie uważajcie za nieakutalne bo jakoś na 14dc nie 9widzę śluzu płodnego więc chyba kicha w tym cyklu[/QUOTE]
może jeszcze będzie kochana?nic nie wiadomo jak jesteś przeziębiona mogło się coś przesunąć.
może jeszcze będzie kochana?nic nie wiadomo jak jesteś przeziębiona mogło się coś przesunąć.
no widzisz moje pytanie uważajcie za nieakutalne bo jakoś na 14dc nie 9widzę śluzu płodnego więc chyba kicha w tym cyklu
może jeszcze będzie kochana?nic nie wiadomo jak jesteś przeziębiona mogło się coś przesunąć.[/QUOTE]
ja to jestem chyba jedna wielka zagadka, bo u mnie zawsze inaczej niż u reszty:-

K
Kinga85
Gość
nie pisz tak... nosek do góry wiedz że każda kobieta jest inna i każda z nas inaczej przechodzi każdy cykl.. nie jesteś żadną zagadkąja to jestem chyba jedna wielka zagadka, bo u mnie zawsze inaczej niż u reszty:--
-
-
-
-
baffled:
![]()
dziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodunie pisz tak... nosek do góry wiedz że każda kobieta jest inna i każda z nas inaczej przechodzi każdy cykl.. nie jesteś żadną zagadkążyczę ci moja droga wytrwałosci cierpliwości i szczęścia... Ty wiesz...
)) buzka
reklama
K
Kinga85
Gość
wiem jak to jest bo my staralismy się 13miesiecy i nic.... też było mi ciężko momentami i to bardzo..dziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodu
Ja za jakiś czas pewnie wznowię starania z mężem... chcemy bardzo drugie dziecko..
Podziel się: