reklama
izus180584
Fanka BB :)
Betusia tulam mocno!!!!!!!Oj te wredne @ po co do nas przylaza jak my ich nie chcemy

ja sie zbieram juz bo jutro o 5 rano ruszam a w czwartek pewno pozno wroce wiec do piateczku 
buziaki kochane juz za Wami tesknie.....
trzymam kciuki za wszysstkie baaaaaaaaaaardzo mocno!!!!!
papatki
no własnie tez nie wiem
no ba ... pewno ze zachodzimy... ide parzyc ziolka
i zmykam do piateczku....
buziaki kochane juz za Wami tesknie.....
trzymam kciuki za wszysstkie baaaaaaaaaaardzo mocno!!!!!
papatki
Betusia tulam mocno!!!!!!!Oj te wredne @ po co do nas przylaza jak my ich nie chcemy![]()
no własnie tez nie wiem
czyli kochane będziemy pić ziółka i tez tak ładnie zapełnimy stronę jak te dziewczyny czyli wszystkie zachodzimy w najbliższych miesiącach
no ba ... pewno ze zachodzimy... ide parzyc ziolka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysza84
https://ssl.allegro.pl/item935792733_ciaza_babystart_meski_test_plodnosci.html
zobaczcie co znalazlam niewiedzialam ze dla facetow tez sa testy
kurde niema tego testu owu na allegro co u swersonki jest![]()
No ciekawe urządzonko jak ktoś ma wątpliwości...
Ja też bym zakupiła ten Svensonkowy test, zaraz poszukam w necie. Może coś się uda znaleźć. Albo na tych internetowych aptekach.
A właśnie mi się przypomniało że jak byłam kiedyś na naukach przedmałżeńskich to właśnie kobietka mówiła coś o takich testach. Tylko że wtedy to człowieka wogóle nie interesowało.
A to widziałyście... https://ssl.allegro.pl/item935703994_mikroskop_owulacyjny_donna_test_plodnosci.html ... czego to już ludzie nie wymyślą!
Clearblue Fertility Monitor Test Sticks (aukcja 220552444571) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
kochane ostatnio ktoras wkleila takie cudo i pisala ze kosztuje 400 zl a tu duzo mnie i czy to jest elektroniczny test owu????
Znalazłam to Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro
Niby już aukcji nie ma ale zaraz napiszę czy może jeszcze raz wystawić i czy ma więcej przedmiotów.
I jeszcze coś takiego Apo-Discounter.pl
Tutaj jest chyba prawie cała oferta Clearblue i jest nawet ten Svensonkowy co pokazuje tydzień ciąży.
dzieki to wlasnie to tylko holerka czemu oni to takie drogie robiaZnalazłam to Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro
Niby już aukcji nie ma ale zaraz napiszę czy może jeszcze raz wystawić i czy ma więcej przedmiotów.

ja pindole ale ceny hihihihihiI jeszcze coś takiego Apo-Discounter.pl
Tutaj jest chyba prawie cała oferta Clearblue i jest nawet ten Svensonkowy co pokazuje tydzień ciąży.
asiucha-L
A ja właśnie zobaczyłam że ten test na allegro można kupić za 13zł, a ja dzisiaj w aptece zapłaciłam 37zł SZOK jaka różnica!
Dobranoc!
Ja kupowałam po 16 zł
A mnie chłop wysyła do fryzjera...nie wiem czy aż tak chce mi poprawić samopoczucie czy faktycznie moje włosy są już w takim opłakanym stanie
A powiem Wam jeszcze że wczoraj w Złotym Tarasach spoktałam Dodę z Nergalem. Ale jest franca śliczna...ale jaka chuda sie zrobiłaręce to jak patyczki miała
Wow to masz światowe życie, idziesz na zakupy i same gwiazdy!
A gdzie tam bieda...!!! A drogo to faktycznie moze się wydawać.
CHolera wynalazłam wczoraj w Aldo takie piękne buty i oczywiście nie było rozmiaru...muszę wygooglać gdzie jeszcze mogą być w PL bo muszę je mieć.
Ja jak ostatnio byłam w Aldo to podobały mi się ze 3 pary, były super i to jedne jeszcze po przecenie, cudne!!!!!
ja bym wolała styczeń, ale jak ja już tule czekam to każdy termin musi być dobry nie ma innej opcji byle by było.
odebrałam wyniki prl no i oczywiście dobry nawet morfologia też dobra no to ja już nie wiem co jest?
Lopop bardzo się cieszę że wyniki masz dobre a nie mówiłam.
Maciuś jutro napiszę, bo się z pijanym gosciem uzeram!!!
Robin jesteś dziś? Dawno ciebie nie było.
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
Maćku przykro mi bardzo ale myśl pozytywnie. A ziółka pijesz?
@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....
a bete własnie sprawdziłam i poniżej 0,1 ( przynajmneij przetarłam sobie szlaki- pierwszy raz robilam to badanie)
nic to ziółka pije.... zobaczymy jaki dadza efekt w tym cyklu.. jak ktoras odświeza liste to prosze mnie dopisac zaczynam cykl 7 albo 8 kurna juz mi sie wszystko chrzani
Przykro mi Betusia, pijemy ziółka i zdrowie za nastepny cykl.
ale ona mówiła że to i tak mimo że zapisuje bezpieczny to trzeba się wstrzymać od staranek bo to może i tak zaszkodzić i znowu cykl do dupy
My przejmujemy się lekami bo owu, bo fasolka a takie co piją od rana do wieczora to niczym sie nie przejmują i w ciąże zachodzą.
czyli kochane będziemy pić ziółka i tez tak ładnie zapełnimy stronę jak te dziewczyny czyli wszystkie zachodzimy w najbliższych miesiącach
Popieram!
I jeszcze coś takiego Apo-Discounter.pl
Kurczę drogie ale wybór mają faktycznie duży.
a mi sie juz nawety niechce zaparzac i pic tych ziolekJa kupowałam po 16 zł
Wow to masz światowe życie, idziesz na zakupy i same gwiazdy!
Ja jak ostatnio byłam w Aldo to podobały mi się ze 3 pary, były super i to jedne jeszcze po przecenie, cudne!!!!!
Lopop bardzo się cieszę że wyniki masz dobre a nie mówiłam.
Robin jesteś dziś? Dawno ciebie nie było.
Maćku przykro mi bardzo ale myśl pozytywnie. A ziółka pijesz?
Przykro mi Betusia, pijemy ziółka i zdrowie za nastepny cykl.
My przejmujemy się lekami bo owu, bo fasolka a takie co piją od rana do wieczora to niczym sie nie przejmują i w ciąże zachodzą.
Popieram!
Kurczę drogie ale wybór mają faktycznie duży.
ale niemoge sobie odpuscic musze pic tak dlugo az zajde 
reklama
hej kobitki
melduje sie po zakreconym dzionku , najpierw zebranie w szkole bo jestesmy na etapie wybierania gimnazjum potem dentysta o zgrozo ale juz ostatnia wizyta ufff , no to tak w telegraficznym skrocie , troszku nadrobiłam widze ze nie ciekawie , no bo jakby mogło byc inaczej to by było za piekne
melduje sie po zakreconym dzionku , najpierw zebranie w szkole bo jestesmy na etapie wybierania gimnazjum potem dentysta o zgrozo ale juz ostatnia wizyta ufff , no to tak w telegraficznym skrocie , troszku nadrobiłam widze ze nie ciekawie , no bo jakby mogło byc inaczej to by było za piekne
Podziel się: