tylko daj szybciutko znać...jak było...
a moze nie
to bardzo przykro...ale jak bedzie stymulacja to bedzie pewniej...wytrzymaj jeszcze jeden cykl...
Tośka gwałć męża i nie zakłądaj nic...nastawiaj się pozytywnie...
@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....
a bete własnie sprawdziłam i poniżej 0,1 ( przynajmneij przetarłam sobie szlaki- pierwszy raz robilam to badanie

)
nic to ziółka pije.... zobaczymy jaki dadza efekt w tym cyklu.. jak ktoras odświeza liste to prosze mnie dopisac zaczynam cykl 7 albo 8 kurna juz mi sie wszystko chrzani
no pomysł nieziemski ale sex jest dorby na odreagowanie stresów równiez to moze spróbuj...
Betusia przykro mi...

no ale w nastepnym z ziółkami zachodzisz...
dopiero jestem...wpadłąm nadrobic zaległosci w czytaniu i o 16 przełaczam się na tele/videi konferencje, na jakieś 30 min...
no oczywiscie ze zachodze ;p
Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...
no nie mam pojecia.... moze to przez stres w pracy odkad zmienilam prace to cykle mam neregularne tzn od 28 do tak jak obecny cykl 37 dni hmmmm sama nie wiem - oby zioleczk apomogly
chyba się uda zgwałcić

mój W. kupił czerwone winko na wieczór więc dziewczynki nie posiedze z Wami dzisiaj
nie jestes sama - ja tez mam chandre i humory jakieś dziwne
to gwałć gwałć kochan - trzymam kciukasy oby owocnie owocnie...
Witam się ponownie!!!
Ja tak dzisiaj doskakuje, ale już jestem dłuższą chwilkę.
Betusia szkoda że @ przylazła...
Zaraz sie cofam i poczytam co jeszcze się wydarzyło.
U mnie chyba też @ idzie wielkimi krokami...brzuch mnie naparza strasznie!
no szkoda i to jeszcze jutro jade na konferencje a jajniki to chyba sobie zaraz wyrwe - tak bolą łobuzy jedne- zamiast boleć popracowac troche powinny i piekne pechole powinny wytworzyc...

no nie ???

Jest ktoś wogóle jeszcze ?!?
No ale ziolowe... Tez ich nigdy nie widzialam...
Juz mam pierwszy objaw ciazy;-) - sennosc. Dzisiaj musialam sobie w ciagu dnia dwie drzemki zrobic. Szybko to u mnie idzie
heheh to sie ciesze że tak szybko masz

mimo wszystko trzymam kciukasy
<tuli tuli>
Z ryżem czy makaronem ?!? Bo ja i tak jedno i drugię przygotowywuję bo głosy w domu podzielone ;-)
Stwierdziłam właśnie że najchętniej to pojechałabym teraz na wakacje.
ja z ryżem poproszę

mmmm uwielbiam pomidorowa
a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy
zabko <tulam mocno> ...
Betusia tak mi przykro że @ przyszła trzymam kciuki aby w tym cyklu Ci się udało;-);-);-)
mniw tez jest smutno ale trzeba dzialac - wobec powyzszego bede pic ziółka i kochać sie codziennie a co ;p