asiucha-L
Fanka BB :)
a mi sie juz nawety niechce zaparzac i pic tych ziolekale niemoge sobie odpuscic musze pic tak dlugo az zajde
![]()
Nie możesz zrezygnować, dlaczego tak pesymistycznie do tego podchodzisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi sie juz nawety niechce zaparzac i pic tych ziolekale niemoge sobie odpuscic musze pic tak dlugo az zajde
![]()
dzieki to wlasnie to tylko holerka czemu oni to takie drogie robia![]()
Marzenia nie zawsze sie spelniaja, wiec marze o 3... Tak na zapas, zeby chociaz dwojka byla;-)maćku już wiem jak ma na imię synek mi podpowiedział melman. dziewczyny wy tak odważnie że trójkę ja chcę chociaż drugie a potem jak będzie trzecie to i tak będę kochać bardzo
Drogie to cos, a wykrywa tylko liczbe plemniczkow.... Tyle kosztuje badanie nasienia w laboratorium, a ma sie przebadane rowniez inne parametry...https://ssl.allegro.pl/item935792733_ciaza_babystart_meski_test_plodnosci.html
zobaczcie co znalazlam niewiedzialam ze dla facetow tez sa testy![]()
No sa - TwojaWitam was dziewczynki.
Przystepuje do nadrabiania zaległości.
Informuje też że z dniem wczorajszym zaczęłam pić ziółka, Klimuszkoa nr 1 - po prostu obrzydliwe w smaku ale cóż dla dzidzi zrobię wszystko. Piję jeszcze drugie - Dr. treben na torbiele, mięśniaki itp te akurat są pyszne.
Wiecie co wczoraj miałam z M przytulanki, taki spontan z rana i powiem wam że chyba pierwszy raz tak mocno mnie bolało. Byłam rozzluźniona ale w czasie ... strasznie bolał prawy jajnik (ten bez torbieli) a potem bolał mnie dziwnie dół brzucha tak mnie ciągneło. Niezbyt przyjemne to było. Wiem że ból podczas seksiku w czasie owu to normalka też tak mam ale wczoraj naprawdę mocno bolało, dodam że to był 21 dc.
Ciekawe czy fasoleczki jakieś są nowe?
Tak wywnioskowalam z Twojego postu;-)Ja to się zastanawiam gdzie później te paski dokupić, bo ich nie widziałam.
Całe szczęście że przy zamówieniu za min 99zł wysyłka gratis. Ja chyba zamówię ten owulacyjny. Zobaczymy czy mi coś ta osoba z allegro odpisze.
No sa - TwojaTak wywnioskowalam z Twojego postu;-)
to napewno taki jedno dniowy dol jutro juz bedzie lepiejNie możesz zrezygnować, dlaczego tak pesymistycznie do tego podchodzisz?
a nie dał tobie clo na pobudzenie jajeczkowania ???a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy![]()
;-) teściowa nie jest najgorsza...tylko troche nadopiekuńcza...synek jedynak...stosunki poprawne;-)no tak dobra synowa odwiedza dobrych teściów;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)![]()
dobreNo ale ziolowe... Tez ich nigdy nie widzialam...
Juz mam pierwszy objaw ciazy;-) - sennosc. Dzisiaj musialam sobie w ciagu dnia dwie drzemki zrobic. Szybko to u mnie idzie![]()
ekspresssto fakt...ale co za duzo to niezdrowo...Tonacy brzytwy sie chwyta. To po pierwsze;-)
A po drugie - ja sobie jeden fasolkie nie mage machnac, to myslesz ze 4 mi sie uda?![]()
macku to ja do ciebie dolaczam wylam dzis jak bober w drodze do domu jakos sie trzymalam ale w domu sie rozkleilam i mam dosc dziesiejszy dzien jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-
wściekła/y:
![]()
żabka głowa do góry...każdy cykl jest inny i nie przejmuj sie duzo, tylko magiczne ziółka na owulkę pij i nie wątp, bo wiary zabraknie i nie zadziałają;-)a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy![]()

z tego co wiem to pecherzyk musi miec ok 20-22 mm, a endo ok 10-11 mmm, zeby mogło dojsć do zapłodnienia, jajeczko rośnie ok 2 mm /dobęAle "raczej" nie oznacza że na pewno!!!
Nie ma co się poddawać -> trzeba się starać!
Ja nie miałam żadnych nadzieji bo mi ginek też powiedział że owu do tyłka jest, bo pęcherzyk powinien mieć 25mm...
jak znajdę fotki to Ci napiszę jakie miałam wielkości w poszczególnych dniach, bo mi zdjęcia robił i drukował.
15tc.... Czyli powtórzyła się sytuacja z jej pierwszej ciąży, bo wtedy tez serduszko przestało bić w 13tc... A ona tak się cieszyła, ze ma już ten 13 tydzień za sobą i jest wszystko w porządku...a jak u Ciebie? co słychac z @?hej kobitki
melduje sie po zakreconym dzionku , najpierw zebranie w szkole bo jestesmy na etapie wybierania gimnazjum potem dentysta o zgrozo ale juz ostatnia wizyta ufff , no to tak w telegraficznym skrocie , troszku nadrobiłam widze ze nie ciekawie , no bo jakby mogło byc inaczej to by było za piekne