reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale przynajmniej wiem na czym sytoje teraz sobie kaske odloze i kupie te testy co sversonka miala z usmiechem na owu i dokupowanymi paskami do tego :tak: i bede dzialac dalej jakos mi juz troszke lepiej jak z wami popisalam no i oczywiscie jak zwykle na duzy stes zezarlam ciasto i chrupki i teraz jestem obzarta :zawstydzona/y:
no tak jakoś jest że to my humorek poprawiamy

dziewczyny dziękuję za podpowiedź z tym suwaczkiem bo szukałam tego edytuj sygnaturę to chyba przez tę zmianę BB nie podoba mi się ta strona ohydna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ile takie testy się cenią ?!? Można je kupić w PL czy trzeba zamówić u Svensonki ?
ktoras babeczka taki na allegro znalazal i kosztowal 100 zl + 7 paskow alwe paski mozna dokupowac ale niewiem po ile sa wiec jak dla mnie to drogo ale chyba sobie odloze i kupie taki pozadny raz na zawsze :-p najwyzej jak juz bede miala 3 dzieci to przekaze go dalej :tak:

maćku już wiem jak ma na imię synek mi podpowiedział melman. dziewczyny wy tak odważnie że trójkę ja chcę chociaż drugie a potem jak będzie trzecie to i tak będę kochać bardzo

ha widzisz równouprawnienie mamy i o facetów dbamy.
gdzieś są poszukaj porę stron do tyłu tam mi się wydaje była stronka bo wchodziłam
o kurcze tyle stron w tyl wertowac ??mam keprzy pomysl zawolam to sama ktoras napisze zta co wtedy napisala hihihi

KOCHANE STARACZKI KTORAS Z WAS ZNALAZLA OSTATNIO NA ALLEGRO TESTY OWU TAKIE JAK U SVERSONKI Z BUZKA I PASKAMI DO NIEGO CZY MOGE PROSIC O PONOWNE PODANIE LINKU BEDE BAAAARDZO WDZIECZNA :sorry2::yes:

Clearblue Fertility Monitor Test Sticks (aukcja 220552444571) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

kochane ostatnio ktoras wkleila takie cudo i pisala ze kosztuje 400 zl a tu duzo mnie i czy to jest elektroniczny test owu????

czesc dziewczynki
Betusia przytulam z powodu @ i trzymam kciuki za następny cykl:) u mnie było 14 :)
ja dzisiaj byłam na zakupkach kupiłam sobie buciki i w realu śpiochy dla synka a jak bedzie dziewucha to bedzie nosiła z samochodzikami :p

:) ja tez tak chce... :)

ja marzyłam zawsze o blizniakach powiedziałam mezowi, ze jak to sie urodzi staramy sie dalej :p
ja tez marzę....
Betusia tulam mocno.oby następny cykl już był owocny w dzidzie:tak:
Tośka gwałć M a co, niech sobie nie myśli że mu odpuścisz bo jest zmęczony,siła wyższa<czyt.jajniki> wzywa do roboty:-D
Pajeczko fajnie że u Ciebie w porządku a bliźniaki przyjdą jeszcze do Ciebie, może zaraz po synku?:-) podziwiam w ogóle bo ja oczywiście cieszyłabym się że są ale bałabym się mieć bliźniaki:-D zmykam na obiad.brzuch mnie boli jak na @...dziewczynki dlaczego?i to bardzo boli....a połowa cyklu jest.
oj ja chcialabym blizniaki mmmmmmm.... dzisiaj bylam u kolezanki i przyszla do niej klientka z 5 letnimi blizniakami dwie dziewuszki- nie dosc ze sliczne to jeszcze cudowne- dawno sie tak nie ubawilam- az sie poplakalam ze smiechu z ich haseł....

lena byłam dzisiaj u lekarza z moim gardełkiem i powiedział mi że na czas brania antybiotyków zaprzestać staranka i co jak dzisiaj przypada mój 14dc, chociaż i tak nie wierzę żeby się udało bez tych ziółek bo jak tyle czasu czekam?
ja bym tam brala i serduchowala
tylko daj szybciutko znać...jak było...

a moze nie :)

to bardzo przykro...ale jak bedzie stymulacja to bedzie pewniej...wytrzymaj jeszcze jeden cykl...

Tośka gwałć męża i nie zakłądaj nic...nastawiaj się pozytywnie...

@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....

a bete własnie sprawdziłam i poniżej 0,1 ( przynajmneij przetarłam sobie szlaki- pierwszy raz robilam to badanie ;) )

nic to ziółka pije.... zobaczymy jaki dadza efekt w tym cyklu.. jak ktoras odświeza liste to prosze mnie dopisac zaczynam cykl 7 albo 8 kurna juz mi sie wszystko chrzani
no pomysł nieziemski ale sex jest dorby na odreagowanie stresów równiez to moze spróbuj... :)

Betusia przykro mi... :(
no ale w nastepnym z ziółkami zachodzisz...:)

dopiero jestem...wpadłąm nadrobic zaległosci w czytaniu i o 16 przełaczam się na tele/videi konferencje, na jakieś 30 min...
no oczywiscie ze zachodze ;p
Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...
no nie mam pojecia.... moze to przez stres w pracy odkad zmienilam prace to cykle mam neregularne tzn od 28 do tak jak obecny cykl 37 dni hmmmm sama nie wiem - oby zioleczk apomogly :)
chyba się uda zgwałcić :) mój W. kupił czerwone winko na wieczór więc dziewczynki nie posiedze z Wami dzisiaj :)

nie jestes sama - ja tez mam chandre i humory jakieś dziwne
to gwałć gwałć kochan - trzymam kciukasy oby owocnie owocnie...
Witam się ponownie!!!

Ja tak dzisiaj doskakuje, ale już jestem dłuższą chwilkę.

Betusia szkoda że @ przylazła...

Zaraz sie cofam i poczytam co jeszcze się wydarzyło.

U mnie chyba też @ idzie wielkimi krokami...brzuch mnie naparza strasznie!
no szkoda i to jeszcze jutro jade na konferencje a jajniki to chyba sobie zaraz wyrwe - tak bolą łobuzy jedne- zamiast boleć popracowac troche powinny i piekne pechole powinny wytworzyc... :) no nie ??? :)
Jest ktoś wogóle jeszcze ?!?

No ale ziolowe... Tez ich nigdy nie widzialam...

Juz mam pierwszy objaw ciazy;-) - sennosc. Dzisiaj musialam sobie w ciagu dnia dwie drzemki zrobic. Szybko to u mnie idzie:-D
heheh to sie ciesze że tak szybko masz :) mimo wszystko trzymam kciukasy
macku to ja do ciebie dolaczam wylam dzis jak bober w drodze do domu jakos sie trzymalam ale w domu sie rozkleilam i mam dosc dziesiejszy dzien jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::-:)wściekła/y::frown::no2::hmm:
<tuli tuli>
Z ryżem czy makaronem ?!? Bo ja i tak jedno i drugię przygotowywuję bo głosy w domu podzielone ;-)

Stwierdziłam właśnie że najchętniej to pojechałabym teraz na wakacje.
ja z ryżem poproszę :) mmmm uwielbiam pomidorowa
a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy :zawstydzona/y:
zabko <tulam mocno> ...
Betusia tak mi przykro że @ przyszła trzymam kciuki aby w tym cyklu Ci się udało;-);-);-)

mniw tez jest smutno ale trzeba dzialac - wobec powyzszego bede pic ziółka i kochać sie codziennie a co ;p

reklama
Witam was dziewczynki.
Przystepuje do nadrabiania zaległości.
Informuje też że z dniem wczorajszym zaczęłam pić ziółka, Klimuszkoa nr 1 - po prostu obrzydliwe w smaku ale cóż dla dzidzi zrobię wszystko. Piję jeszcze drugie - Dr. treben na torbiele, mięśniaki itp te akurat są pyszne.

Wiecie co wczoraj miałam z M przytulanki, taki spontan z rana i powiem wam że chyba pierwszy raz tak mocno mnie bolało. Byłam rozzluźniona ale w czasie ... strasznie bolał prawy jajnik (ten bez torbieli) a potem bolał mnie dziwnie dół brzucha tak mnie ciągneło. Niezbyt przyjemne to było. Wiem że ból podczas seksiku w czasie owu to normalka też tak mam ale wczoraj naprawdę mocno bolało, dodam że to był 21 dc.
Ciekawe czy fasoleczki jakieś są nowe?

Bosheeee 50 stron, jak ja to nadrobię?

Do góry