reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Oj cięzko dogodzić kobiecie.
Mój M. tez mnie woli w długich włosach, ale ja najbardziej siebie lubię w takich do ramion, a teraz to mam już do łopatek, i mnie denerwują troszkę.:baffled:
Justyś my kupimy klocuszki,a Ty za działania marketingowe zrobisz sobie pasemka, co?:tak::-p

Oj ,nie kuś nie kuś Madziu!!

A jaki zawsze kolor włosów miałaś??

reklama
No ja genralnie zawsze mam swój naturalny, takie brązowy, czasem sie farbnę na jakiś czekoladowy, czy cóś, ale to tylko ja widzę zmianę, nikt inny :-(
A chciałabym tak diametralnie zmienić mój IMAGE :tak:
A Ty masz naturales?

No ja genralnie zawsze mam swój naturalny, takie brązowy, czasem sie farbnę na jakiś czekoladowy, czy cóś, ale to tylko ja widzę zmianę, nikt inny :-(
A chciałabym tak diametralnie zmienić mój IMAGE :tak:
A Ty masz naturales?

heehe od połowy tak,czyli od góry bo reszta to farba pozostała.
jA jestem bardziej sztynką niż blondynką ,no chyba ,że ciemną .Czasem by to pasowało:-D.
Raz zmieniłam kolor diamtralnie ale sie dobrze nie czułam .
Ciemne włosy jasne pasemka na grzywce na NK jest foto.

Weż jakiś balejaż zrób z 3 kolorów na to i troszkę z cieniuj włosy.
Jutro coś poszukam w fyzurkach.

Musze lecieć bo Tomi na mnie furka ,że jeszcze tu siedzę.

KOLOROWYCH ŻYCZĘ.......

witam sie rankiem :) a ja otwieram dzisiejszy dzionek :)
Kurcze !! A tak chcialam na tej 2000 stronce poklikac..nie sadzilam ze az tyle nadrukujecie ze az 2001 bedzie!!
u nas nocka przespana cala tylko z przerwa na mleczko ok 2:30...normalnie nie je mi w nocy ale przez te zebolki i katarek sie wybudzil to juz mu dalam... pogoda u nas SUPER!! dopiero 8! a ja juz na nogach:) slonko zaglada mi w okienko i mnie obudzilo-az sie wstawac chce:)
A taka wkurzona poszlam wczoraj spac!! Cholerka! siedzielismy sobie i ogladalismy ''pieerwsza milosc'' a daniel nie wiem jak,bo to tylko on potrafi-rozpieprzyl mi szklany stol przy narozniku!!!!!!! bylam taka zla ze myslalam ze go zabije-a on sie smial i mnie tym jeszcze bardziej denerwowal!! dzisiaj jak wroci z pracy jedziemy kupic nowy...
maly jakis przeziebiony -katar kaszle czasem,najwiecej w nocy ale raczej czuje sie dobrze,bez goraczki.pojde z nim jutro do lekarza sprawdzic.piszcie,piszcie bo nuda ;):)

No cześc Kochane!
U mnie tez słoneczko piękne za oknem i wstałam radosna jak stado skowronków, ale do czasu gdy wyjrzałam przez okno....bo tam ŚNIEG kurde franek!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i temperatua -1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A było juz tak fajnie....
Mam nadzieje, z eto tylko chwilowe.

Nocka była w miare- nie całowałam sie juz z sedesem na szczescie, Zosia przebudziła sie ale tylko raz i Daniel do niej wstał.
Wczoraj mi mój mąż ugotował rosołek i straszne mi smakował:tak::tak::tak: Dziś już czuje sie dobrze.

Jeszcze w pizamie siedze, ale zaraz sie ubieram i bedziemy z Zosia szykować sie na spacerek. Wiem, ze jest dopiero 8.30 ale musze gdzies z tej chałupy wyjść bo zwariuje.
W weekend znów sama bede bo Daniel do rodziców jedzie jedna ważna sprawe załatwić- maja troche rodzinnych problemów i nie chce im przeszkadzac. Smutno mi troche, ale co zrobic...

Kawy bym sie kurcze napiła, ale wole nie bo po tym zatruciu jeszcze by to wywołało jakąś erupcję:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Justynko jestes cudowna wręcz:tak::tak::-D:-D

U mnie tez słoneczko piękne za oknem i wstałam radosna jak stado skowronków, ale do czasu gdy wyjrzałam przez okno....bo tam ŚNIEG kurde franek!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i temperatua -1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A było juz tak fajnie....
Mam nadzieje, z eto tylko chwilowe.

Kawy bym sie kurcze napiła, ale wole nie bo po tym zatruciu jeszcze by to wywołało jakąś erupcję

Napewno chwilowe bo wiosna tuz tuz!! juz coraz cieplej:) az zyc sie chce :)

to idzmy sobie zrobic herbatke i sie razem napijmy :)

Dobra!:tak::tak::tak: To ja sobie zrobię malinową!:tak: Buziak!

To ja tez robie malinowa :D akurat sobie w pl kupilam z sagi malinowke :) pyyycha :)

.....................................................................................................................................................juz zrobilam i pije :) dlatego edytuje posta :D

Cos tu strasznie pusto...pewnie wszystkie dzieciaczki daly mamusia dzisiaj pospac :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej moje kochane,

to mnie wyczulyscie bo ja tez dzisiaj herbatkowa (przynajmniej poki co :tak:) bo znowu czuje maly dyskomfort... Wczoraj bylo juz ok a dzisiaj po wstaniu znowu jakos tak dziwnie :tak:

Ja mam rooibosa caramel mniam mniam :-)

maylah ja wczoraj farbowalam ale chcialam troche jasniejsze niz wyszlo, wiec w sumie za duzo nie nazmienialam... a tez mi sie marzy zeby wejsc zmieniona na ladniejsza w ta wiosne ale chyba nic z tego ;-)

Do góry