agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Hej moje kochane,
to mnie wyczulyscie bo ja tez dzisiaj herbatkowa (przynajmniej poki co)
To napij sie ze mna i DMUCHAWCEM
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej moje kochane,
to mnie wyczulyscie bo ja tez dzisiaj herbatkowa (przynajmniej poki co)
To ja tez robie malinowaakurat sobie w pl kupilam z sagi malinowke
pyyycha
.....................................................................................................................................................juz zrobilam i pijedlatego edytuje posta
![]()
Z sagi herbatki owocowe sa wszystkie super. Najbardziej lubie ta z jabłkiem i dzika roża.
Od jakiegos czasu kupuje te same kaszki. I choc ma,m ich w domu az siedem róznych i podaje na zmiane, to chyba sie małej znudziły. Kupiłam dania Hippa- kaszka manna waniliowa itd i wpierdziela az jej sie uszy trzesa
Buziak, Kochana!

mam nadzieję, że u młodego tez obejdzie się bez lekarza. Daje mu Stodal tak jak Tomiemu, do tego nurofen na dobranoc (przeciwbólowo na zęby i przeciwzapalnie)... rano i w południe oklepuję plecki. Co więcej mogę z robić? nei ma gorączki, tylko rano i po jedzeniu ma mokry kaszel. Katarku też brak - ale mimo to chyba będę mu psikać woda morską - może mu się tam rozrzedzi ta wydzielina w gardle i będzie mu łatwiej odkasływać
sama nie wiem...
może i dobrze, bo zdążymy do tego czasu wymienić panele i może wreszcie zamówię firankę
zdecydowałam się, że wybiorę coś w brązie a nie w zieleni, bo w zieleni nic nie dostanę
nawet zwykłych prostych pasów nie ma, no chyba, że w kolorze trawy na wiosnę 

wiem ze to niby pozycja jest niebezpieczna, ale chyba dla dzieci które nie umieją same głowki podnieść porządnie? a może się mylę?
śnieg i mroz. Beznadzieja, niech ta wiosna sie w końcu pojawi

Mari w trakcie snu przekreca sie po calym lozeczku, przeciez nic na to nie poradzimy, mala uwielbia spac tak jakos wyrecona bo to jej ulubiona pozycja.