reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas slonko,ale wieje wiec spacerek sobie jeszcze odpuszczamy. Z czego sie ciesze,bo mam niemijajacy mega leniuch. Juz mam dosc tego zimna,wiosny hcce, ciepelka, dzialki mi sie chceeeeeeeeee!!!!

ja też ja też :-:)-:)-:)-:)-( juz mam dosc tego siedzenia w domu:-( dzis miałam isc do koleżanki i chyba nie dojde bo pogoda do dupy.... lada moment i załapie depresje... ja chce słoneczko ja chce nad morze:-(

reklama
Monia on nadal jest na wolności:-( ale wyszły jaja bo okazało się że 2 kobiety kłamały i nie było na nie żadnych napadów ( w tym jedna stwierdziła że została zagwałcona a jej dziecko pobite a druga sama pocieła sobie ręce żyletką ) żeby było zabawniej obydwie zgłosiły napaść tego samego dnia... policja zablokowala drogi, sciagnieto wojsko, zrobiono nowe portrety pamięciowe a tu wyszło że to wszystko pic na wode:sorry2::baffled: Głupie baby... wiec oficjalnie napadów było 6...

Musze mlodego polozyc szybko dzisiaj spac i wziasc sie za siebie,bo normalnie jak dziadowa wygladam. I do fryzjera musze sie zapisac. os musze z wlosami zrobi,ale nie mam koncepcji. Teraz mam grzywke do ust i planowane dalsze zapuszczanie,ale sama nie wiem. Kusi mnie zrobienie grzywki
tu mi sie podoba kolor, ciecie w sumie tez Fryzury krótkie, Fryzury EMO krótkie, Fryzury EMO blond , tutaj ciecie i ta grzywka kolorowa , http://fryzury.info/fryzura/713/
Fryzury krótkie, Fryzury EMO krótkie, Fryzury EMO blond

Mlodemu wlaczylam Zygzaka i polecialm do kiosku. Kupila farbe i wpadnie do mnie kumpela z nozyczkami. A co! Tylko nie wiem ile zetne.
Asia ja w takich krotkich to super bym sie czula,ale S by mnie zabil na smierc

Justyna opcja druga.....................a S jak chce to niech sam sobie włosy zapuści................ ja nie rozumiem takiego podejścia.......... on by mnie zabił, on by mi nie pozwolił..................... przeciez to moje kurna włosy....................
Opcja 2 jak najbradziej........... zaszalej kobito tego Ci trzeba.................

Mam dzis małża do obiadu w domu, więc mnie nie ma tu oficjalnie

reklama
Do góry