anka26_x_07
Mama Laury :)
U siostry wszystko ok:-):-):-):-):-):-):-)
ma fotki to wklei na forum
ja juz widzialam 

ma fotki to wklei na forum

ja juz widzialam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ja juz widzialam 

mówiłam jej że wszystko będzie ok;-);-);-);-)
obym co do mnie się myliła

wcześniej słonko potem ciemnica i deszcz potem znów słonko i to takie big big big w kuchni zrobiło się tak cieplutko i milusio no żyć się chciało a za chwile ciemno sie zrobiło jak w nocy i cisneło śniegiem i to takim okropnym 

a do tego u nas tak wieje że klapy od śmietników trzaskają 

niby po to co by więcej aktywności fizycznej mieli ja jestem jak najbardziej za bo ruch dzieciakom potrzebny a tym bardziej dzisiejszym dzieciakom bo oni teraz to tylko szkoła a potem komp albo tv
ale jak Adam miał wcześniejszego wuefistę to wszystko było ok bo np na pierwszej godzinie ćwiczyli potem szedł z nimi na spacer potem na koniec grali w nogę albo w zbijaka a ten co jest teraz studencik to
najpierw ćwiczenia typu pompki chodzenie w przysiadzie itp a potem bieg na np kilometr potem ściganie się biegi na start na koniec znów ćwiczenia więc Adam jak wraca po takim w-f jest wykończony a rano wstaje z meg zakwasami i obolały
zgłaszaliśmy to do dyrekcji i co?????????należy to przeczekać ona z panem porozmawia...niedługo wróci stary wuefista bla bla bla...a dziewczynki to normlnie uciekają z tego w-f bo pan przesadza

Trzymam kciuki zeby tak bylo:-)

do tego wychowawczynią naszą była

ale to jeszcze nic jak byłam w 3 klasie to nasza babka poszła na roczny urlop zdrowotny i w-f mieliśmy z facetem który miał pierdzielca nomen omen były wojskowy
młody bo coś po 30 ale głupie to było że

np standardem było to że on wsiadał na rower i jechał za nami a my biegłyśmy na trasę np 5 km
albo siadał na ławeczce na stdionie a my zaliczałyśmy 10 kólek co dawało 4 km a jak któraś nie mogła nie miała siły i odpoczywała to pokrzykiwał teksty że
np co sadło przeszkadza!!!!!!!!1albo no jak się waży 80 kg to ciężko chodzić a co dopiero biegać do boju słonico!!!!!!!11 były skargi do dyrekcji wychowawcy i co lipa nic z tym nie zrobili bo to szkoła a on nauczyciel i jemu wolno

ale sie doigrał chodził na balety była w kamieniu słynna na owe czasy dyskoteka "steńka" i on tez tam w soboty bywał i miał niestety słabośc do alkoholu i dziewczyn nawet swoich uczennic a że był po lekcjach to myślał że to nie przeszkadza...chłopaki z technikum mechanicznego z 5 klasy byli na baletach i on zaczął jednego laskę wyrywac zresztą tez jego uczennicę z 2 klasy
no i chłopaki laskę podpuścili on był wstawiony zaczął laske obmacywac ci mu zdjęć nacykali a potem mu wpierdziel spuścili nawet ręke miał złamaną
świadków nie było
a on chciał ich udupić ale powiedzieli że albo odpuści i będą mieli luz i 5 albo skończy w kryminale i bez pracy
no i odpuścił zresztą pracował potem tylko do końca roku szkolnego i się gdzieś przeniósł

lunka..my bez auta jak bez nogiPiękne ujęcie, hihi, będzie modelka, bądź model, hehehehe
Kerna, a nie da się odstawić auta i kupić ubezpieczenie jak kasa będzi epewniejsza? Ja się za bardzo na tym nie znam, taka luźna propozycja.
M do pracy jeździ a jak nie to ja potrzebuje auto...ale jużzrobione. Zapłąciłam niecałe 500zł, 3 stóki mniej niżrok temu..koleś był w szoku jak zobaczyła że tamto skończyło się we wrześniu
no ja tak na szybkiego dołączam się oczywiscie