reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ania ale super:happy::happy::happy::happy::happy: mówiłam jej że wszystko będzie ok;-);-);-);-)
hmmmm czy to dobrze być wróżką??????????swoją przyszłość tez cosik wyczówam:sorry2:obym co do mnie się myliła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Dowikluś bo ta pogoda to popierniczona u nas to samo:angry::angry::angry::angry: wcześniej słonko potem ciemnica i deszcz potem znów słonko i to takie big big big w kuchni zrobiło się tak cieplutko i milusio no żyć się chciało a za chwile ciemno sie zrobiło jak w nocy i cisneło śniegiem i to takim okropnym :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a do tego u nas tak wieje że klapy od śmietników trzaskają :szok::szok::szok::szok::szok:
Moje dzieci już po zupce tzn Julka i Toniek bo Adam jeszcze w szkole bo oni mają 3 godziny w-f w tygodniu a potem raz w miesiącu maja po lekcjach 4 w-f pod rząd :sorry2: niby po to co by więcej aktywności fizycznej mieli ja jestem jak najbardziej za bo ruch dzieciakom potrzebny a tym bardziej dzisiejszym dzieciakom bo oni teraz to tylko szkoła a potem komp albo tv :sorry2:ale jak Adam miał wcześniejszego wuefistę to wszystko było ok bo np na pierwszej godzinie ćwiczyli potem szedł z nimi na spacer potem na koniec grali w nogę albo w zbijaka a ten co jest teraz studencik to :wściekła/y:najpierw ćwiczenia typu pompki chodzenie w przysiadzie itp a potem bieg na np kilometr potem ściganie się biegi na start na koniec znów ćwiczenia więc Adam jak wraca po takim w-f jest wykończony a rano wstaje z meg zakwasami i obolały:sorry2:zgłaszaliśmy to do dyrekcji i co?????????należy to przeczekać ona z panem porozmawia...niedługo wróci stary wuefista bla bla bla...a dziewczynki to normlnie uciekają z tego w-f bo pan przesadza:dry:
a ja jakiegoś lenia złapałam nie wiem czy to leń czy poprostu myślę co dalej z moją praca i jakas taka niemoc mnie ogarnęła:baffled:
a zapomniałam wczoraj Patrysia do mnie pisała że narazie nie wejdzie na bb bo jej się limit na neta skończył a narazie nie doładuje bo czeka na wypłatę M a zostało im 30 zł na życie w tym pampki trzeba kupić :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

MALINUS
Napewno w pracy bedzie oki:tak::tak::tak:Trzymam kciuki zeby tak bylo:-):tak:

Ja zmykam bo dziewczynki wstaly:-)Wikusia ma 37,8 i sie na mnie poklada wiec pewnie znowu usnie
Jak juz wstanie na dobre to zajrze Jej do gardla i zobacze czy czasami nie zaczynaja kielkowac "piateczki"

Malinka ten wf'ista to moze z wojska uciekł. Boże ja takie ćwiczenia miałam w grupie zaawansowanej sportowo, w średniej, nie podstawówce ( chociąz tam tez nam wycisk dawali ). ja rozumiem wszystko ale stopniowo! A nie zeby dziecko zakwasy miało, masakra.
Ale tak po cichu powiem Ci, że jak sobie dobrze pomyślę, to moja wychowawczyni wf tez była matrona. Ale z nas najwiecej na zawody jezdziło dzięki temu i kupe miejsc mięliśmy. No ale, mimo wszystko, zwlaszcza jako ta doswiadczona hehe, uwazam, że jesli dzieci chcą, to spoko, zawsze można utworzyc grupę, ale reszta powinna mieć przyjemność z wychowania fizycznego.

na śmierć zapomniałąm, do mnei Pti tez wczoraj pisała, ale ja już na bb nie wchodziłam i zapomniałam przekazać. No sklera jak nic.

U nas też taka pogoda, raz słońce aż oslepia, a raz ciemno, ze możnaby światło zapalac. Śnieg daje ostro, no teraz znów słoneczko...

Dowikluś zdrówka dla Wici:tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka my tez w-f w technikum mieliśmy talką że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego wychowawczynią naszą była:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale to jeszcze nic jak byłam w 3 klasie to nasza babka poszła na roczny urlop zdrowotny i w-f mieliśmy z facetem który miał pierdzielca nomen omen były wojskowy :sorry2: młody bo coś po 30 ale głupie to było że:angry::angry::angry::angry: np standardem było to że on wsiadał na rower i jechał za nami a my biegłyśmy na trasę np 5 km:dry: albo siadał na ławeczce na stdionie a my zaliczałyśmy 10 kólek co dawało 4 km a jak któraś nie mogła nie miała siły i odpoczywała to pokrzykiwał teksty że:angry::angry: np co sadło przeszkadza!!!!!!!!1albo no jak się waży 80 kg to ciężko chodzić a co dopiero biegać do boju słonico!!!!!!!11 były skargi do dyrekcji wychowawcy i co lipa nic z tym nie zrobili bo to szkoła a on nauczyciel i jemu wolno:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:ale sie doigrał chodził na balety była w kamieniu słynna na owe czasy dyskoteka "steńka" i on tez tam w soboty bywał i miał niestety słabośc do alkoholu i dziewczyn nawet swoich uczennic a że był po lekcjach to myślał że to nie przeszkadza...chłopaki z technikum mechanicznego z 5 klasy byli na baletach i on zaczął jednego laskę wyrywac zresztą tez jego uczennicę z 2 klasy:confused:no i chłopaki laskę podpuścili on był wstawiony zaczął laske obmacywac ci mu zdjęć nacykali a potem mu wpierdziel spuścili nawet ręke miał złamaną:szok: świadków nie było:rofl2: a on chciał ich udupić ale powiedzieli że albo odpuści i będą mieli luz i 5 albo skończy w kryminale i bez pracy:rofl2:no i odpuścił zresztą pracował potem tylko do końca roku szkolnego i się gdzieś przeniósł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Piękne ujęcie, hihi, będzie modelka, bądź model, hehehehe

Kerna, a nie da się odstawić auta i kupić ubezpieczenie jak kasa będzi epewniejsza? Ja się za bardzo na tym nie znam, taka luźna propozycja.
lunka..my bez auta jak bez nogi:dry: M do pracy jeździ a jak nie to ja potrzebuje auto...ale jużzrobione. Zapłąciłam niecałe 500zł, 3 stóki mniej niżrok temu..koleś był w szoku jak zobaczyła że tamto skończyło się we wrześniu:tak:

no ja tak na szybkiego dołączam się oczywiscie:tak:

Ja zaraz wybywam z małym i M do gina....kciuki poprosze!!!!!!! to papapapa

reklama
Ale k..as! No ale chłopcy dali mu popalić, hehe. I dobrze.
Alez dziś tu przeciagi straszne. Ide do książki.

Do góry