reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

he a palulus wogole ja zrezygnowalam z pisania na watku mlode mamy bo mi sie niechce stosowac do ich zasad ze co chwile trzeba edystowac posta jak sie chce cos napisac no i patrzec na gore przypadkiem czy ktos czegos nie napisal edutujac ja nie wiem co te dziewczyny nawymyslalyu :szok::szok::szok: hehe ale w sumie to mi dobrze

ja niewiem njak Ty sie przyzwyczailas tam pisac....... hehe ja nie moge a niechce mi sie czytac co chwile komentarzyh

wika edutuj posty
paulus edystuj posty hehehe besens dla mnie ;-)

wika zawsze mowilam ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu !! ja tez moglabym kazac wam edytowac ale to si ekoszmarnie czyta !!! ja nie daje rady nadrobic biezacyrz postow a jak jeszcze mialabym czytac wsteczne to bym umarla :D

no ale bilans na dzis mam calkiem nieteges !!
posprzatane, obiad zrobiony i jeszcze troche pogralam i poczytalam forum :)
na popoludnie zaplanowalam zakupy w lidlu :) wezme malucha do wozka i pojedziemy :)

reklama
U mnie moja Hania niestety spi znowu caly czas na raczkach nawet juz nie odkladam do lozeczka bo zaraz i tak sie obudzi i bedzie wielki placz. A to wszystko przez ten bolacy brzuszek, nawet przez sen ja boli i widze jak jeczy ale wtedy ja pokolysze i na szczescie spi dalej.
jednak pochwale sie ze jednak byl taki czas ze odkladalam ja do lozeczka poglaskalam po glowce i spala, moze jak w koncu na dobre przestanie bolec ja brzuszek to znowu zaczne nauke...

A tak poza tym bolacym brzuszkiem to mam przekochanr dziecko, duzo sie smieje, opowiada i oglnie jest przekochana, zeby nie bylo ze narzekam ;)

Jestem w niej szalenczo zakochana i tylko bym ja calowala i przytulala :)

Z mezem tez ostatnio nie najlepiej mi sie uklada bo ciagle pracuje i nie pomaga mi zbyt wiele, a ja jestem niekiedy mocno poirytowana ciaglym placzem Hani. a najbardziej jestem zla gdy ide spac a on oglada tv i pije piwo, chyba z zazdrosci bo ja nie mam nawet czasu sie wysikac, nie wspominajac o innych potrzebach fizjologicznych...

I tez boje sie ze mnie zdradza, tak duzo pracuje, czesto pozno wraca i w zasadzie od porodu tylko raz sie kochalismy a to juz 3 miesiace :( Malinek co prawda nie ma ale tak jakios czuje sie niepewnie mimo iz wrocilam do swojej dawnej wagi i chyba wcale az tak zle nie wygladam...

Dostalam wlasnie te zele anty cellulitowi i sa orginalne w folii wiec mozecie zamawiac;)Ten bronzer loreala do twarzy bombowy jak sobie psiknelam to od razu mi lepiej sie zrobilo hihi jakbym z solarki wrocila wypasik. Moj maly dzis kochany lezal najpierw pod karuzelka pol godzinki pozniej kolo mnie godzine z czego polowe gadal do mnie a polowe do misia bo go obrucilam w druga strone hihi pozniej go wsadzilam w fotelik i nosilam ze soba w zaleznosci od tego co robilam najpierw zrobilam obiadek pozniej umylam i wysuszylam glowe potem poprasowalam tone prania i na koniec wywiesilam kolejna tone prania hihi a ten sie patrzyl caly czas nakarmilam go i wlozylam do lozeczka a on znow w karuzelke sie patrzy i caly happy a myslalam ze dzis bedzie maruda bo nie poszlismy na spacer bo slonce kurde swieci a wiatr taki ze nie ide bo juz wczoraj musialam z nim isc na ten wiatr i porazka byla a jak z nim ide na spaceros to on dluzej mi spi a tak to nie chce za bardzo tylko sobie drzemeczki krotkie wali:)

U mnie moja Hania niestety spi znowu caly czas na raczkach nawet juz nie odkladam do lozeczka bo zaraz i tak sie obudzi i bedzie wielki placz. A to wszystko przez ten bolacy brzuszek, nawet przez sen ja boli i widze jak jeczy ale wtedy ja pokolysze i na szczescie spi dalej.
jednak pochwale sie ze jednak byl taki czas ze odkladalam ja do lozeczka poglaskalam po glowce i spala, moze jak w koncu na dobre przestanie bolec ja brzuszek to znowu zaczne nauke...

A tak poza tym bolacym brzuszkiem to mam przekochanr dziecko, duzo sie smieje, opowiada i oglnie jest przekochana, zeby nie bylo ze narzekam ;)

Jestem w niej szalenczo zakochana i tylko bym ja calowala i przytulala :)

Z mezem tez ostatnio nie najlepiej mi sie uklada bo ciagle pracuje i nie pomaga mi zbyt wiele, a ja jestem niekiedy mocno poirytowana ciaglym placzem Hani. a najbardziej jestem zla gdy ide spac a on oglada tv i pije piwo, chyba z zazdrosci bo ja nie mam nawet czasu sie wysikac, nie wspominajac o innych potrzebach fizjologicznych...

I tez boje sie ze mnie zdradza, tak duzo pracuje, czesto pozno wraca i w zasadzie od porodu tylko raz sie kochalismy a to juz 3 miesiace :( Malinek co prawda nie ma ale tak jakios czuje sie niepewnie mimo iz wrocilam do swojej dawnej wagi i chyba wcale az tak zle nie wygladam...
Ojjj nastepna nie no chyba to nie moze byc prawda bo jak to mozna zdradzic kobiete 2 miesiace po porodzie jak sie takiego szkraba ma malutkiego wyczekanego ehh mam nadzieje ze to wszystko sie powyjasnia i ze bedzie dobrze.

kurde jak biore cyt to sie cytuja nawet te na ktore juz odpisalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze je kasowac a bylo wszystko ok ... ehhh pozmnieniali i problemy mamy z dafi hehe
ja mialam terz problem z cytatami bo nie cytowalomi i cos wyskakiwalo i polskich znakow nie widzialam tylko jakies znaczki ale odkad zmienilam przegladrke jest si:-)

Ojjj nastepna nie no chyba to nie moze byc prawda bo jak to mozna zdradzic kobiete 2 miesiace po porodzie jak sie takiego szkraba ma malutkiego wyczekanego ehh mam nadzieje ze to wszystko sie powyjasnia i ze bedzie dobrze.

W moim przypadku to chyba przewrazliwienie. Maż mówi że teraz ma rodzine i musi wiecej pracowac poza tym chyba zestresował sie po ostatnim razie bo okazalo sie ze mnie boli i potem lekarz stwierdzil stan zapalny. Nie wiem czemu takie dziwne mysli chodza mi po głowie. Moze dlatego że mam dziwne sny, a jak wy śnicie? Bo mnie takie głuopty niekiedy sie snia, że az głupio sie przyznac :baffled:

tak wogole to wlasnie mamy juz marzec:szok::szok::szok: rok temu okres ostatni sie pojawil mi 12 marca :laugh2: no a w kwietniu dwie kreseczki :D:D:D do tej pory mam test a mialam wyrzucic jak sie dziecie pojawi na świecie hehe ale jakos nie mam czasu :-D
no widzisz a ja ostatni okres w zeszlym roku miałam 29 stycznia:-)

hej dziewczynki:)
od wczoraj nie daje juz maluszkowi tabletek i musze powiedziec ze mam wrazenie ze ktos podmienil mi dzieciatko:) nie placze juz z byle powodu i zasypia nawet w dzien w swoim lozeczku:) oduczylismy go noszenia na rekach i sie tego nie domaga:) aby tak zostalo:) trzymajcie kciuki!

Dostalam wlasnie te zele anty cellulitowi i sa orginalne w folii wiec mozecie zamawiac;)Ten bronzer loreala do twarzy bombowy jak sobie psiknelam to od razu mi lepiej sie zrobilo hihi jakbym z solarki wrocila wypasik. Moj maly dzis kochany lezal najpierw pod karuzelka pol godzinki pozniej kolo mnie godzine z czego polowe gadal do mnie a polowe do misia bo go obrucilam w druga strone hihi pozniej go wsadzilam w fotelik i nosilam ze soba w zaleznosci od tego co robilam najpierw zrobilam obiadek pozniej umylam i wysuszylam glowe potem poprasowalam tone prania i na koniec wywiesilam kolejna tone prania hihi a ten sie patrzyl caly czas nakarmilam go i wlozylam do lozeczka a on znow w karuzelke sie patrzy i caly happy a myslalam ze dzis bedzie maruda bo nie poszlismy na spacer bo slonce kurde swieci a wiatr taki ze nie ide bo juz wczoraj musialam z nim isc na ten wiatr i porazka byla a jak z nim ide na spaceros to on dluzej mi spi a tak to nie chce za bardzo tylko sobie drzemeczki krotkie wali:)
ciesze sie ze moglam pomoc z tym lorealikiem:)

reklama
W moim przypadku to chyba przewrazliwienie. Maż mówi że teraz ma rodzine i musi wiecej pracowac poza tym chyba zestresował sie po ostatnim razie bo okazalo sie ze mnie boli i potem lekarz stwierdzil stan zapalny. Nie wiem czemu takie dziwne mysli chodza mi po głowie. Moze dlatego że mam dziwne sny, a jak wy śnicie? Bo mnie takie głuopty niekiedy sie snia, że az głupio sie przyznac :baffled:
ahahashaah mi sie dzis snilo ze siedzialam na tapoczanie a na wprost okna mam kosciol i ze na tym kosciele stali terrorysci i zaczeli do mnie strzelac.... chowalamsie za tapczanem.. nie szlo sie dodzwonic ani na 112 ani na 997 ciagle cos dziwnego odbieralo tel.... pobieglamna komisariat wyzalilam sie i po chwili widzialam jak g osc wyciagnal pistolet... i chcialam uciec bo sie zorientowala ze komisariat przejeli terrorysci to mi wszczykneli cos w podniebienie (paskudnie mnie bolalo) i zaczely mi sie kolory wyjasniac i sie obudzilam bo bardzo chialo mi sie siusiu:-D

Do góry