reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny podczytuję zaległości i czytam że dużo z was bierze folik.dlaczego przecież po pierwsze jak długo bierzesz to możesz dostać wysypkę

reklama
dziewczyny podczytuję zaległości i czytam że dużo z was bierze folik.dlaczego przecież po pierwsze jak długo bierzesz to możesz dostać wysypkę
A po drugie?:-p
Moze ale nie musi;-) Bo lekarze twierdza, ze dobrze brac na 3 miesiace przed ciaza - a ze u mnie te trzy miesiace sie tak jakos wydluzyly...;-)
Ja juz w sumie biora prawie od roku, ale mialam dluzsza przerwe. Teraz skonczylo mi sie opakowanie i znowu sobie troche odpoczne:tak:

hmmm z tym uczuleniem to może być fakt chociaż ja już sama nie wiem od czego dostałam od antybiotyku czy od foliku bo mam tylko na plapce :baffled:

A to nie jest ten który tutaj jest za 530zł Apo-Discounter.pl ???
Apo-Discounter.pl - Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 20 stk Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 4268751

to taki jest tylko za granica kosztuje na nasze 50 zl +25 zl przesylka

ale tu u was dzis cicho a u mnie nawet niema oznak owu wiec raczej niebedzie nawet wykres mam do d..py tempka nic nierosnie tylko na tym samym poziomie ciagle 36,6 i 26,5 :baffled: jajnik z pecherzykiem czyli prawy tylko wczoraj i przedwczoraj kul troche i to na tyle wiec nawet niewiem kiedy sie @ spodziewac mam tylko nadzieje ze przyjdzie szybciej niz ostatnio:tak:

na buzi hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?
Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-:)baffled:

mi zostaly 3 dni- do soboty...
odliczmy razem...?

a ja trzymam mocno kciukaski :tak:

podaj stronkę, gdzie można go kupić za te 75 zł?? ;-) może się skuszę, bo widzę, żejakiś fajny jest :tak: co prawda nigdy żadnego nie używałam, ale kto tam wie jak długo będę się starać :dry: może warto se kupić :tak:

Piszemy o owulacyjnych testach?

Scully patrzę na Twojego suwaczka i dobrze widzę że masz takie długie cykle?

zabka znowu tylko my aktywne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Scully patrzę na Twojego suwaczka i dobrze widzę że masz takie długie cykle?

od początku roku 2009 miałam 33 dc (czasem 43 dc- tylko z 2 razy), a od 3 cykli czyli jak się staramy o dzidzię to mi się rypło...
1 staranka 43 dc
2 staranka 61 dc
3 staranka 45 dc
a teraz nie wiem co wyjdzie, ale od tego cyklu 16-25 dc biorę Lutkę na skrócenie cykli :tak:

Do góry