reklama
A po drugie?dziewczyny podczytuję zaległości i czytam że dużo z was bierze folik.dlaczego przecież po pierwsze jak długo bierzesz to możesz dostać wysypkę

Moze ale nie musi;-) Bo lekarze twierdza, ze dobrze brac na 3 miesiace przed ciaza - a ze u mnie te trzy miesiace sie tak jakos wydluzyly...;-)
Ja juz w sumie biora prawie od roku, ale mialam dluzsza przerwe. Teraz skonczylo mi sie opakowanie i znowu sobie troche odpoczne

na czym?hmmm z tym uczuleniem to może być fakt chociaż ja już sama nie wiem od czego dostałam od antybiotyku czy od foliku bo mam tylko na plapce![]()
Apo-Discounter.pl - Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 20 stk Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 4268751A to nie jest ten który tutaj jest za 530zł Apo-Discounter.pl ???
to taki jest tylko za granica kosztuje na nasze 50 zl +25 zl przesylka
ale tu u was dzis cicho a u mnie nawet niema oznak owu wiec raczej niebedzie nawet wykres mam do d..py tempka nic nierosnie tylko na tym samym poziomie ciagle 36,6 i 26,5
jajnik z pecherzykiem czyli prawy tylko wczoraj i przedwczoraj kul troche i to na tyle wiec nawet niewiem kiedy sie @ spodziewac mam tylko nadzieje ze przyjdzie szybciej niz ostatnio
na buzi hihihina czym?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaaaaaaaa - teraz rozumialamna buzi hihihi

jqak co to zabka moze przetlumaczyc z polskiego na nasze hihihihAaaaaaaaa - teraz rozumialam![]()

Scully
mamusia :)
;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?
Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-baffled:
mi zostaly 3 dni- do soboty...
odliczmy razem...?
a ja trzymam mocno kciukaski

Apo-Discounter.pl - Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 20 stk Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 4268751
to taki jest tylko za granica kosztuje na nasze 50 zl +25 zl przesylka
podaj stronkę, gdzie można go kupić za te 75 zł?? ;-) może się skuszę, bo widzę, żejakiś fajny jest
co prawda nigdy żadnego nie używałam, ale kto tam wie jak długo będę się starać
może warto se kupić 
reklama
Scully
mamusia :)
Scully patrzę na Twojego suwaczka i dobrze widzę że masz takie długie cykle?
od początku roku 2009 miałam 33 dc (czasem 43 dc- tylko z 2 razy), a od 3 cykli czyli jak się staramy o dzidzię to mi się rypło...
1 staranka 43 dc
2 staranka 61 dc
3 staranka 45 dc
a teraz nie wiem co wyjdzie, ale od tego cyklu 16-25 dc biorę Lutkę na skrócenie cykli

Podziel się: