reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

kryska ja nic takiego nie wypelnialam Zadnej ksiazeczki nie dostalam Naprawde ja nic nie dostalam ... W 5 miesiacu ciazy dostalamdopiero taka kartke wielkosci a4 i tam wpisywali kidy mialam wizyty ...

aga jakby sie plany zmienily U Ciebie to wpadnij na wieczorny wypad :)

kryska zazwyczaj placze gdy widze jak kobiety cierpia i jak widze ta malutenka dzidzie :))

Ostatnia edycja:
reklama
kryska ja nic takiego nie wypelnialam Zadnej ksiazeczki nie dostalam Naprawde ja nic nie dostalam ... W 5 miesiacu ciazy dostalamdopiero taka kartke wielkosci a4 i tam wpisywali kidy mialam wizyty ...

A to chamy, że Ci nie dali, hm... Może już się kryzys im zaczął ;-)...

Tak myślę i myślę co dziś na kolacyjkę sobie zrobić i widzę, że wybór mam marniutki, oj marniutki... W lodówce pustki, jutro dopiero na zakupy lecim. Mogę ziemniory na szybko usmażyć, ale na kolację to tak troszkę ciężko, hm... Jak nic zosyana gofry z dżemem albo krążki ryżowe z pomidorem, hm... Normalnie mam dylemat :szok::-D:-D

aga jakby sie plany zmienily U Ciebie to wpadnij na wieczorny wypad :)

kryska zazwyczaj placze gdy widze jak kobiety cierpia i jak widze ta malutenka dzidzie :))

A to chamy, że Ci nie dali, hm... Może już się kryzys im zaczął ;-)...

ja tam tez zadnej ksiazeczki nie mialam i nie wypelnialam:)

Tak myślę i myślę co dziś na kolacyjkę sobie zrobić i widzę, że wybór mam marniutki, oj marniutki... W lodówce pustki, jutro dopiero na zakupy lecim. Mogę ziemniory na szybko usmażyć, ale na kolację to tak troszkę ciężko, hm... Jak nic zosyana gofry z dżemem albo krążki ryżowe z pomidorem, hm... Normalnie mam dylemat :szok::-D:-D

zjedz najpierw krazki z pomidorem a na zagryske gofry hehehhe

ja tez nic nie wypelnialam....zadnej ksiazeczki nie dali:)

Ostatnia edycja:
kryska no wielki masz wybor hehehe ale lepsze to niz te ziemniaczki na noc Bo to na serio ciezkie danie ... Wybierz krazek i pomidora :))
A Ty jak skusisz sie na wieczorny wypad Chocby na godzinke ? Napewno wpadniemy do jakiejs knajpki na miescie Bedziesz miala Bliziutko I drina bezalkoholowego sie napijesz czy soczku :) Bedzie dobrze :)) Don't worry :))

zjedz najpierw krazki z pomidorem a na zagryske gofry hehehhe

ja tez nic nie wypelnialam....zadnej ksiazeczki nie dali:)

Nooooo, to jest myśl, hm... Aż się głodna zrobiłam, ale najpierw Kurdupla musze położyć spać :-D. No to ja nic nie kumam... Czemu Wam nie dali :confused:... Może nastepnym razem nie zapomną ;-)

A Ty jak skusisz sie na wieczorny wypad Chocby na godzinke ? Napewno wpadniemy do jakiejs knajpki na miescie Bedziesz miala Bliziutko I drina bezalkoholowego sie napijesz czy soczku :) Bedzie dobrze :)) Don't worry :))

Ujmę to w ten sposób - nic nie będę obiecywać, bo jęzora strzępić nie lubię ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nooooo, to jest myśl, hm... Aż się głodna zrobiłam, ale najpierw Kurdupla musze położyć spać :-D. No to ja nic nie kumam... Czemu Wam nie dali :confused:... Może nastepnym razem nie zapomną ;-)

Ujmę to w ten sposób - nic nie będę obiecywać, bo jęzora strzępić nie lubię ;-)

Krycha ze co nastepnym razem nie zapomna????????????ksiazeczki dac????????????.....nie no ,ja podziekuje kulturalnie....bo na co mi ta ksiazeczka???????????heheheh

HAHAHHA zycie wrocilo a ja sie bede zegnac:)
Malenstwo trza wypluskac i polozyc spac:)

Nie no Krycha rozbrajasz mnie:)ja tam sie nigdzie nie spiesze heheheh

No dobra....gadu gadu a czas nie pieniadz:)trza sie ewakuowac powoli:)
Dobrej nocy zycze:)

PS.jutro podobno znow piekna pogoda ze slonkiem:)ach juz sie ciesze:)bedzie spacerowo:)

milego wieczoru

reklama
HAHAHHA zycie wrocilo a ja sie bede zegnac:)
Malenstwo trza wypluskac i polozyc spac:)

Nie no Krycha rozbrajasz mnie:)ja tam sie nigdzie nie spiesze heheheh

No dobra....gadu gadu a czas nie pieniadz:)trza sie ewakuowac powoli:)
Dobrej nocy zycze:)

PS.jutro podobno znow piekna pogoda ze slonkiem:)ach juz sie ciesze:)bedzie spacerowo:)

milego wieczoru

Sama zawsze powtarzasz, że się nie zarzekasz, więc kto wie co życie przyniesie :-D:-D:-D może jeszcze synuś będzie ;-)

Ja już swojego dziecia wykapałam, nakarmiłam właśnie! Czekam aż Jaśnie Pani skończy laskawie pić i zęby będziemy myły... Póki co ściemna, że Jej się strasznie chce pic, bo już pewnie w moczu czuje, że spać będzie szła ;-):-)

Sylcia007, jak jest z kim pisać to i wątek ożywa! Częściej proszę :tak::tak::tak:, bo bardzo lubię jak coś sie tu dzieje!

Aga_irlandia, no właśnie widziałam tą pogodę, prawdopodobnie, o ile nic się nie zmieni to tak do poniedziałku ma być :rofl2:! Tobie również dobrej nocki i słodkich snów życzę ;-)

Do góry