reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Bo ja lubie szczerosc nawet taka co boli:tak:nie lubie owijania w bawelne i obgadywania za plecami:no:wiec jak ma ktoras cos do mnie to niech wali smialo;-)

Popieram i nie dlatego ze naleze do jakiejs grupy:no:po prostu tez tak mysle:tak:

Kochana my tez walczymy z wysypkami:-:)tak:i tez w dzien czesto maly wisi na cycu:tak:dzis w nocy budzil sie 4 razy i co trzeba bylo wstac;-)damy rade;-)zobacz jak czas szybko leci,niedlugo sie obejrzymy a tu roczek wskoczy;-)teraz ciepelko sie zacznie,maly bedzie lepiej spal na swierzym powietrzu:tak:byle zdrowie tylko dopisalo;-)

A powiedz mi czy u was juz problem z wysypka zniknal?Jesz nabial?

Ciesz sie razem z toba:-)ale bedziesz miala fajnie:-)w koncu troche odzyjesz,odpoczniesz i bedziesz szczesliwa;-)

heheh teraz to mnie wszyscy czytali,,,,,,,,,,, dziewczyny ja Was baaardzo przepraszam ale nie mialam zamiaru sie na nikim wyrzywac naprawde,,,, tak to jest z forum ze slowo pisane odbiera sie calkiem inaczej niz mowione.. nie mozna wyrazic emocji tak jakby sie chcialo,., wiec jesli koogos urazilam to naprawde nie chcialam,........ PRZEPRASZAM WIEC RAZ JESZCZE........

ja zamiast cieszyc sie ze na dworze sie coraz przyjemniej robi popadam w depresje,,,,, nie daje rady dziewczyny czasami,,,, przykrpo mi ze moja maz zachowuje sie jak idiota... i mysli ze jak mnier cmoknie raz czy drugi w policzek to juz wszystko jest ok....... wrrrrrrrrrrrr......

reklama
No to się możem stuknąć na zdrowie :D
Tylko trzeba uważać by Nam po bawarce nogi sie nie uginały az nadto ;)

Ty prowadzisz,! a ja organizuję orkiestre, bal laktacyjny ,że hej! ;)
pomyśleć że ja nigdy bawarki nie lubiała.. a teraz litrami pijam.. :)
masz grzech :p toż przecież Wielki Post mamy :p a Ty impreze urzadzasz babo jedna no! :)

heheh teraz to mnie wszyscy czytali,,,,,,,,,,, dziewczyny ja Was baaardzo przepraszam ale nie mialam zamiaru sie na nikim wyrzywac naprawde,,,, tak to jest z forum ze slowo pisane odbiera sie calkiem inaczej niz mowione.. nie mozna wyrazic emocji tak jakby sie chcialo,., wiec jesli koogos urazilam to naprawde nie chcialam,........ PRZEPRASZAM WIEC RAZ JESZCZE........

ja zamiast cieszyc sie ze na dworze sie coraz przyjemniej robi popadam w depresje,,,,, nie daje rady dziewczyny czasami,,,, przykrpo mi ze moja maz zachowuje sie jak idiota... i mysli ze jak mnier cmoknie raz czy drugi w policzek to juz wszystko jest ok....... wrrrrrrrrrrrr......
zapewniam ze nikt nie zrozumial cie zle.... kazda poprostu bronila racji bo nie jest tak jak napisalas ale mialas prawo tak napisac przeciez.. nikt ci tego nie broni a wiemy ze mialas kiepski dzien i pisalas wszystko co na jezyk przyszlo... spokojnie nic sie nie martw.. czasem posty umykaja gdzies ale na pewno grup nie ma i nikt nikogo nie olewa:-)

taka moja mala rada! jak piszesz cos waznego i chcesz by nikt tego nie pominal to wez powieksz czcionke w calym tekscie albo pogrubiaj wiadomosc i wtedy bedzie sie rzucac w oczy.. ja tak robie jak pilnie zalezy mi na jakiejsc odpowiedzi:-)

pomyśleć że ja nigdy bawarki nie lubiała.. a teraz litrami pijam.. :)
masz grzech :p toż przecież Wielki Post mamy :p a Ty impreze urzadzasz babo jedna no! :)

Ja też nie byłam bawarkowa, na sama mysl kiedyś o siorbacie wymieszanej z mlekiem dostawałam torsji :) a teraz to lepsiejsze jak capuccino a smak toż prawie podoby :D

Wiem, że post ale laktacyjny bal z bawarką toż to postowanie :D w końcu bez % ;) orkiestra bedzie nam przygrywać do wypijanych łyczków :D aby lepiej szło ...

A mój młody wstał .......

Się troszku zaczynam martwić :/ nie płacze co prawda ale postekuje, jak przy bolesciach brzunia, tyle, że nie wyglada to jak ból brzucha .... :/ moze sie powietrza nałykał jak bylismy na spacerze ...

Ja też nie byłam bawarkowa, na sama mysl kiedyś o siorbacie wymieszanej z mlekiem dostawałam torsji :) a teraz to lepsiejsze jak capuccino a smak toż prawie podoby :D

Wiem, że post ale laktacyjny bal z bawarką toż to postowanie :D w końcu bez % ;) orkiestra bedzie nam przygrywać do wypijanych łyczków :D aby lepiej szło ...

A mój młody wstał .......

Się troszku zaczynam martwić :/ nie płacze co prawda ale postekuje, jak przy bolesciach brzunia, tyle, że nie wyglada to jak ból brzucha .... :/ moze sie powietrza nałykał jak bylismy na spacerze ...
to sie zmowily nasze dzieci..:-D
moja też nie śpi ..i stęka.. ale ona tak zawsze.. pusci pare baków i będzie dalej spac :)
jak to bawarka bez % ??
toż moja ma 1,5% :-D czasami nawet 3,2 :p

to i ja chcę na bal! tyle że bez bawarki, za to z mieszanką ziół mlekopędnych :laugh2:

więc... wy macie procenty... ja mam zioło:cool2:

Tylko za bardzo nie mieszajmy bo rano będzie kac a jakoś trzeba tym dzieciom zapewnić wikt i opierunek ;)

reklama
Ania najlepiej by było jakbyście pojechali do notariusza się zapytać! Żeby uniknąć problemów:tak:

Nessi ty tak szybko kąpiesz i od razu go kładziesz spać?
I do której ci rano śpi? Ale tak normalnie a nie teraz jak ma "skok":-D

My dziś MUSIELIŚMY kąpać o 18 bo strasznie mało spał w dzień i był tak zmierzły że szok:no:
A i tak potem wiecznie wymyślał...butelka ble..cycki trochę pomiętosił...i potem przez godzinę wlewałam w niego po trochu mleka..a musiał coś wypić bo przedtem jadł o 16!
Ale na razie śpi:tak:

Daffi ja nie mam zielonego pojęcia ile biorą nianie..ale podziwiam cię że chcesz wziąść taką pracę....ja nie wyobrażam sobie dwójki takich maluchów w domu:baffled:
Ale pewnie jakby mnie przycisło to też wzięłabym wszystko:tak:
Ale i tak jestem pełna podziwu:-D

A ja już nic z moją laktacją nie robię.....wprawdzie jak porównuję to jak miałam przy Hani to czuję się jakbym wcale mleka nie miała w cycach...ale Tomek nie płacze..wygląda jak 4miesięczniak..więc chyba jest ok:-D

Do góry