reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no i ja juz swoją mam na rekach...
maruda moja!
hahahaha ledwo to napisalam a mi usnela na tych rekach... chyba jej nie przytulilam zanim wsadzilam do lozeczka..;/
nosz co za matka!

reklama
heheh teraz to mnie wszyscy czytali,,,,,,,,,,, dziewczyny ja Was baaardzo przepraszam ale nie mialam zamiaru sie na nikim wyrzywac naprawde,,,, tak to jest z forum ze slowo pisane odbiera sie calkiem inaczej niz mowione.. nie mozna wyrazic emocji tak jakby sie chcialo,., wiec jesli koogos urazilam to naprawde nie chcialam,........ PRZEPRASZAM WIEC RAZ JESZCZE........

ja zamiast cieszyc sie ze na dworze sie coraz przyjemniej robi popadam w depresje,,,,, nie daje rady dziewczyny czasami,,,, przykrpo mi ze moja maz zachowuje sie jak idiota... i mysli ze jak mnier cmoknie raz czy drugi w policzek to juz wszystko jest ok....... wrrrrrrrrrrrr......
Ech... wszytsko w porządku:-) N aforum same "baby" więc hehe czasami różnie może być;-) Kazda z nas przechodzi i załamania i depresję, tak to z młodymi mamusiami jest.
to i ja chcę na bal! tyle że bez bawarki, za to z mieszanką ziół mlekopędnych :laugh2:

więc... wy macie procenty... ja mam zioło:cool2:

A ja sobie piwko karmi popijam;-) uwielbiam je ale żeby Piotruś później nie cierpiał najpierw je wygazowuje;-) ale też takie mi smakuje hehe

Ania najlepiej by było jakbyście pojechali do notariusza się zapytać! Żeby uniknąć problemów:tak:

Nessi ty tak szybko kąpiesz i od razu go kładziesz spać?
I do której ci rano śpi? Ale tak normalnie a nie teraz jak ma "skok":-D

My dziś MUSIELIŚMY kąpać o 18 bo strasznie mało spał w dzień i był tak zmierzły że szok:no:
A i tak potem wiecznie wymyślał...butelka ble..cycki trochę pomiętosił...i potem przez godzinę wlewałam w niego po trochu mleka..a musiał coś wypić bo przedtem jadł o 16!
Ale na razie śpi:tak:

Daffi ja nie mam zielonego pojęcia ile biorą nianie..ale podziwiam cię że chcesz wziąść taką pracę....ja nie wyobrażam sobie dwójki takich maluchów w domu:baffled:
Ale pewnie jakby mnie przycisło to też wzięłabym wszystko:tak:
Ale i tak jestem pełna podziwu:-D

A ja już nic z moją laktacją nie robię.....wprawdzie jak porównuję to jak miałam przy Hani to czuję się jakbym wcale mleka nie miała w cycach...ale Tomek nie płacze..wygląda jak 4miesięczniak..więc chyba jest ok:-D

Kochana przed skokiem była kąpiel punkt 17:00 i spał mi do 00:00, potem wstawał o 3, potem o 6 :) - TO BYŁO ŻYCIE!
A teraz miał wstawanko przed chwilą, dosiadł do cyca więc pośpi min do 00:00 a karmiony był dosłownie przed chwilą.
Tyle tylko, że teraz już nie zasypia po kapieli od razu, tylko ma czuja, ale jest grzeczny, nie płacze, nie kołysze go nie nosze na rękach ......głaszczę po polisiach, główce i idzie spać. A kiedyś to zasypiał już na cycku po kapieli i wstawał po 6 godzinach :)

Nie chce mi się zbierać a musze iśc potomstwo pokąpać i spać położyć;-) Męża jak zawsze nie ma, a naprawdę mi pomagał wieczorem bo miałam do umycia i uspania tylko Piotrusia.... no ale nie narzekam bo dzieciaki same zasypiają, ten młodszy potrzebuje tylko włączenia karuzelki i odpływa;-)

Nie chce mi się zbierać a musze iśc potomstwo pokąpać i spać położyć;-) Męża jak zawsze nie ma, a naprawdę mi pomagał wieczorem bo miałam do umycia i uspania tylko Piotrusia.... no ale nie narzekam bo dzieciaki same zasypiają, ten młodszy potrzebuje tylko włączenia karuzelki i odpływa;-)

ach te latające misio-pszczółki :laugh2:

hej dziewczynki:)
od wczoraj nie daje juz maluszkowi tabletek i musze powiedziec ze mam wrazenie ze ktos podmienil mi dzieciatko:) nie placze juz z byle powodu i zasypia nawet w dzien w swoim lozeczku:) oduczylismy go noszenia na rekach i sie tego nie domaga:) aby tak zostalo:) trzymajcie kciuki!

kochana mozesz mi napisac jakie to sa tabletki??????
jak mala nie placze znaczy ze mleka jest wystarczajaca ilosc :) spokojnie :)

no wlasnie tez tak mysle.... nie placze ... no moze tylko wtedy kiedy chce jesc:) ale jak jej daje to zjada tyle ile chce a pozniej mimo ze mleko nadal wyplywa to albo pluje ... albo mnie po sutkach lize hehheheh i jeszcze sie tak slodko usmiecha.............

reklama
no wlasnie tez tak mysle.... nie placze ... no moze tylko wtedy kiedy chce jesc:) ale jak jej daje to zjada tyle ile chce a pozniej mimo ze mleko nadal wyplywa to albo pluje ... albo mnie po sutkach lize hehheheh i jeszcze sie tak slodko usmiecha.............
Pisałam tez wczesniej że jak podalam Piotrkowi z butli to bardzo mało zjadł i się najadł;-) a nie mam pojęcia ile mi zjada przy karmieniu cycem... w kazdym razie musi się najadac i musi to wystarczać bo dobrze na wadze przybiera.

Do góry