reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien doberek :)
U mnie nocka srednia. Malody sie 2 razy budzil na pićku a ja chyba z 5 na siku....
od wczoraj mam skurcze ale raz bolesne a raz nie, nieregularne wiec sie nie martwie. Dzisiaj do Gina nie moge sie doczekac. Ciekawe jak tam moje rozwarcie, czy cos postępuje.

Dzisiaj na obiad ogórkowa mniaaammmmm widzialam w reklami i mi sie zachciało hehe.
Wczorajsza data była super na rodzenie.
Ciewakwe ile dzisiaj sie rozpakuje :))

reklama
Oj ... krzyż i dół brzusia? Tego się spodziewam jako zapowiedzi przed porodem
Wnioskuję,że to nie był poród,skoro dziś mam się lepiej:tak:
Chyba powoli organizm mam przemęczony i tyle...Na szczęście udało mi się wyspać bez wstawania w nocy:laugh2:Jakaś wypoczęta wstałam mojemu M zrobić śniadanko.Dzisiaj mam w planach odpoczywać.Poleżę,pogapię się w tv,poklikam na laptopie i tylko obiad zrobię.Nie ma co szaleć bo potem brakuje mi sił.

czesc dziewczynki:-)

u mnie tez bez rewelacji
skurcze sa, dzis rano i wczoraj wieczorem ale przestalam sie juz ludzic ze to TE;-) poza tym sa zbyt lajtowe zebyto mialo byc cos;-)
planow specjalnie na dzis nie mam, ogarne mieszkanko zrobie obiad i to by bylo na tyle, no do sklepu skocze co by troche sie poruszac, a ze auta nadal nie mam to bedzie spacerek:-)

ciekawe ktora dzis...?:-D
milego dzionka

Dzień dobry:-)

U nas znowu śnieg:baffled::baffled: niech idzie już ta zima w cholerę:angry::angry:

Dzisiaj mam wizytę u anestozjologa, boje się trochę co ona tam zdecyduje bo nie ukrywam że znieczulenia boje się najbardziej. Chciałabym znieczulenie ogólne, ale czy się zgodzi ???? Teraz raczej takiego się nie stosuje:baffled:

Miłego dnia dziołszki:-):-)

witam rano:-D

u mnie nic ciekawego, oznak porodu nadal brak:-D

Madzia, wavejka współczuję wam tego szpitalnego koszmaru z dzieciątkami:-(
to musi być okropne uczucie dla matki, patrzeć jak jej maleństwo cierpi:-:)-:)-(

Madzia, Wavejka - trzymam kciuki za wasze dzieciaciczki, zeby szybciutko wróciły do Was zdrowe.
Milkshake - a dzwoniłaś do ginekologa? Bardzo wysokie to ciśnienie i faktycznie moze zatrucie oznaczać. Zrób badanie moczu ogólne czy nie ma białka. Nie wiem czy masz mozliwość, ale w niektórych laboratoriach w ciagu godziny wynik dają.

reklama
Sylusia - mąż mi przypomniał ze to sie masowało tak, żeby "wyciskać" z kanalika - czyli tak jakby od grzbietu noska do kącika oka - ku górze

Do góry