reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiadomość od Pyciola:
"jestesmy w domku
16:47:47
wczoraj wrocilismy przed 22
16:47:52
jest ok
16:47:55
jakos dajemy rade
16:48:03
maly jest bardzo dzielny
16:48:19
z narkozy bardzp ciezko sie wybudzał,darł sie chyba z pol godz
16:48:42
nie dosc ze jaderko to jeszcze okazalo sie ze ma przepukline';:/
16:48:57
ok nie mam czasu,musze leciec do mojego szzescia"

reklama
dagulla to super że masz takie wyniki bardzi się cieszę :-)

Wiadomość od Pyciola:
"jestesmy w domku
16:47:47
wczoraj wrocilismy przed 22
16:47:52
jest ok
16:47:55
jakos dajemy rade
16:48:03
maly jest bardzo dzielny
16:48:19
z narkozy bardzp ciezko sie wybudzał,darł sie chyba z pol godz
16:48:42
nie dosc ze jaderko to jeszcze okazalo sie ze ma przepukline';:/
16:48:57
ok nie mam czasu,musze leciec do mojego szzescia"

Super Agatkas ,że nam napisałaś co u Pyciolka :-)
Biedny ten Alex,ale najważniejsze,że już po wszystkim i że wszystko jest w porządku!!!! Teraz Pyciolku życzymy ci dużo dużo siły i cierpliwości!!!Duży buziak dla Alexa :-)

Dzięki Agatkas że dałaś nam znać co u Pyciolka i Alexa. jak będziesz jeszcze z nią rozmawiać to przekaż pozdrowienia od nas i szybkiego powrotu do zdrowia dla Alexa.

Dagula bardzo dobrze że wyniki prawidłowe i już nie musisz się martwić

Ale mi dziś ten dzień szybko zleciał pewnie dlatego,że jutro już do pracy na 9:45 do 21:45 i muszę rano Emilkę zawieść do rodziców do mikołowa... :-(a w sobote wieczór odebrać a najgorsze jest to,że Emi chyba ma chorobe lokomocyjną i zawsze jak już jesteśmy pare km od miko to ona zaczyna kaszleć a potem wymiotować,jutro będziemy próbować sanolit i mam nadzieję,że jej pomoże:tak:

witajcie kochane;)

Aluś właśnie zasnął....o 18.00 dostał paracetamol w czopku 250mg...no tak trzeba...ale w sumie dostał 2 takie czopeczki dzisiaj.dzielny jest bardzo!nawet sie bawiliśmy i śmiał się...

jak narazie nie mam czasu ani ochoty opisywać jak to było wczoraj...w każdym badz razie miałam dość...

a w nocy spał ładnie,praktycznie cały czas od 21.30 do 7.00:tak:także przespał co najgorsze i nie było potrzeby podawać środków nasennych.

dziekuje kochane za troskę,,,,całuję

witajcie kochane;)

Aluś właśnie zasnął....o 18.00 dostał paracetamol w czopku 250mg...no tak trzeba...ale w sumie dostał 2 takie czopeczki dzisiaj.dzielny jest bardzo!nawet sie bawiliśmy i śmiał się...

jak narazie nie mam czasu ani ochoty opisywać jak to było wczoraj...w każdym badz razie miałam dość...

a w nocy spał ładnie,praktycznie cały czas od 21.30 do 7.00:tak:także przespał co najgorsze i nie było potrzeby podawać środków nasennych.

Pyciolku super,że znalazłaś chwilkę dla nas i się odezwałaś :tak:Bardzo dobrze,że Alex przespał noc ,sen jest bardzo ważny i zdrowy!!!No i Ty też przynajmniej mogłaś sobie odpocząć i nabrać sił;-)Nadal jesteśmy przy was myślami i gorąco Cię pozdrawiamy!!!

reklama
witajcie kochane;)

Witaj Kochana dzieki że zajrzałaś...trzymamy mocno kciuki za kolejne doby, juz teraz będzie coraz lepiej:tak::tak::tak: dzielna mamuśka z Ciebie i mój zięciunio tez dzielny chłopaczek;-);-);-)
Buziaczki dla Was.....

Do góry