reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka ja ja zaczelam ryczec jak przeczytalam ze twoj sie jeszcze nie wyklul haha :) ale my jestesmy rypniete masakra jakas jakby nas ktos tak z zewnatrz poczytal ... ;) wiesz ja nie mam 10mm tylko kazdy po 5 wiec lipa a u ciebie jest szansa bo gin mowil ze musi byc conajmneij 10mm zebys ie mozna bylo spodziewac owulki wiec uszka do gory... ja ide zajac mysli... buzka kochane i dziekuje za otuche naprawde dziekuje bardzo

nie ma za co i pisz kochana,jesteśmy tutaj i zawsze pomożemy:)

reklama
pisze 1 cm bo to 10mm wiec nic dziwnegow tym nie ma.... 22mm to 2,2 cm taki mialam kiedys przy owu jak zaszlam z antosiem... a zeby na cos sie zapowiadalo musi byc conajmniej 10mm ... u mnie nie ma :(

no tak ;)

zabka ja ja zaczelam ryczec jak przeczytalam ze twoj sie jeszcze nie wyklul haha :) ale my jestesmy rypniete masakra jakas jakby nas ktos tak z zewnatrz poczytal ... ;) wiesz ja nie mam 10mm tylko kazdy po 5 wiec lipa a u ciebie jest szansa bo gin mowil ze musi byc conajmneij 10mm zebys ie mozna bylo spodziewac owulki wiec uszka do gory... ja ide zajac mysli... buzka kochane i dziekuje za otuche naprawde dziekuje bardzo

lena od utra biore dupka nie bede czekac w neskonczonosc na owu nie chce znow miec cykli 90 dniowych albo i dluzszych :(
mi gin powiedzial ze musi miec przynajmniej 18-20 mm wiec kicha a co do rypnietych to ja zawsze bylam wesola ,przebojowa i roztrzepana babka i za to mnie wszyscy lubili ze jestem wesola :tak:

ja też mam takie myśli.mam od jakiegoś czasu bardzo wzmożony apetyt i biegam na siusiu co pół godziny.ale miałam @.dziwną,inną,krótszą ale miałam...testy 3 negatywne...brzuch większy ale jak się ciągle je to nic dziwnego:-D te bóle jajników i podbrzusza...kochane wg tego co napisałam to powinnam być 100% w ciązy:laugh2: ide do ginka żeby mnie sprawdził pod kątem tych jajników bo może coś nie halo jest.i chcę to usłyszeć zebym już nie miała głupich myśli:nie jest pani w ciąży...jakoś to przeżyję ale sytuacja przynajmniej będzie jasna...

Dzięki, może też te zamówię i będę od początku cyklu robić.

oby,oby ale jakoś nigdy tak nie bolały.jednak lepiej wierzyć że to armia zasiała taki zamęt bolesny;)
No to żeby to tylko dzidzię oznaczało.

PIĘKNE!!!

kurde boli mnie prawy jajnik ale tak sobie mysle kobietki ze teraz odpuszcze sobie ziolka do czasu az pojawi sie @ a przed @ zrobie sobie diete kopenhaska wiec zajme sie soba zeby lepiej przyjac fasolke w przyszlym miesiacu :tak:i od @ znow zaczne pic zilka bo w tym cylku i tak za pozno zaczelam je pis bo dopiero w 6 dniu cyklu

u malej nie stwierdzono zmian na plucach ani oskrzelach. Jedyne zalecenie,zeby przy malej nie palic ani nie odkurzac bo to podobno nasila duzszności. Dostala jakies dodatkowe leki, ale ja nie moge w necie znalezc apteki, ktora ma dzis dyzur nocny:(

reklama
u malej nie stwierdzono zmian na plucach ani oskrzelach. Jedyne zalecenie,zeby przy malej nie palic ani nie odkurzac bo to podobno nasila duzszności. Dostala jakies dodatkowe leki, ale ja nie moge w necie znalezc apteki, ktora ma dzis dyzur nocny:(
dyzurna, chyba na koniuchach i przy tesco na reja - ta ostatnia na 100%

Do góry