AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kwiatuszek no ja zamówiłam dwa staniki i bluzkę a przyszedł jeden stanik i bluzka. A cena faktycznie 14 zł... nie wiem gdzie maonka kupowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale linomag chyba nie jest na odparzenia - wiec przyda Ci sie cos dodatkowego na odparzenia. Wlasnie dlatego najlepszy zdaje sie byc bepanthen bo jest i na brodawki i na odparzenia.
olapolap teoretycznie masz rację... sprawdź jeszcze jaki jest opis na kartkach ...
Dokładnie bephanten jest i na odparzenia i na brodawki. Do tego bephanten jest świetny na wszelakeigo rodzaju otarcia... np przy katarze do smarowania pod nosem... Mój syn sie sam o niego upomina...
Jeszcze zdjęcia z Ikeowskich zakupów, następne zdjęcie wstawię jak już pokój będzie gotowy. Więc to nie będzie szybko, bo dopiero w przyszłym tyg malowanie.
Mam 2 ręczniki z kapturkiem i dokupiłam jeszcze zwykłe duże ręczniki dla dziecka. Są takie ładne te kolory, takie żywe. Ciekawe jakie będą po praniu, ale już mam nauczkę po praniu pościeli i teraz wstawię w mniejszej temperaturze.
Chciałam kupić krzesełeczko to z oparciem, ale akurat mieli braki w magazynie, więc wzieliśmy ten stołeczek.
W ogóle to chyba bombę podłożyli na parkingu, bo było kupę straży pożarnej, chodzili i ewidentnie czegoś szukaliDobrze, że Ikei nie zamknęli, bo chyba bym wpadła w depresję :-)
Ty kupowalas ten stanik u tego samego sprzedawcy co dziewczyny? co to sa przeboje z tymi rozmiarami albo niedoslaniem odpowiedniej ilosci? ja u niego tylko po ok 14 zł widzialam staniki
To jest nas więcej posiadaczek różowej lampki :-):-):-):-):-):-)13x13 - sliczne zakupy, a twoje lozeczko i posciel to widze ze czesto sie tutaj powtarza, robi furrore!
maonka - to dzien rzeczywiscie nalezy do udanych, te same lampki mam i sa super
no tak wlasnie dziecko wisi w nosidelku, w dodatku nosidelka sa usztywniane, co moze prowadzic do problemow z bioderkami.Dzięki dziewczyny za rady... co do chusty... to niestety odpada ze względu na to że dziecię jest noszone z nóżkami w rozkroku... i byłabym tylko ja "skazana" do noszenia bąbla. Mąż jest dużo bardziej potężny i u niego po prostu takie noszenie nie wchodzi w grę... także pozostaniemy chyba przy wózku...pchać będziemy na zmiane![]()