reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Kobitki
Moja Królowa od 6 rano w natarciu, chodzi juz na rzęsach, ale nie zaśnie, masakra a ja na dodatek też totalnie bez humoru dzisciaj czekam na @ bleee.. to chyba przez to, taka jakas jestem
nic mi sie nie chce
u nas pogoda wkrate raz sypie snieg raz sie słonce przeciera

reklama
Witajcie;
u nas okropna nocka, Iggiemu katar spać nie dawał, a Iggy nam.
No i śnieg nam spadł :( A ja tak już wiosny pragnę ;/

Witajcie

U nas śnieg pada :no: a ja już myślałam, że wiosna będzie.

Darina ale się usmiałam.

Pyciolku tzrymaj się !!!

Ja jutro idę do kosmetyczki :-) ale się cieszę :-)

u nas tez sniezek lezy, wiec znow 40m tarasu trze odsniezyc:-(
dzisiaj dzien tesciowej, zlozylyscie juz zyczonka????????:-)
ja dzis mam lenia i glowe ciezka i w ogole jakis nastroj beeeeee
milego dzionka

Aha Agatkas ja aoglądam Majkę, ale zarówno ta aktorka jak i ten aktro tak działają mi na nerwy, że szok. Nie potrafia grac pary zakochanej.

Witam piątkowo
Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia:)

Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?
Ja wczoraj ogladałam i hotel i moment prawdy, serial całkiem całkiem, a program też lubię,a le podobnie jak Ty nie mogłabym wziąc w nim udziału, bo za dużo by mnie to kosztowało i moją rodzinę też

ja zaraz lece z malym na zakupki bo jutro odwiedzamy trzy miesieczna Joaśke:tak:
Fajnie, ja nie mam w pobliżu takiego dzidziulka, a bym sobie potuliła

Ja jutro idę do kosmetyczki :-) ale się cieszę :-)
Super, zazdroszczę

ja dzis mam lenia i glowe ciezka i w ogole jakis nastroj beeeeee
milego dzionka
Ja mam taki nastrój od poniedziałku, jakos wszytsko mnie drażni i ciągle jestem nabuzowana

PYCIOŁKU, dobrze że to już za Wami, wierzę że dużo Cie to kosztowało, ale teraz będzie już tylko lepiej

Witam zimowo :-)

Widzę że nie tylko ja mam humor do bani. i jeszcze @ i jestem stale głodna. Od rana wypiłam już litr wody żeby nie jeść za dużo. Mały dziś bez humoru na szczęście usnął z pół godzinki temu. Może pośpi trochę dłużej przy tej pogodzie.

Agacia - zazdroszczę tej kosmetyczki. Ja się wybrać nie mogę mimo że mam 10 pięter niżej w tym samym bloku.

A co do Momentu Prawdy - jak bym poszła to mój mąż by się ze mną rozwiódł. :-D Tzn. od czasu jak jesteśmy razem jestem grzeczna ale wcześniej - głównie na studiach to troszkę się szalało :zawstydzona/y: Poza tym co to za przyjemność się tak maltretować emocjonalnie. Za kasę? Nie sprzedałabym się tak tanio :-p

reklama
Hej witajcie u nas nocka super...teraz tez Jula spi:tak::tak::tak:chyba choróbsko nas opuszcza...we wtorek idziemy na kontrole i mam nadzieje że Pani doktor powie że juz Jula jest zdrowa!!!!!

Czytam o tym śniegu...a u nas wiosna słoneczko, wprawdzie temperatutra tylko 2 stopnie...pewnie i do mnie dotrą te opady:tak:o nie znowu odsnieżanie samochodu:baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja popoludniu jade na pazurki, huraaa

Juz sama nie wiem co jeszcze mialam wam napisac:confused::confused::confused::confused:l

Do góry