reklama
tak zamarynowane, posypuję mąką, potem do roztrzepanego jajka, a potem do płatków kukurydzianych pokruszonych i wymieszanych z bułką tartą i smażę w trochę glębszym tłuszczu ( właśnie w tym moim woku) a potem na tortilli smaruje ten sos, potem na to porwaną sałatę lodową, pokrojony w kostkę pomidor, ogórek no i te kawałki mieska zawijam (potem jeszce w papier sniadaniowy zeby sie lepiej jadło) polewam jeszce troche sos z wierzchu i do łapki
tak zamarynowane, posypuję mąką, potem do roztrzepanego jajka, a potem do płatków kukurydzianych pokruszonych i wymieszanych z bułką tartą i smażę w trochę glębszym tłuszczu ( właśnie w tym moim woku) a potem na tortilli smaruje ten sos, potem na to porwaną sałatę lodową, pokrojony w kostkę pomidor, ogórek no i te kawałki mieska zawijam (potem jeszce w papier sniadaniowy zeby sie lepiej jadło) polewam jeszce troche sos z wierzchu i do łapki
dziękuję
edee24
Mama Alanka :-)
Mopku dziękuję
, właśnie coś kojarzyłam, że to było związane z SHIFT, ale nie wychodziły mi te kombinacje 

Witajcie :-)
Moja niby" teściowa" nie zasłużyła na żaden prezent

U nas pogoda też w kratkę, raz śnieżyca, a zaraz potem ostre słońce
Nasza nocka dziś rewelka, młody spał 21-6, potem pobawiłam się z nim do 9 i znowu kima, (tym razem z mamą

) do, UWAGA 12.20 

, kocham normalnie te jego wspólne przedpołudniowe śpinkanie 

Pyciolku, dużo zdrówka dla Alexa, buziaczki od cioci Edyty i Alanka ;-):-)

Witajcie :-)
Moja niby" teściowa" nie zasłużyła na żaden prezent

U nas pogoda też w kratkę, raz śnieżyca, a zaraz potem ostre słońce

Nasza nocka dziś rewelka, młody spał 21-6, potem pobawiłam się z nim do 9 i znowu kima, (tym razem z mamą

Pyciolku, dużo zdrówka dla Alexa, buziaczki od cioci Edyty i Alanka ;-):-)
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja mam to samo od 2dni nie moge znalesc nowej maskary bo moja panna rozpakowala sobie moje zakupykupiłam sobie tusz do rzęs ( zdecydowałam się w końcu na coś nowego - Astor Big & Beautiful ) a Bartek mi ją gdzieś posiałszukam od rana po całym mieszkaniu i nie mogę znaleźć
![]()