reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tak zamarynowane, posypuję mąką, potem do roztrzepanego jajka, a potem do płatków kukurydzianych pokruszonych i wymieszanych z bułką tartą i smażę w trochę glębszym tłuszczu ( właśnie w tym moim woku) a potem na tortilli smaruje ten sos, potem na to porwaną sałatę lodową, pokrojony w kostkę pomidor, ogórek no i te kawałki mieska zawijam (potem jeszce w papier sniadaniowy zeby sie lepiej jadło) polewam jeszce troche sos z wierzchu i do łapki

ja nie pamietam jaki to skrót ale na pasku na dole masz PL jak na to klikniesz to sie rozwija polski i polski 214 znaków, to klikasz na sam polski

tak zamarynowane, posypuję mąką, potem do roztrzepanego jajka, a potem do płatków kukurydzianych pokruszonych i wymieszanych z bułką tartą i smażę w trochę glębszym tłuszczu ( właśnie w tym moim woku) a potem na tortilli smaruje ten sos, potem na to porwaną sałatę lodową, pokrojony w kostkę pomidor, ogórek no i te kawałki mieska zawijam (potem jeszce w papier sniadaniowy zeby sie lepiej jadło) polewam jeszce troche sos z wierzchu i do łapki

dziękuję

kurcze nadrabiam dzisiaj chyba statystyki na bb, tak mi sie nie chce na krok ruszyc od kompa, ze szok, ani nic robic, ani wychodzic, dobrze ze Pati jeszce spi, ale to juz długo nie potrwa niestety

Mopku dziękuję :tak:, właśnie coś kojarzyłam, że to było związane z SHIFT, ale nie wychodziły mi te kombinacje :zawstydzona/y::-p:-D:-D

Witajcie :-)

Moja niby" teściowa" nie zasłużyła na żaden prezent :-p:-D:-D:-D :zawstydzona/y:

U nas pogoda też w kratkę, raz śnieżyca, a zaraz potem ostre słońce :confused:

Nasza nocka dziś rewelka, młody spał 21-6, potem pobawiłam się z nim do 9 i znowu kima, (tym razem z mamą:-D:-D:-D) do, UWAGA 12.20 :szok::szok::-D:-D:-D, kocham normalnie te jego wspólne przedpołudniowe śpinkanie :-D:-D

Pyciolku, dużo zdrówka dla Alexa, buziaczki od cioci Edyty i Alanka ;-):-)

kupiłam sobie tusz do rzęs ( zdecydowałam się w końcu na coś nowego - Astor Big & Beautiful ) a Bartek mi ją gdzieś posiał :baffled: szukam od rana po całym mieszkaniu i nie mogę znaleźć :no:

reklama
kupiłam sobie tusz do rzęs ( zdecydowałam się w końcu na coś nowego - Astor Big & Beautiful ) a Bartek mi ją gdzieś posiał :baffled: szukam od rana po całym mieszkaniu i nie mogę znaleźć :no:
ja mam to samo od 2dni nie moge znalesc nowej maskary bo moja panna rozpakowala sobie moje zakupy

Do góry