reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia rózowa plomba??:-D nie no młoda muisała być zachwycona... Gratuluje mamusi tak grzecznej córci:tak: co do sniegu to to był taki żart.. jak sie dalej utrzyma taka pogoda to ja w depresje popadne...

gagulec jak ja bym chcialał miec taki problem z siusianiem.... :sorry2::sorry2: od poniedziałku znów startujemy z nocnikiem... juz sie boje...

reklama
Gagulec, ale za co Ty chcesz go karać czy a niego krzyczeć????:confused: Bo nie kumam:confused::confused: przecież on tego specjalnie nie robi. A jak nie chcesz mieć zlenego łózka to zrób tak jak pisała Justyna załóż mu pod prześcieradło folie czy coś nieprzepuszczalnego. Kara również jest jakby nie na miejscu bo przecież on nie jest świadomy, że sika bo śpi.

Napisz od jakiego czasu kładziesz go spać bez pieluchy??? Bo jeżeli od niedawna to musi się przyzwyczaić, że już nie nosi pieluch.

Monia gratulacje dla Oli :tak: ZUCH dziewczyna!!!! Różową plombe???? :szok:

Monia rózowa plomba??:-D nie no młoda muisała być zachwycona... Gratuluje mamusi tak grzecznej córci:tak: co do sniegu to to był taki żart.. jak sie dalej utrzyma taka pogoda to ja w depresje popadne...

gagulec jak ja bym chcialał miec taki problem z siusianiem.... :sorry2::sorry2: od poniedziałku znów startujemy z nocnikiem... juz sie boje...
Ola różową plombą zachwycona i to bardzo:tak:ja wolała bym żeby była biała ale niech już będzie i tak to tylko mleczaki które kiefys wypadną:sorry2:
Asia trzymam kciuki za Julcie i odpieluszkowanie aby tym razem się udało;-):tak:

Forum chyba pomału umiera....

Anetasa u nas taka sama pogoda... śnieg, snieg i jeszcze raz snieg- suuuuper

Ja też mam takie wrażenie ostatnio:-( a co do pogody to niech ta zima idzie sobie a kyszzzzzzzzzz:wściekła/y: tym bardziej że u nas znów zapowiadają w nocy do -15:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

już po i widac że mocno kciukasy trzymałyście bo Ola nawet nie zajękneła:szok:ja powiem szczerze bardziej się bałam niż ona nawet dentystka powiedziała że dawno nie było u niej takiego grzecznego dziecka,była pełna podziwu a ja z dumy aż pękałam:-)no i ma różową plombe:cool2:za 2 tygodnie idziemy z kolejnym ząbkiem:tak:

zuch dziewczynka:-) ależ jestem z niej dumna:tak: tym bardziej że sama boję się dentysty jak cho****:zawstydzona/y:

no to trzymamy kciuki od poniedziałku:tak: jeszcze z moich doświadczeń po Tuśkowej blokadzie z kupą podpowiem żebyś spróbowała z naklejkami:tak: młoda ma w swoim pokoju kartkę przyklejoną do mebli i na niej za kążdą kupkę w nociu przykleja naklejkę:-) za każde kolejne 7 naklejek dostaje niespodziankę:-) a to farbki a to czekoladki a to jakąś inną pierdołę:-D ale motywacja jest i ważneże działa;-)

Mam kurna problem .... nie wiem jaki odcień podkładu zamówić ..... oglądam podkłady w Loreal i nie wiem czy zamówić 16 czy 21. Niby 21 to sand a ja takiego używam z Maybelline ale nie wiem czy z Loreal będzie zbliżony odcień.

Witam się o poranku:-) znów z pracy:crazy: ale łudzę się że mi towarzystwa dotrzymacie:zawstydzona/y: z relacji pogodowych to u nas -10:wściekła/y: ale świeci już pięknie słoneczko i na szczęście nie pada ten durnowaty śnieg:tak:

Kasia ja niestety nie pomogę:no:
czy wy wiecie że dzisiaj jest dzień teściowej???

Tak ja usłyszałam rano w DDTvn i nawet złożyłam życzenia teściowej;-):-)

reklama
Witam się o poranku:-) znów z pracy:crazy: ale łudzę się że mi towarzystwa dotrzymacie:zawstydzona/y: z relacji pogodowych to u nas -10:wściekła/y: ale świeci już pięknie słoneczko i na szczęście nie pada ten durnowaty śnieg:tak:

Tak ja usłyszałam rano w DDTvn i nawet złożyłam życzenia teściowej;-):-)

Chyba by mi to przez gardło nie przeszło :-p:-p:-p:rofl2:

Co do temperatury i pogody to niestety wczorajsza delikatna zima zamieniła się w 10cm warstwe śniegu :wściekła/y::growl: i -7!!!!!!!!

No i zamówiłam odcień 21 :confused::yes: oby okazał się dobry bo trochę kosztuje. Poza tym, aby obniżyć nieco koszt przesyki zamówiłam u tego samego sprzedawcy korektor pod oczy, kredke do oczu i maske-glinke zielona na twarz. Ponoć daje jakieś prezenta jak się zamówi trzy przedmioty :baffled:

Aaaa Anetko ksiązka rewelacja :yes::wink: jestem już na 372 stronie tzn 91 rozdział. SUPER!!!!!

Do góry