reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

MAMA DZIS WYCHODZI ZE SZPITALA JUPI JUPI JUPI:-):happy::-):happy::-):happy:

No to rewelacja!!!!!! :tak::tak::tak::-D

Kasiu niezła godzina napisania posta:rofl2: a póżniej jestes zmęczona..

No, ale nie mogłam usnąć :-:)blink:

Monia super wiesci!
Kasia Ty juz niespalas,czy jeszcze?? A Wy znowu u mamy bez R?
Asia ja sie nie znam,bo nigdy nie mialam kontaktu,ale na pewno taka pani doktor ma jakies przygotowania pedagogiczne,czy cos,zeby wiedziec jak podejsc do dzieciaczka. No i jak sama piszesz ma renome,a to mowi samo za siebie.

U nas slonko,ale wieje wiec spacerek sobie jeszcze odpuszczamy. Z czego sie ciesze,bo mam niemijajacy mega leniuch. Juz mam dosc tego zimna,wiosny hcce, ciepelka, dzialki mi sie chceeeeeeeeee!!!!

A skąd wiedziałaś, że u mamy jesteśmy????:szok::-D A kiedy pisałam to już nie spałam :cool2::happy2:

Monia on nadal jest na wolności:-( ale wyszły jaja bo okazało się że 2 kobiety kłamały i nie było na nie żadnych napadów ( w tym jedna stwierdziła że została zagwałcona a jej dziecko pobite a druga sama pocieła sobie ręce żyletką ) żeby było zabawniej obydwie zgłosiły napaść tego samego dnia... policja zablokowala drogi, sciagnieto wojsko, zrobiono nowe portrety pamięciowe a tu wyszło że to wszystko pic na wode:sorry2::baffled: Głupie baby... wiec oficjalnie napadów było 6...

Tak wczoraj sluchałam wiadomości to mówili, że wszystkie "gwałty" z poza Zielonej Góry były zmyślone. Nie mam pojęcia po co tam ranić bliskich???!!!! :wściekła/y::no:

A bylo tak pieknie... Sypie snieg!!

:sorry2::sorry2:Eeeee nie mówi!!!! :wściekła/y: u Nas również .... biało ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam nadzieję, że razem ze mna sie cieszycie...............:sorry2:

W piątek wchodzi płytkarz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nooooo :-D super!!!!

Agula ja rozumiem Justyne , bo jednak chyba najbardziej zalezy nam na zdaniu naszych mężów w końcu to im mamy się podobać... a jest wielu facetów którzy preferują długie włosy... taki jest mój P i owszem moge obciąć na krutko ale wiem że on mi powiel że wolał mnie w długich....

Agula no suuuper upragnione płytki wkoncu beda położone:-D a kiedy macie zamiar sie wprowadzic do domu???

Co do fryzurki to ja nigdy się nie kieruje R bo jakbym miała się "słuchać" to musiałabym mieć dłuuugie włosy.

no wlasnie, kto normalny o tej godzinie pisze??????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:sorry2: JA :-D:-D:-D

Nie mam już siły do mojego dziecka- znowu obsikał się podczas drzemki:crazy::crazy::crazy::crazy: Chyba za wcześnie sie cieszyłam suchym prześcieradełkiem.:baffled::baffled:

Spoko spoko jeszcze nie raz się obsika :tak: Kuba wczoraj również się zlał podczas spania.

ktos mi podziekowal za post, kto to?

A JA :-D:-D:-D
Witam i ja :-) znów z pracy:crazy: u nas dziś rano było -3 i musiałam skrobać szybki:crazy: ale teraz już świeci piękne słoneczko i nawet nie ma wiatru więc pogoda jak marzenie:-) ale ponoć od soboty będzie u nas znów sypać:wściekła/y: oby się nie sprawdziło. Zmykam sprzątać po śniadanku;-)

Anetko niestety prognozy Twojego taty się sprawdziły zima choć w lightowym wydaniu, ale wróciła :wściekła/y::wściekła/y:

Helllllllloooooooooo ja kawkę zapodaję a tu nikogo:crazy::crazy::crazy::crazy: Z rumem i bita smietaną:-D

Mmmmmm ale widoczek. ....... rewelka!!!!!!!!!!!

ja jestem chętna na taką kawkę:-) wogóle to zjadłabym coś słodkiego:tak: ale zawsze tak mam jak mam@

Ooooo no to mamy podobny cykl bo ja również się spodziewam @ :dry: można to wyczuć w moich nerwach ....

wkurza mnie, bo jak odpisuje an post z cytatami, apotem chce znow cos napisac na tym samym watku, to mi wyskakuja te stare cytaty. wam tez?

:tak::tak::dry:

Aneta a było juz tak fajnie... u nas ma w sobote padac snieg wiec na poprawe humoru idziemy z P i znajomymi do kina

a gdzie jest Kasia??

mama chciała żebym ją już odwiozła do domu więc odwiozłam.......
u nas są pączki i z serem i z budyniem,jabłkami,czekoladą a wasze słodkie bułki z serem to u nas kołaczyki:rofl2:
Aneta ile śniegu nasypało? u nas jak na razie ładna pogoda i niestety wiem że też nas czeka śnieg ale słyszałam że już nie będzie tego śniegu za wiele
Justyna to chyba najlepszy sposób na kurz:rofl2:
Agulka kawa pychatka szkoda tylko że za późno przyszłam i musiałam wypic sama;-)
Asia słyszałam dziś o tej 16latce w naszym regionalnym radiu
Kasia a Ciebie gdzie wywiało do mamy?
Nuśka hop hop co tam u Was zdrowi?

Tak jak pisze Monia pojechaliśmy w środę a przyjechaliśmy dziś :-D może to da teściom do myślenia czemu tak często wyjeżdzam

reklama
Kasia a R nie ma nic przeciwko waszym wyjazdom:sorry2:bo mój D by się nie zgodził żebym tak jeździła do mamy na noc:no:
trzymajcie kciuki za Ole bo jedziemy do dentysty i pierwszy raz będzie miała blombowanego zęba i coś czuję że będzie ryk:sorry2:

Kasia a R nie ma nic przeciwko waszym wyjazdom:sorry2:bo mój D by się nie zgodził żebym tak jeździła do mamy na noc:no:
trzymajcie kciuki za Ole bo jedziemy do dentysty i pierwszy raz będzie miała blombowanego zęba i coś czuję że będzie ryk:sorry2:

Moniu trzymam mocno kciukasy!!!! :tak: Daj później znać jak się spisała???

A co do moich wyjazdów to on nie ma nic do gadania. Nigdy mi nie zabroni jeździć do mamy. Już mu powiedziałam, że skończe wyjeżdzać jak teściowie się wyprowadzą. Wiec niech spada na drzewo :-p:-D

Melduje się po spacerku:-) wróciłyśmy akuratnie bo właśnie zaczęło sypać:wściekła/y: młoda gania Mafika z latarką a ten już dostaje do głowy:szok:

Kciukasy zaciśnięte:tak: daj znać ja było:sorry2:

Melduje się i ja
Młody mi śpi, ale znowu się oblał- już nie wiem czy mam na niego za to krzyczeć, czy go karać czy nie zwracać uwagi- bo nic nie dociera do niego:baffled::szok:
Poza tym minął mu katarek- dwa dni smarkania i jak ręką odjął , za to ja dzisiaj smarkata, z bólem głowy i ogólnie nieciekawym samopoczuciem:baffled: A na dokładkę za oknem biało i ciągle sypie:szok::szok::szok::szok::baffled:
i nie wiem czy przez te smarkanie czy rozkojarzenie ciążowe przyczyniło się, ze poszłam na zakupy do Biedronki i wyszłam z pustym koszykiem bo totalnie wyleciało mi z głowy co miałam kupić- mało tego nadal nie pamiętam po co tam poszłam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Forum chyba pomału umiera....

Nuśka sceneria inna ale my te same..

zguba Kasia sie odnalazła:-D moze ja R troche poteskni tez zacznie inaczej myslec...

Monia i jak tam u dentysty??

Gagulec no to zakupy sie udały, i jaki tryb oszczednościowy;-)

Anetasa u nas taka sama pogoda... śnieg, snieg i jeszcze raz snieg- suuuuper

S tez by sie wkurzal jakbym tak uciekala do mamy

i nie wiem czy przez te smarkanie czy rozkojarzenie ciążowe przyczyniło się, ze poszłam na zakupy do Biedronki i wyszłam z pustym koszykiem bo totalnie wyleciało mi z głowy co miałam kupić- mało tego nadal nie pamiętam po co tam poszłam:zawstydzona/y:
jak baba z pustym koszykiem ze sklepu wychodzi to juz faktycznie cos nie tak

Moniu trzymam mocno kciukasy!!!! :tak: Daj później znać jak się spisała???

Kciukasy zaciśnięte:tak: daj znać ja było:sorry2:

Monia i jak tam u dentysty??
już po i widac że mocno kciukasy trzymałyście bo Ola nawet nie zajękneła:szok:ja powiem szczerze bardziej się bałam niż ona nawet dentystka powiedziała że dawno nie było u niej takiego grzecznego dziecka,była pełna podziwu a ja z dumy aż pękałam:-)no i ma różową plombe:cool2:za 2 tygodnie idziemy z kolejnym ząbkiem:tak:

Asia co ma znaczyc ta super reakcja na śnieg:shocked2:my tu wszystkie się wkurzamy a Ty -super:confused:
Gagulec nie karą nic nie zdziałasz jeśli nie chcesz mu na drzemkę zakładac pieluszki to podkładaj jakąs folie i staraj się przetrzymac może za kilka dni wszystko Damiankowi powróci do normy i znów będą suche drzemki

reklama
już po i widac że mocno kciukasy trzymałyście bo Ola nawet nie zajękneła:szok:ja powiem szczerze bardziej się bałam niż ona nawet dentystka powiedziała że dawno nie było u niej takiego grzecznego dziecka,była pełna podziwu a ja z dumy aż pękałam:-)no i ma różową plombe:cool2:za 2 tygodnie idziemy z kolejnym ząbkiem:tak:

Asia co ma znaczyc ta super reakcja na śnieg:shocked2:my tu wszystkie się wkurzamy a Ty -super:confused:
Gagulec nie karą nic nie zdziałasz jeśli nie chcesz mu na drzemkę zakładac pieluszki to podkładaj jakąs folie i staraj się przetrzymac może za kilka dni wszystko Damiankowi powróci do normy i znów będą suche drzemki
Monia, gratulacje dla Oli:tak::tak:
A co do siusiania Damiana- cały czas ma pod prześcieradełkiem w łóżeczku folię a ja tracę cierpliwość bo to już za długo trwa i nie mam pojęcia kiedy sie unormuje:-(

Do góry