MAMA DZIS WYCHODZI ZE SZPITALA JUPI JUPI JUPI:-):-)
:-)
![]()
No to rewelacja!!!!!!

Kasiu niezła godzina napisania postaa póżniej jestes zmęczona..
No, ale nie mogłam usnąć :-
Monia super wiesci!
Kasia Ty juz niespalas,czy jeszcze?? A Wy znowu u mamy bez R?
Asia ja sie nie znam,bo nigdy nie mialam kontaktu,ale na pewno taka pani doktor ma jakies przygotowania pedagogiczne,czy cos,zeby wiedziec jak podejsc do dzieciaczka. No i jak sama piszesz ma renome,a to mowi samo za siebie.
U nas slonko,ale wieje wiec spacerek sobie jeszcze odpuszczamy. Z czego sie ciesze,bo mam niemijajacy mega leniuch. Juz mam dosc tego zimna,wiosny hcce, ciepelka, dzialki mi sie chceeeeeeeeee!!!!
A skąd wiedziałaś, że u mamy jesteśmy????

Monia on nadal jest na wolności:-( ale wyszły jaja bo okazało się że 2 kobiety kłamały i nie było na nie żadnych napadów ( w tym jedna stwierdziła że została zagwałcona a jej dziecko pobite a druga sama pocieła sobie ręce żyletką ) żeby było zabawniej obydwie zgłosiły napaść tego samego dnia... policja zablokowala drogi, sciagnieto wojsko, zrobiono nowe portrety pamięciowe a tu wyszło że to wszystko pic na wodeGłupie baby... wiec oficjalnie napadów było 6...
Tak wczoraj sluchałam wiadomości to mówili, że wszystkie "gwałty" z poza Zielonej Góry były zmyślone. Nie mam pojęcia po co tam ranić bliskich???!!!!

A bylo tak pieknie... Sypie snieg!!

Mam nadzieję, że razem ze mna sie cieszycie...............
W piątek wchodzi płytkarz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Nooooo

Agula ja rozumiem Justyne , bo jednak chyba najbardziej zalezy nam na zdaniu naszych mężów w końcu to im mamy się podobać... a jest wielu facetów którzy preferują długie włosy... taki jest mój P i owszem moge obciąć na krutko ale wiem że on mi powiel że wolał mnie w długich....
Agula no suuuper upragnione płytki wkoncu beda położonea kiedy macie zamiar sie wprowadzic do domu???
Co do fryzurki to ja nigdy się nie kieruje R bo jakbym miała się "słuchać" to musiałabym mieć dłuuugie włosy.
no wlasnie, kto normalny o tej godzinie pisze??????![]()

Nie mam już siły do mojego dziecka- znowu obsikał się podczas drzemkiChyba za wcześnie sie cieszyłam suchym prześcieradełkiem.
![]()
Spoko spoko jeszcze nie raz się obsika

ktos mi podziekowal za post, kto to?
A JA

Witam i ja :-) znów z pracyu nas dziś rano było -3 i musiałam skrobać szybki
ale teraz już świeci piękne słoneczko i nawet nie ma wiatru więc pogoda jak marzenie:-) ale ponoć od soboty będzie u nas znów sypać
oby się nie sprawdziło. Zmykam sprzątać po śniadanku;-)
Anetko niestety prognozy Twojego taty się sprawdziły zima choć w lightowym wydaniu, ale wróciła

Mmmmmm ale widoczek. ....... rewelka!!!!!!!!!!!
ja jestem chętna na taką kawkę:-) wogóle to zjadłabym coś słodkiegoale zawsze tak mam jak mam@
Ooooo no to mamy podobny cykl bo ja również się spodziewam @

wkurza mnie, bo jak odpisuje an post z cytatami, apotem chce znow cos napisac na tym samym watku, to mi wyskakuja te stare cytaty. wam tez?

Aneta a było juz tak fajnie... u nas ma w sobote padac snieg wiec na poprawe humoru idziemy z P i znajomymi do kina
a gdzie jest Kasia??
mama chciała żebym ją już odwiozła do domu więc odwiozłam.......
u nas są pączki i z serem i z budyniem,jabłkami,czekoladą a wasze słodkie bułki z serem to u nas kołaczyki
Aneta ile śniegu nasypało? u nas jak na razie ładna pogoda i niestety wiem że też nas czeka śnieg ale słyszałam że już nie będzie tego śniegu za wiele
Justyna to chyba najlepszy sposób na kurz
Agulka kawa pychatka szkoda tylko że za późno przyszłam i musiałam wypic sama;-)
Asia słyszałam dziś o tej 16latce w naszym regionalnym radiu
Kasia a Ciebie gdzie wywiało do mamy?
Nuśka hop hop co tam u Was zdrowi?
Tak jak pisze Monia pojechaliśmy w środę a przyjechaliśmy dziś