reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

Niki płakała w nocy sedno co 20 min :wściekła/y::wściekła/y: Ma czerwoną pręge na dziąśle,ale ząbek sie jeszcze nie wykluł... ciekawa jestem ile to potrwa :crazy: Do tego, M wybył z rana, dzieci płaczą... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Oliwka wstała dzis o 7.30 no dała dzis pospać rodzicom :-D:-D:-D:-D:-D

grzecznie lezy w naszym łóżku,ja wskoczyłam na kompa a M poszedł robić śniadanko.
tzn Oliwka go wywaliła,zaburczało jej w brzuchu a ona :
tato wstawaj burczy mi w brzuchu szybko szybko chce jeść.głodna strasznie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie chce mi się iść do pracy :no::no::no::no::no:
ale dzis tylko 4h więc szybko zleci mam nadzieję.

no śniadanko przyszło bułeczki z sałatą i żółtym serkiemi ketchupem mniam mniam

smacznego dziewczyny :-):-):-):-):-):-)

Widze ze nie ylko u mnie nocka do D... :-(.Non stop poplakiwala .Jak zasnela to pospala pol godziny i byly krzyki i placze i od tego momentu plakala co akis czas .

G jest dzis w domu i jak bedzie miejsce w samochodzie to pojedzie ze mna i Oliwka do logopedy :-).

Ide zajac sie mala i ogarnac mieszkanie.

MILEGO DNIA

Kerna a Msie bal zostac z dzieckiem ? mój mąz zostawal za kazdym razem i jak była w szpitaliku z Gabi to tez mnie zmienaił :tak:
tu nie chodzi o jego wole niestetyy tylko prace. Nie tak łatwo zrezygnować z tygodnia pracy jak szew mawobec ciebie plany:sorry2:

KERNA fajnie ze M zajmie sie malym jak pojdziesz do szpitala.A kiedy dokladnie idziesz?i jak dlugo tam bedziesz?

Dzis zadzwonila do mnie kolezanka czy nie chce jutro z Oliwka jachac na darmowa wizyte u logopedy .Wiec jade :-).
Jedziemy kolo 11.30 Oliwka jest zarejestrowana na 12.20 :-).
jeśli wymaz wyjdzie prawidłowy to pewnie w poniedziałek jeszcze się stawię w szpitalu na trzy dni. Trzymajcie kciuki za wymaz, bo ja nie będę mieć zabiegu w przyszłym tygodniu to nie wiem kto się zajmie potem małym:no:
Super, że macie logopede!! JA z moim chodziłam, ale w sumie to niczego się nie dowiedziałam:baffled::baffled::baffled:

ale co to normalne żeby mnie cała lewa strona bolała,wręcz rwała??????:sorry2:
o matko...pomogłabym ale na szczęście mam komplet w buzi.

no niestety nie mam ich w domu :no::no::no::no:
ja sie szprycuję ketonalem :tak::tak::tak::tak::tak:
no jak dla mnie ketonal jest jedyny skuteczny. Na @ tylko on pomaga, a ja mam naprawde bolesne france:sorry2: Nie raz na kroplówce lądowałam... No Agnes bidulko mam nadzieję, że pomógł:tak:

Alba u nas w tym roku 100zl
w tatmty roku szyl ktos inny i kosztowala 160zl
ale do tego cala reszte trzeba kupic

dobra jest odzywka garniera fructis odbudowa i blask.ja mam taka w pudelku jak krem takie okragle
ladnie wygladza wlosy,bardzo dobrze sei po niej rozczesuja i sa bardzo blyszczace i sliskie:tak:

a rozmwailaas z lekarzem o razku zamiast szwow?
platny co prawda ale ponoc lepszy bo mniej inwazyjny i zaklda sie go w zabiegowym
ale wydatki:baffled::baffled::baffled: dacie jakoś radę..nie ma wyjścia...:dry:
co do odżywki to fructisa jakoś nie uzywam..ale dzięki moze faktycznie zadziała;-)
A z krążkiem to taka historia, że pytałąm się jej czy nie lepiej krążek bo mniej inwazyjny, to powiedziała, że to się zakłada jak nie można załozyć już szwu a szew jest skuteczniejszy i do tego nie zagraża tak infekcją jak krążek...a z moją gin to w ogóle ciężka rozmowa jest..:wściekła/y:

witam was kochane wczesnie bo nie spalam cala noc :no::no::no::no:
czarek zaczal mi wymiotowac o 2 pozniej pospal do 3.30 i znow pospal znow i 4,30 zaczal sie ksztusic ale juz nie zygal tylko go naciagalo:no::no::no::no:
a ja oczywiscie w panike, dobrze ze m byl to sie nim zajal bo ja bylam sparaliżowana
Wiktoria juz wie o mojej prypadlosci:-:)-:)-(
jesli ktoras chce sie dowiedziec wiecej to:
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/nasze-wstretne-fobie-37849/
oo a czemu taka nocka??? Zatrułsię czymś???

Witam,

Niki płakała w nocy sedno co 20 min :wściekła/y::wściekła/y: Ma czerwoną pręge na dziąśle,ale ząbek sie jeszcze nie wykluł... ciekawa jestem ile to potrwa :crazy: Do tego, M wybył z rana, dzieci płaczą... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ojej.....no nieźle..czym smarujesz??? Może masuj jej te dziąsełko, pod uciskiem szybciej się wybije???:confused:

Ja sie witam z rana. Nosz ile śneigu u nas napadało i dalej pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mróz chwycił...:wściekła/y:
Dzisiaj chciałam jechać na zakupki i kupić sobie bambosze bo tamte rozwalił mi bejbes a do szpitala nie będę mieć:baffled: ale w takiej pogodzie nic sie nie chce:no:

witam was kochane wczesnie bo nie spalam cala noc :no::no::no::no:
czarek zaczal mi wymiotowac o 2 pozniej pospal do 3.30 i znow pospal znow i 4,30 zaczal sie ksztusic ale juz nie zygal tylko go naciagalo:no::no::no::no:
a ja oczywiscie w panike, dobrze ze m byl to sie nim zajal bo ja bylam sparaliżowana
Wiktoria juz wie o mojej prypadlosci:-:)-:)-(
jesli ktoras chce sie dowiedziec wiecej to:
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/nasze-wstretne-fobie-37849/

To się leczy kochana.
Dobry psychiatra się kłania i lęki pójdą precz.:tak:;-):-):-)
Mój Kuba tak ma ,bo to podstawowy objaw Z.A.
Jest coraz lepiej.:tak:
Witam,

Ech to masz dziś nie za ciekawie.:no:
Cierpliwości i miłego dnia życzę.;-)

Oliwka wstała dzis o 7.30 no dała dzis pospać rodzicom :-D:-D:-D:-D:-D

grzecznie lezy w naszym łóżku,ja wskoczyłam na kompa a M poszedł robić śniadanko.
tzn Oliwka go wywaliła,zaburczało jej w brzuchu a ona :
tato wstawaj burczy mi w brzuchu szybko szybko chce jeść.głodna strasznie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie chce mi się iść do pracy :no::no::no::no::no:
ale dzis tylko 4h więc szybko zleci mam nadzieję.

no śniadanko przyszło bułeczki z sałatą i żółtym serkiemi ketchupem mniam mniam

smacznego dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
:-D:-D:-D:-D to mały głodomorek.:-D:-D:-D:-D:-D
A ja za niecałe pół godzinki do szkoły wyruszam.
Dziś po 2 lekcje angielskiego ,polskiego i historii z W.O.S-em :dry::dry:
Wchodziłam na forum ok.4 rano,pozaznaczałam posty i mnie wywaliło z BB.
Wkurzyłam się i poszłam spać.:-D:-D:-D:-D:-D

As wiem ze to sie leczy ale taka przyjemnosc kosztuje a my teraz naprawde z kasa krucho, ale dzis z m doszlismy do wniosku ze jak w marcu bedzie dobra wyplata to wtedy pojde:tak::tak::tak:
12 wizyt kosztuje 840 zl a pojedyncza 120 pierwsza 100 kazda nastepna:tak::tak::tak:

Hejka.Ja moge uznac nockę przespaną mała obudziła się ze dwa razy.U nas śniegu napadało chyba z 10 centów:szok: masakra a ja już sprzątnełam sanki a wyciągnełam rowerek he he będę chyba musiała przeprośc te sanki:sorry2:
Odnośnie Ketonalu to na mnie nie działa:crazy: w razie silnego bólu np.migreny biore Nurofen forte lub Ibuprom max.Najgożej było w ciąży i w czasie karmienia piersią bo Apap na mnie nie działał niestety czasem musiałam wziąć ibuprom.

Witam sie sobotnio
U mnie piekne sloneczko i mam jzu pootwierane wszystkie okna:tak::tak::tak:Wczoraj nie zajrzalam juz wieczorem bo mam siostrzenca na noc i nawet nie mialam jak:no:
Jak utrzyma sie taka ladna pogoda to po sniadanku pojdziemy na plac zeby dzieciaki sie wyszalaly:tak::tak::tak:Teraz moje dziewczynki sie juz ubieraja a chlopacy szaleja u Dominika:tak::tak::tak:

AGNES
Wspolczuje tego bolu:no:As ma racje mogl sie Tobie zrobic tam suchy zebodol i to jest masakra:no::no::no:Zawsze po wyrwaniu zeba powinien sie zrobic taki krwiak ,ktory jest zabezpieczeniem dla:tak::tak::tak:Ja bym na Twoim miejscu pojechala gdziekolwiek do dentysty:tak::tak::tak:Przezciez jest cos takiego jak pogotowie dentystyczne czy jakos tak

MH
Wspolczuje nocki:no::no::no:A probowalas moze popsikaj Anice te dzisala np hasco septem lub tantum verde:confused:To naprawde dziala na zabkowanie

Witam nowe mamusie:tak::tak::tak::tak:

MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)

reklama
MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)
no to się oczywiście dołączam do życzeń:tak::tak::tak::tak:
Natalineczka nie wiem co Ci napisać....masz problem:zawstydzona/y:
dowikla daj tu trochę słoneczka!!!!!!!!!! nie bądź taka!!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl:

Do góry