Kerna a Msie bal zostac z dzieckiem ? mój mąz zostawal za kazdym razem i jak była w szpitaliku z Gabi to tez mnie zmienaił
tu nie chodzi o jego wole niestetyy tylko prace. Nie tak łatwo zrezygnować z tygodnia pracy jak szew mawobec ciebie plany
KERNA fajnie ze M zajmie sie malym jak pojdziesz do szpitala.A kiedy dokladnie idziesz?i jak dlugo tam bedziesz?
Dzis zadzwonila do mnie kolezanka czy nie chce jutro z Oliwka jachac na darmowa wizyte u logopedy .Wiec jade :-).
Jedziemy kolo 11.30 Oliwka jest zarejestrowana na 12.20 :-).
jeśli wymaz wyjdzie prawidłowy to pewnie w poniedziałek jeszcze się stawię w szpitalu na trzy dni. Trzymajcie kciuki za wymaz, bo ja nie będę mieć zabiegu w przyszłym tygodniu to nie wiem kto się zajmie potem małym

Super, że macie logopede!! JA z moim chodziłam, ale w sumie to niczego się nie dowiedziałam

ale co to normalne żeby mnie cała lewa strona bolała,wręcz rwała??????
o matko...pomogłabym ale na szczęście mam komplet w buzi.
no jak dla mnie ketonal jest jedyny skuteczny. Na @ tylko on pomaga, a ja mam naprawde bolesne france

Nie raz na kroplówce lądowałam... No Agnes bidulko mam nadzieję, że pomógł
Alba u nas w tym roku 100zl
w tatmty roku szyl ktos inny i kosztowala 160zl
ale do tego cala reszte trzeba kupic
dobra jest odzywka garniera fructis odbudowa i blask.ja mam taka w pudelku jak krem takie okragle
ladnie wygladza wlosy,bardzo dobrze sei po niej rozczesuja i sa bardzo blyszczace i sliskie
a rozmwailaas z lekarzem o razku zamiast szwow?
platny co prawda ale ponoc lepszy bo mniej inwazyjny i zaklda sie go w zabiegowym
ale wydatki

dacie jakoś radę..nie ma wyjścia...

co do odżywki to fructisa jakoś nie uzywam..ale dzięki moze faktycznie zadziała;-)
A z krążkiem to taka historia, że pytałąm się jej czy nie lepiej krążek bo mniej inwazyjny, to powiedziała, że to się zakłada jak nie można załozyć już szwu a szew jest skuteczniejszy i do tego nie zagraża tak infekcją jak krążek...a z moją gin to w ogóle ciężka rozmowa jest..
witam was kochane wczesnie bo nie spalam cala noc

czarek zaczal mi wymiotowac o 2 pozniej pospal do 3.30 i znow pospal znow i 4,30 zaczal sie ksztusic ale juz nie zygal tylko go naciagalo

a ja oczywiscie w panike, dobrze ze m byl to sie nim zajal bo ja bylam sparaliżowana
Wiktoria juz wie o mojej prypadlosci:-

-

-(
jesli ktoras chce sie dowiedziec wiecej to:
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/nasze-wstretne-fobie-37849/
oo a czemu taka nocka??? Zatrułsię czymś???
Witam,
Niki płakała w nocy sedno co 20 min

Ma czerwoną pręge na dziąśle,ale ząbek sie jeszcze nie wykluł... ciekawa jestem ile to potrwa

Do tego, M wybył z rana, dzieci płaczą...

ojej.....no nieźle..czym smarujesz??? Może masuj jej te dziąsełko, pod uciskiem szybciej się wybije???
Ja sie witam z rana. Nosz ile śneigu u nas napadało i dalej pada

i mróz chwycił...

Dzisiaj chciałam jechać na zakupki i kupić sobie bambosze bo tamte rozwalił mi bejbes a do szpitala nie będę mieć

ale w takiej pogodzie nic sie nie chce