reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No wiec wlasnie... Wiec nie pozostaje nam nic innego jak ufac naszym lekarzom...
jak będę po wizycie u tej nowej pani g to zdam wam relacje co jeszcze zamierza zrobić ze mnąbo niby clo już nie mogę brać:-p prl w normie jeszcze nie brałam tylko du....coś tam na pęknięcie pęcherzyków więc jestem bardzo ciekawa a jak zacznie poprawiać tych 2 ginków i których się leczyłam to zgłupieję do reszty(a głupie szybciej zachodzą):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

już tylko mi moje poczucie humoru zostało :baffled:ale jakiś taki czarny humor mi się objawia już

reklama
jak będę po wizycie u tej nowej pani g to zdam wam relacje co jeszcze zamierza zrobić ze mnąbo niby clo już nie mogę brać:-p prl w normie jeszcze nie brałam tylko du....coś tam na pęknięcie pęcherzyków więc jestem bardzo ciekawa a jak zacznie poprawiać tych 2 ginków i których się leczyłam to zgłupieję do reszty(a głupie szybciej zachodzą):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

już tylko mi moje poczucie humoru zostało :baffled:ale jakiś taki czarny humor mi się objawia już
ja to mam tylko 2 ginow do wyboru bo tylko 2 u nas przyjmuje 1 moj mlody i fajny i wogole a tego drugiego nieznam ale alyszalam ze jakis stary dziadek :/ wiec wole mlodego hihihi tymbardziej ze dobrze prowadzil moja 1 ciaze

Bedac w ciazy nie nalezy rowniez pic alkoholu, palic, jesc serow plesniowych i surowego miesa...Ja uwazam ze czlowiek by zwariowal gdyby, co miesiac sie do tego stosowal...:baffled: Gdybys nie podejrzewala, ze jestes w ciazy robilabys wszystkie te rzeczy a dzidzius pewnie i tak bylby zdrowy... NIe wspominajac juz o osobach, ktore wiedza, ze as ciazy i przez caly ten okres nieczego sobie nie omawaiaja...

A tak na marginesie to bol i zwroty glowy rowniez bywaja objawem fasolki;-)

Robin przykro mi z powodu @. A poronieniach nawet nie wspominaj - w tym tyg dwie moje kolezanki poronily - jedna 7tc, druga 15tc... Masakra!!!
dopoki nie wiadomo o ciązy to przciez mozna brać cos na bol głowy nie ma co przesadzac.... jak juz wiesz na 100% to wtedy ok uważamy..... :)
my w naszej okolicy objeżdzilismy naprewę kawał terenu i znaleźliśmy takie fajne ciche jeziorko koło Nakła, jakies 40 km...ale małej działki nie chcieli sprzedac...jak policzyliśmy ile chcą za ta duza, to nie stać nas było...a teraz to nie mam gotowości brać jakiegoś kredytu, bardziej sie nastawiłam na oszczędzanie...

a co do szaleństw to masz racje, chętnie by poszalała jeszcze, bo taki cykl wiadomo, ze nez oczekiwania to smutnawy jest...jedyne coto nadzieja, ze w następnym ta stymulacja pecherzyka...no ale jutro sie wyhasni, kolejny monitoring i bede wiedziała, pękł czy jeszcze nie :-);-)
ja tam trzymam za Ciebie kciuki za ten cykl :) mimo wszystko :)
ale ja jeszcze nie piłam ziółek...zamówiłam i przyszły w piątek dopiero! I stoją w szafce nawet nie rozpakowane!

Robin przykro mi, ale trzymam kciuki żeby następnej @ już nie było.

Ja zrobiłam przed chwilą jeszcze jeden teścior...bobo test (taki żółty) i oczywiście wielkie łzy bo I krecha...ale ja to chciałabym żeby od razu dwie wyskoczyły...poczekałam 5 minut i pojawiła się druga, również blada strasznie, ale widać ją nie przypatrując się zbyt mocno.

Jutro lecę na betkę.

Na razie za nic nie dziękuję...żeby nie zapeszać ;-) błagam trzymajcie &&& za betkę!
oczywiście trzymamy kciuki za betkę :) daj jutro znac :)
a Mysza a skad Ty jestes???? bo tak mi cos przemkneło ze z Wawy???? A znasz tu jakiegoś dobrego ginka???? może mi polecisz??? :)
hej kobietki wkoncu doczytalam hehe a ja wczoraj mialam fajny dzien zrobilismy sobie z mezusiem i mala wypad do lasu nad jezioro troche swiezego powietrza powdychalismy potem do szwagierki na kawe zajechalismy a wieczorem byly szalenstwa we dwoje hihihi a za tydzien jedziemy do mojej drugiej szwagierki do tej supwerowej
u to fajny dzionek mialaś :)
Czekam na fotki. A co do Suzi to też właśnie o niej ostatnio myślałam...i ewelina też już się nie pokazuje. Co u Was kobietki ?!?

Serial jak dla mnie super! Strasznie się wczoraj uśmialiśmy, ale parę razy usłyszałam z ust W. -> o zachowuje się tak jak ty kochanie!...facecie...
I oby u Ciebie historia się powtórzyła!!!
no ciekawe co tam u dziewczyn???? moze musimy sprawdzić na innym wątku ;p

a co do serialu to jest smieszny dzisiaj ogladałam powtorke
fajny tekst byl: buiały dym nad Watykanem ( dla nie wtajemniczonych = test ciążowy pozytywny... a czarny dym nad Watykanem= test negatywny )
dziewczynki oto małe skarby łapcie fluidki
Andzia
351i9te.jpg

Aleks
5cjgh.jpg
cudnie Misiaki :) do schrupania.... Tosiunia będziesz nastepna!!!! :)
To myślę że jak wyjdzie ładna betka to od razu we wtorek do ginka. Z tego co wiem to betę się powtrza żeby sprawdzić też czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Ale brzuch mnie ciągnie jak na @.
co 2 dni się sprawdza jakiprzyrasta - tak gdzies slyszlaam
kurde ale ja bym chciala taki sam prezent na dzien kobiet jak ma mysza :tak: dodatni tescior fajnie beda tez mialy kobietki ktore beda testowac w dzien matki hihihihihih a ja sie skusze i juz dzis wam zloze zyczenia a co tam bede pierwsza hahahaha
zycze wam kochane pięknego dnia kobiet i po 2 fasolki w kazdym brzuszku:tak::-D
dla kazdej do wyboru wklejam kilka :tak:
Zobacz załącznik 222250Zobacz załącznik 222251Zobacz załącznik 222252
pięknie dziękuję i życze tegoż samego Żabciu <uścisk>
nio było jeszcze 2 chłopców 4 i 5 latek ;-) ponosiłam tego malucha troche może fludiki przeszły hehe

właśnie skończyłam oglądać nigdy nie mów nigdy z Anią Dereszowską - polecam troszke się zryczałam
no ja tez go zamierzam obejrzec....
szybko mówi mój synuś też tak szybko rozmawiał 1,5 roku i całymi zdaniami-a teraz mi uszy bolą:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtyle mówi mój M mówi że za mną:-p
:):) Majusi tez się buziunia nie zamyka :)
moja corcia mi to spiewa ale niewiem skad to zna kocham cie a ty mnie kiedy powiem kocham cie, kocham cie a ty mnie gdy uslyszysz kocham cie... hihihi
mój też mi to śpiewa a ja też tego nie kojarzę może w tych programów dla dzieci?

co do tej piosenki to jest: kocham Cie a Ty mnie jak rodzinnie mija dzien... a dalej juz zapomnialam ale jak bede z psiasiółą gadac to Wam napiszę :)

ja to mam tylko 2 ginow do wyboru bo tylko 2 u nas przyjmuje 1 moj mlody i fajny i wogole a tego drugiego nieznam ale alyszalam ze jakis stary dziadek :/ wiec wole mlodego hihihi tymbardziej ze dobrze prowadzil moja 1 ciaze
mój też do ciąży był inny starszy który nawet mnie odbierał, ale nie wiem czy zna się na niepłodności wtórnej?
zobaczę co z tą babką a zawsze mogę zmienić

To tez jest sposob...
JA tez zaczynam myslec o tym, zeby do innego gina sie raz wybrac... Jest jeden taki, ktory przyjmuje na NFZ i latwo sie do niego dostac... Ale jest ponoc nieco rabniety... MOja kumpele pojechal, ze ma 25 lat i powinna juz sobie dziecko zrobic. A uzywa gumek i jest cala poobcierana w srodku....:baffled:

To tez jest sposob...
JA tez zaczynam myslec o tym, zeby do innego gina sie raz wybrac... Jest jeden taki, ktory przyjmuje na NFZ i latwo sie do niego dostac... Ale jest ponoc nieco rabniety... MOja kumpele pojechal, ze ma 25 lat i powinna juz sobie dziecko zrobic. A uzywa gumek i jest cala poobcierana w srodku....:baffled:
hm, bardzo ciekawy osobnik:-D:-D:-D:-D:-D:-D z tej malutkiej poobcieranej w środku uśmiałam się:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To tez jest sposob...
no nto neizly ten gin:sorry2: kurczę ja bylam u takiego co mi powiedzial juz rok temu że czas najwyzszy na dziecko i ze natury sie nie da oszukać a w zesżłym roku mialam 28 lat..... kurcze chyba mial racje... ze ja się wczesniej nie zabralam do roboty :-(
ehhh nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem tylko dzialac :-p a zaczelam dzialac z malżem od wczoraj i przerwa bedzie tylko na moje wyjazdy :wściekła/y: i oby wtedy nie bylo owulki jak wyjade ;-)

Betusia nie jestem z Wawy, a z Krakowa...a stolicy byliśmy tylko na zakupach.
Ja chciałabym jak ciąża się potwierdzi iść do Rogiewicza, on w Komorowie pod Wawą przyjmuje.

reklama
no nto neizly ten gin:sorry2: kurczę ja bylam u takiego co mi powiedzial juz rok temu że czas najwyzszy na dziecko i ze natury sie nie da oszukać a w zesżłym roku mialam 28 lat..... kurcze chyba mial racje... ze ja się wczesniej nie zabralam do roboty :-(
ehhh nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem tylko dzialac :-p a zaczelam dzialac z malżem od wczoraj i przerwa bedzie tylko na moje wyjazdy :wściekła/y: i oby wtedy nie bylo owulki jak wyjade ;-)
Bo ktoz by sie spodziewal, ze zajscie w ciaze jest takie skomplikowane... Przeciez takie rzeczy dotycza innych a nie nas...:cool: Ja gdybym wiedziala, ze tyle czasu mi to zajmie, tez bym sie predzej zabrala...

Betusia nie jestem z Wawy, a z Krakowa...a stolicy byliśmy tylko na zakupach.
Ja chciałabym jak ciąża się potwierdzi iść do Rogiewicza, on w Komorowie pod Wawą przyjmuje.
Chesz dojezdzac taki hektar?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry