reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny co robicie dziś na obiad:confused:może zgapie dziś obiad od was bo siedze i myślę co zrobic i nic konkretnego mi do głowy nie przychodzi:baffled:

reklama
Dziewczyny co robicie dziś na obiad:confused:może zgapie dziś obiad od was bo siedze i myślę co zrobic i nic konkretnego mi do głowy nie przychodzi:baffled:

Ja mam jeszcze rosołek a na drugie chyba wyjmę serek z zamrażalki i zrobię frytki bo coś weny i chęci brak na gotowanie:baffled:

i znów mam się chwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas pochmurnie, -4, wieje................ do obiadku siedzimy w domu a potem ma niby zrobic sie cieplej.

Zaraz kawkę walne sobie

Chwal się a co;-) zwłaszcza jak jest czym:-)

Ja mam jeszcze rosołek a na drugie chyba wyjmę serek z zamrażalki i zrobię frytki bo coś weny i chęci brak na gotowanie:baffled:

Chwal się a co;-) zwłaszcza jak jest czym:-)
dzieki aneta przypomniałas mi że na dworze jeszcze frytki lezą............................ hihihi nie mamy zamrażalki ( bo zepsułam) i teraz mrozimy za oknem.............. czyli na obiad dzis kotlety mielone i frytki

reklama
bardzo ładna :) a Ty ze swoją figurką bedziesz suuuuper wyglądać....
Monia ja nie pomoge bo sama szukam natchnienia.... i chyba zrobie nalesniki

Do góry