reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

DZiewczyny nie ma sie co martwic -wszystko bedzie dobrze!
Mnie lekarz zlecił bete,ale nie jest to regułą.Sa lekarze ktorzy tego nie robią.Ja jestem juz po jednym poronieniu i na tak wczesnym etapie nie mozna sprawdzic czy jest wszystko ok.Po prawidłowym przyroscie widac czy wszystko dobrze sie rozwija...
Po 48h beta powinna wzrosnąc o min.66%
Po 72 o 114%
A po 96 o 175% wtedy jest wszystko dobrze.

Suzi a ile u Ciebie beta wynosiła ?

reklama
Witam się również!!!
Dziewczynki mam pytanko, co powiedziec młodej dziewczynie, która była w pierwszej ciaży i poroniła!

Moja koleżanka lezy w szpitalu i jest podobno załamana, wiem jak Wy co znaczy nie zachodzic i i znam to od 2 lat, ale w tym wypadku nie wiem co powiedzieć. To nie moja przyjaciółka tylko koleżanka z pracy i raczej się sobie nie zwieżamy, takie luźne wesołe rozmowy jak z kobietka owszem, ale w tej sytuacji nie wiem jak się zachować??? Pomocy...
poprostu pogadaj o wszystkim tylko nie o tym chyba ze sama bedzie chciala o tym rozmawiac bo wiekszosc niechce a jesli bedzie chciala to powiedz ze 1 poroniennie nieoznacza ze zawsze musi tak byc tak bylo w moim przypadku a po za tym widocznie jej aniolek jeszcze niebyl gotowy na to spotkanie i przyjdzie pozniej
Witajcie Kobietki!!!
Znowu od wczoraj produkcja pełną parą...ehhh...jakoś nadrobie.

Kochane błagam o trzymanie kciuków za betkę -> jestem już po badaniu, wyniki po 16!

Miłego dnia!!!
ja napewno bede trzymac jeszcze tylko godzina hihihi
witam dziewczyny chciałabym się poradzić!!! Co sądzicie o tym.otóż ostatnią miesiączkę miałam 08.02 staramy się z mężem o dzidzię :)cykl mój trwa 34 dni a więc owulacja przypada między 15-17 dc w 24 dc podczas stosunku dostałam plamień dość obfitych,które trwają jeszcze dzisiaj tylko ze dzisiaj to tylko plamienie jest słabiutkie okres powinna dostać 13.03 jak myślicie czy to może być ciąża,dodam że robiłam wczoraj test wyszedł negatywnie,nigdy wczesniej nie miałam takich plamień tydzien przed okresem :(dodam jeszcze że od miesiąca biore wisiołka
albo to plamienia na owu albo na zagniezdzenie albo cos sie dzieje nie tak w organizmie ale trzymam kciuki za zagniezdzenie
Witam Was dziewczęta.
U mnie sytuacja nie jest dobra.Jest to ciaza pozamaciczna.Mam jeszcze troszkę poczekac zeby @ przyszła samoistnie:(
Bo lekarz chce uniknąc zabiegu.
CHciała bym juz miec to za sobą:(
Pozdrawiam Was bardzo mocno i za wszystki trzyamam kciuki:*
moze fasolka jest jeszcze za mala zeby ja bylo widac na usg ...
też bym chciała taką księżniczkę, a bede miała księcia :) moze za drugim razem :p ja juz powoli mysle a maz jest przerazony jak ja go lubie denerwowac :)))

jeżeli jest ciąża pozamaciczna to chyba jest w jajowodzie wiec gdziec musi byc i oni muszą ją usunąc tylko ja nie wiem czy to samo przejdzie ot tak jak to pozamaciczna
a czym ty meza tak draznisz?????
wydawało mi się że odpisałam -> już poszło!

Tak się najadłam właśnie że ból głowy...
ja juz tez odpisalam a masz gadu gadu???

uff.. wkoncu doczytalam do konca 15 stron od wczoraj wieczora !!!!szok...

SVERSONKA mnie tez zaczaruj na nastepny cykl!!!!!blagam!!!!

Jescze godzinka i pędzę... normalnie już wysiedzieć nie mogę!
Najgorsze że jak dzisiaj wieczorkiem już nie zaglądne to będę dopiero jutro wieczorem bo rano jedziemy do ginka, później pewnie na jakieś zakupy ciuchowe i zanim wrócimy to wieczór zastanie.

Jescze godzinka i pędzę... normalnie już wysiedzieć nie mogę!
Najgorsze że jak dzisiaj wieczorkiem już nie zaglądne to będę dopiero jutro wieczorem bo rano jedziemy do ginka, później pewnie na jakieś zakupy ciuchowe i zanim wrócimy to wieczór zastanie.
to wieczorem z nami nieposiedzisz???? :(

Suzi a ile u Ciebie beta wynosiła ?

U mnie 1sza beta była 23,28
Kolejna 40,96
a 3cia 43,85 wiec przyrost prawie zaden:(
I satąd wiedziałam ze cos sie dzieje!!!!

Kochana ale u Ciebie bedzie piękna betka:) bedzie rosła w zastraszającym tępie!!!!Czego zycze Ci z całego serca!!!!

Suzi ciągle o Tobie myślę.to jest wszystko tak niesprawiedliwe...ale bardzo dobrze,że potrafisz to sobie wytłumaczyć i się nie poddajesz.pamiętaj, że musisz walczyć dalej,że będziesz miała gromadkę upragnionych dzieciaczków i kiedyś zapomnisz o tym koszmarze.jesteśmy z Tobą i będziemy przy Tobie, kiedy fasolka na dobre u Ciebie zagości i będzie zdrowiutka i piękniutka:)czyli już niedługo:*

Myszko czy długo jeszcze zamierzasz Nas trzymać w takim napięciu kochana?!;) jak tam Twoja betka?

reklama
Do góry