reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga byłaś w mieście i nie zajrzałaś??? nu nu nu..mogłabyś ruszyć do nas swój szacowny tyłeczek co?
Kasiu jak tam z jutrem?wybierasz się?:-)
co by tu jeszcze....nic nie przychodzi mi do głowy.w takim razie na razie się zmywam bo za chwilunię mój Facio wraca z pracy więc wypada odgrzać żarełko:-p sama chętnie zjem bo czekałam z obiadkiem do wieczora żeby mu potowarzyszyć;-) tymczasem....

ps. ms.marple zakupki udane?

Położyłam Pyzę spać, zobaczymy ile Jej zasypianie zajmie, ale myślę, że po dzisiejszym dniu pełnym wrażeń raczej niedługo :-D:-D:-D

Olivca, a Ty gdzie? Zaglądnęła wczoraj, napisała, że wraca a dziś milczy :confused:... Halo???

Drozdusia, ależ ta Twoja kurtka ciepła! Normalnie wiem po co nam Pan Bóg rowek stworzył :-D pot spokojnie do gaci spływał :-D:-D:-D Oddam przy najblizeszj okazji i jeszcze raz dzięki ;-)

Tym co już polazły słodkich snów życzę :tak:

Idę sobie herbatkę zaparzyć, ale zerkam tu cały czas ;-)

helloł kobietkiii zyje zyje :)

A za co trzymalyscie kciuki A to wam powiem : A za co a " za chwile " :)

Powiem wam wszystko dokladnie co i jak jak bede 100% pewna ze juz jest wszystko ok :)

Ale nie dam wam sie za dlugo glowic oczywiscie Zeby nie bylo Nie chodzii o fasoleczke hehehe :))

Sylcia-Ty bestio,no:)
Krycha-ja też brykam na pitko...i na lodziki-taki nasz cowieczorny rytuał:)
I raz jeszcze wszystkim słodkich snów:))))

helloł kobietkiii zyje zyje :)

A za co trzymalyscie kciuki A to wam powiem : A za co a " za chwile " :)

Powiem wam wszystko dokladnie co i jak jak bede 100% pewna ze juz jest wszystko ok :)

Ale nie dam wam sie za dlugo glowic oczywiscie Zeby nie bylo Nie chodzii o fasoleczke hehehe :))

O żesz, a to by było, kolejna fasolka :-D:-D:-D! Sylcia007, może się jednak zdecydujesz ;-)???

Lubiczanka, no ja do herbatki mam chipsy solone, jakoś tak mnie wzięło :-p... Słodkich snów :tak:

Witam laski ja tu sie nie udzielałam wczesniej ale pomyslalam że fajnie tez was poznac hihi
Lubiczanka mi by tez sie taki namiot przydał jako ze zaczełam juz sezon grilowy:) Jak bede w koncu miala wiecej wolnego to zrobie ci nalot w nowym domku:)
Postaram sie czesciej was czytac ale ciezko ogarnac tyle wątków.
buziaki

witaj Kamcia :-) zaglądaj tak często jak się da;-):tak:
lubiczanka lody powiadasz... uwielbiam.tak mi smaka narobiłaś że jak nie znajdę w zamrażarce to chyba chłopa do dunnesa 24 pogonię:-D
powiedzieć wam coś???JA WIEM:-p;-)

reklama
drozdusia ty masz zachcianki fiu fiu..;-):-D:-D:-D

a zakupy robiłam na szybkiego, bo już ubrałam bajtla i i nie mogliśmy wyjechać bo gdzieś mi posiał kluczyki do samochodu:szok: i tak szukałam, szukałam.....:no: ostatecznie znalazłam ale już padnięta od łażenia na kolanach:dry: i biegałam po sklepach jak najęta:dry:

padłam na pysk po powrocie i dopiero teraz czytam zaległości z całego dnia:baffled:

Do góry