reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No tak nie raz kochane bywa,że jakies kryzysy nas dopadają nistety:confused:
u nas podejrzewam tez by były ale widujemy się na tyle rzadko,że naprawdę szkoda czasu nam na niegadanie,kłótnie czy inne takie siakieś:zawstydzona/y:
ale szczerze to chyba wolałabym miec te kryzysy i żeby tatuś był tutaj z nami na miejscu...ostatnimi czasu było tak że nie było Go z nami tylko 4 dni i zaś przykładowo 4 dni w domku...no ale teraz wyjechał na 2 tygodnie...no ale co zrobie,przecież się nie potnę:dry:
a Wam dziewczynki żeyczę szybkiego dogadania się,bo naprawdę szkoda na to czasu:tak:

reklama
Tak w nocy w łózeczku spi swoim i do nas raczej rzadko ja biorę, jak się obudzi tak ok 3-4 to wtedy.

Do samego końca pannica świrowała dzisiaj, jak ze spaceru wróciłysmy nie chciała czapki ściągnąć, jak jej kto zabreć próbował to dziki wrzask, i tak sobie łaziła aż do kąpieli i zonk bo jak to kąpać z czapką jakos ja szybko wykapalismy i zasnęła elegancko, zmeczona była też tym biadoleniem.

Wznoszę modły o lepszy dzień jutrzejszy :tak:( ojoj ale wyszło patetycznie :zawstydzona/y: )

ale się uśmiałam z tej czapki :-D

my dzisiejsze przedpołudnie spędziliśmy na odwiedzaniu firm zajmujących się drzwiami. 2 tygodnie temu wymieniliśmy drzwi wejściowe a teraz chcemy wymienić wszystkie wewnętrzne.

witajcie wieczorkiem:)

byliśmy z Alexem na jeszcze jednym spacerku i przy okazji na małych zakupkach mięsnych dla Małego:tak:
jak wróciliśmy,Alex jakiś niewyrazny był no ale jak narazie jest ok...mam nadzieje,że nic Go nie rozbierze...:dry:nie i koniec.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Witajcie i ja się pojawiłam

P już po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze:tak:
Dzieki za kciuki;-)

Do góry