reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oooo te ikejowskie?:-pczemu ja nie mam ikei nieopodal:dry:
no to Zuzia będzie miała co robić:-p

Już zawieszone:) W czasie zawieszania Zuza skorzystała z okazji i wylała dwie kawy, wywaliła sobie deserek na głowę i ogólnie łobuzowała....

Witajcie i ja się pojawiłam

P już po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze:tak:
Dzieki za kciuki;-)

Super że wszystko dobrze!!!!!

reklama
Hej i ja jestem!
Ostatnio może nie za często ale się pojawiam. Ale to niestety przez mojego głupiego brata bo od kiedy się wprowadziła dwa tygodnie temu to no stop coś grzebie przy kompie a na niczym się nie zna a zachowuje się i przemądrza jak by miał mgr z informatyki, no więc podsumowując to już chyba 4 raz tak na grzebał że komputer nie chciał chodzić.
A na dodatek mama wyjechała więc mój brat nikogo nie pytając o zdanie wziął sobie małego i niby miało być tylko na weekend a mały jest do dzisiaj, już nam dość bo on jest taki nie grzeczny ze chyba nie znam bardziej rozwydrzonego dzieciaka i jeszcze na dodatek sie rozchorował i biega po całym mieszkaniu i kaszle , kicha i rozsiewa zarazki a jak zwróciłam uwagę mojemu bratu to stwierdził że ja jestem jakaś dziwna i mam chyba jaki problem ze sobą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
gówniarz jeden :wściekła/y:

Witam mamuśki!

Ollcia ona właściwie tylko w leżaczku kima, albo w wózku w ciągu dnia, za chiny jej do łożeczka nie wsadze, bo dziki wrzask jest, to już nawet do spania dywan lepszy ( oczywiście według Patki )
Kurcze ma okropny humor dzisiaj, jak tak dalej pójdzie to osiwieję, jak jej cos nie podam, albo zabiorę to taki krzyk podnosi, ze szok:szok: to mi wyglada na wymuszanie, ale jak to tempić, bo znieść na dłuższa mete się nie da, ach.... szkoda gadać, ja potrzebuję odskoczni :no::zawstydzona/y:
mopku moja tez tylko krzykiem wszystko chciała wymusić, prawie ją oduczyłam tego, albo nie reagowałam albo tez piszczałam jak ona hihi

Witajcie i ja się pojawiłam

P już po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze:tak:
Dzieki za kciuki;-)
Madzienka super że wszystko jest dobrze

u nas wszystko dobrze - córcia już zdrowa ( odpukać w niemalowane ), teraz korzystamy z pięknej pogody bo u nas jest 15 stopni ciepła aż chce się żyć;-):-D:-D

Madzienko super, ze już po operacji i wszystko sie udało na pewno odetchnęłaś:tak:
Reniu ale masz super pogodę:tak: a do nas zima wróciła -3 za oknem:sorry2:
Dzieńdoberek :-)

reklama
Kutwa dzieć mi szwankuje:no:
goraczke miał rano 38.5st:no:ciekawe czemuż to?:dry:dałam mu ibum,clemastin i vit C....mam jeszcze Wapno ale otworzyć nie umiem,bo mój niemąż emanuje potężną energią:dry::confused::baffled:

chciałam iść po pumex albo jakiś syropek do apteki tylko jak mam wyjść jak dzieć gorączkuje....przyszywana teściowa w pracy a ja tutaj nikogo nie znam:eek:
jakie syropki na przeziębienie są bez recepty?

Do góry