Łal dziewczyny normalnie jestem w szoku jak tu gwarnie sie dzisiaj zrtobiło czytam i czytam i skończyć nie mogłam no i nie pozaznaczałam co komu odpisac :-):-):-)
Lidka faceci tacy sa chociaz mój mnie dzien wczesniej uprzedzi albo z rana wiec mam jeszcze czas zeby cokolwiek przygotowac , a jak twój chop tak chetnie wychodzi z domu to ja chetnie tez sie z toba spotkam a jak nie to zapraszam do mnie jezeli jestes mamusia zmotoryzowaną :-):-):-)
Anek u mnie to samo mój chlop twierdzi ze ja i tak nic nie robie

przecież ja tylko siedze w domu i dzieckiem sie opiekuje , to nic takiego wielkiego
quzwwa chyba bedzie trzeba chłpa zostawic na miesiac sam na sam z dzieckiem w domu to wtedy moze bedzie docenial
Agniecha hehe ja z tymi opryszczkami tez wygladam jakbym w ryj dostała od chlopa, wiec jest nas dwie

Lidka faceci tacy sa chociaz mój mnie dzien wczesniej uprzedzi albo z rana wiec mam jeszcze czas zeby cokolwiek przygotowac , a jak twój chop tak chetnie wychodzi z domu to ja chetnie tez sie z toba spotkam a jak nie to zapraszam do mnie jezeli jestes mamusia zmotoryzowaną :-):-):-)
Anek u mnie to samo mój chlop twierdzi ze ja i tak nic nie robie

Agniecha hehe ja z tymi opryszczkami tez wygladam jakbym w ryj dostała od chlopa, wiec jest nas dwie