reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
no wiesz ja jestem sporadycznie,ale zawsze widzę, że Mamusia nasza cosik naskrobała;*:*:* buziaczki i uśmiech dla Kanusi:*a jakos nie mam weny i nastroju chyba przesilenie wiosenne
a poza tym jako cos napisze czas od czasu to malo kto zauwaza ze jestem
Boze jak ja sie ciesze,ze nie mam jednak tego autka....chociaż czasem chciałoby się gdzieś dupeczke podrzucić.....ale zawsze jest dziadziudzień dobry....
wspominałam Wam kiedyś,że dupnęła nam turbina w aucie...zamówiliśmy i regenerowana kosztuje 1050 złz nowa 2500z
do tego jeszcze jakies pierdulniki to zas z 400 zl....wiecznie cos....
wydatek goni wydatek
jade do mamy,przyjedzie po nas szwagier z kumplem i zaholuja autko na kanal....
a mi sie nie chce z domku wylazic,tym bardziej na noc....
Alex juz weselszy ale katarek jeszcze siedzi ale znacznie mniej![]()
Witam wśród naswitam! przygarniecie mnie?Jestem mamusią grudniowego dzieciaczka jak wy wszystkie
Moja córeczka Patrysia ur się 22, najwspanialszy prezent pod choinkę jaki można sobie wymarzyć. Chciałabym tutaj miło spędzić wolny czas (czasami takowy jest).
współczuje córeczkowych dolegliwości.....wyobrażam sobie jak ona musi się męczyć i Ty zresztą również.....
Witam mamuski......
My juz po spacerku, mega zakupkach i odwiedzinkach u koleżanki obok z klatki ma synusia 4 letniego i Zuzieńke która w kwietniu konczy rozek.....naśmiałasię jak nic,bo za Zuzia Mari ostatnio goniła po cąłym pokoju a dzisiaj jak był Konradek to sie mała i tylko wlepiona we mnie....taka cwaniara.....jak strszy chłopiec to sie boi....
Przed nami jeszcze kawusia popołudniowa z teściową i chrzestna Mariczki.....a jutro podróż do Sopociku....tylko ta pogoda mnie martwi,bo brzydko się zrobiło...a mi sie marzył spacer na molo i plaże...;/ ..ale na szczęście jedziemy autkiem z moim tatusiem....i to tez mnie troszke martwi, jak niunia zareaguje na jazdę samochodem....kiedys spała,ale teraz to ostatni raz taka dłuższą podróż autkiem to miała z pół roku temu.....może być wesoło....
oki spadam poczytac:*:*
Halo, halo 
coś widzę dzisiaj lepsza produkcja
My w końcu dzisiaj zamówiliśmy drzwi, ufff teraz czekamy 2-3 tygodnie aż przyslą z fabryki i można się umawiać na montaż
i u nas również
jak zobaczyłam to rano 

nawet mi nie mów, my też na auto musimy wydać ok 2 tysięcy
trzeba rozrząd wymienić i klimę naprawić która nam siadła 
witamy, witamy

o kurcze, współczujemy :-(
no Tygrys z patelnią by się przydał na takie teksty
Ja zawsze Cię widzę
Wiecie co... cały czas myślałam że do pracy pójdę jak Bartek pójdzie do przedszkola we wrześniu w przyszłym roku, ale zastanawiam się czy nie iść kilka miesięcy wcześniej - tzn, jakoś styczeń-luty...

coś widzę dzisiaj lepsza produkcja

My w końcu dzisiaj zamówiliśmy drzwi, ufff teraz czekamy 2-3 tygodnie aż przyslą z fabryki i można się umawiać na montaż

U nas już dosyć spora warstwa tego białego g..a!![]()
i u nas również

dzień dobry....
wspominałam Wam kiedyś,że dupnęła nam turbina w aucie...zamówiliśmy i regenerowana kosztuje 1050 złz nowa 2500z
do tego jeszcze jakies pierdulniki to zas z 400 zl....wiecznie cos....
wydatek goni wydatek
jade do mamy,przyjedzie po nas szwagier z kumplem i zaholuja autko na kanal....
a mi sie nie chce z domku wylazic,tym bardziej na noc....
Alex juz weselszy ale katarek jeszcze siedzi ale znacznie mniej![]()
nawet mi nie mów, my też na auto musimy wydać ok 2 tysięcy

witam! przygarniecie mnie?Jestem mamusią grudniowego dzieciaczka jak wy wszystkie
Moja córeczka Patrysia ur się 22, najwspanialszy prezent pod choinkę jaki można sobie wymarzyć. Chciałabym tutaj miło spędzić wolny czas (czasami takowy jest).
witamy, witamy

Ja właśnie zmagam się z AZS u mojej córci. W nocy też popłakiwała co jakiś czas bo strasznie ją zesypało. Kąpałam ją wczoraj w nadmanganianie potasu i zmiany troszkę zbledły. Mam nadzieję na jakąś poprawę bo alergolog dopiero na 23 marca. Patka ma 6 ząbków, właśnie już miał wyjść jej 7, a tu znowu się schował i znów będzie ją męczył. Marzę o tym że przespać noc, ale z powodu stanu jej skóry już nawet ja nie mogę spać jak ona śpi bo się martwię. Przechodzimy na jeszcze bardziej rygorystyczna dietę a już i tak mało co możemy jeść....
o kurcze, współczujemy :-(
a jakos nie mam weny i nastroju chyba przesilenie wiosenne
no Tygrys z patelnią by się przydał na takie teksty

Oj mnie też nie zauważają, a jak coś napisze to zaraz nikogo nie ma
![]()
Ja zawsze Cię widzę

Wiecie co... cały czas myślałam że do pracy pójdę jak Bartek pójdzie do przedszkola we wrześniu w przyszłym roku, ale zastanawiam się czy nie iść kilka miesięcy wcześniej - tzn, jakoś styczeń-luty...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Słyszałyście że w Łodzi ktoś wygrał 12 milionów w Totka.....
Tygrys to Ty????![]()
Słyszałam! Muszę rodzinę obdzwonić
Słyszałam! Muszę rodzinę obdzwonićhahahhahaha
a Ty byś się przyznała, że wygrałaś?

A gdzie do pracy olcia idziesz???
A gdzie do pracy olcia idziesz???
tam gdzie mnie zechcą, hahah

a jakos nie mam weny i nastroju chyba przesilenie wiosenne
przyłączam się do koleżanki pyciołkowej, tylko klapek pomoże na takie pomyslowe mamusiemamusiu juz dawno chyba klapka w du....e porządnego nie dostałaś![]()

Agacia następna sie domaga opier...papierJakie taniutkie źródełko ?
Oj mnie też nie zauważają, a jak coś napisze to zaraz nikogo nie ma
![]()

a taniutkie żródełko to po prostu fajne ciuszki używane, albo wręcz nieużywane tylko np zwroty ze sklepów mam w okolicy znajomą która sprzedaje
reklama
a taniutkie żródełko to po prostu fajne ciuszki używane, albo wręcz nieużywane tylko np zwroty ze sklepów mam w okolicy znajomą która sprzedaje
fajnie