reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A no to wielki dzień :-)
Oby była taka spokojna jak mój Aluś, który nota bene zachowywał się nienagannie :-)

reklama
Ja też nerwowa jestem bo mnie taki imprezy publiczne, że się tak wyrażę, stresują;D

Mnie też...lubie spokój i ciszę...a takie zbiegowiska tylko pogarszaja sprawe, no i zauważyłam, że Aluś jakis taki nerwowy, gdy pełno ludzi wokoło każe mu się usmiechać...zazwyczaj śmieje się, gdy jesteśmy sami w domu :)

Gin mnie skasował na 100 zł... Ale zrobił mi od razu cytologię. Przepisał Cerazette (lajtway - jak zareagowałaś na nie?). No i dał pozwolenie na ćwiczenia - nic na siłę, ale brzuszki jak najbardziej wskazane (bynajmniej nie ze względu na mój duży brzuch :-D). Zatem od jutra zaczynamy ćwiczenia.
Mąż zrobił mi pyszną obiado-kolację - spagetti i lampka wina. A Danielek, jako że pospał w sumie z 3-4 godziny w ciągu dnia, był grzeczny przy kąpieli, bardzo uśmiechnięty i wygadany, i zasnął przy cycusiu.

Ostatnia edycja:
Ja to mam cygańskie dziecko jak mawiają nasi znajomi. U kogo by nie był na rękach, albo ile by ludzi nad nim nie sterczało to śmieje się jak opętany i do każdego miny stroi ;) Ale to pewnie dlatego, że u nas od pierwszych dni ciągle ktoś przychodził w odwiedziny :)

Powodzonka na chrzcie, czekamy na fotorelację! :)

reklama
Ja tylko dziewczyny na chwile wpadlam sie pochwalic :)
Wyniki dzisiejeszej morfologi misia :Miś nie ma juz Anemi :) Ale sie ciesze <jupi> ;)
nareszcieee

wizyta ok miś zdrowy wszytsko ok sciagac w kapieli napletek tylko troszke kazala pozatym ok...

i szczepienia super miś raz kuty tylko a wiec nawet nie plakal .... po tamtym szczepieniu nie bylo zadnych objawów poszczepiennych ... mamy n adzieje ze teraz tez nie bedzie...

potem zmierzymy temperarurke na noc wrazie czego....

jutro pewnie do was zajrze ppaaaaa

jupiiiiiiii :-):-):-):-):-):-):-)
jak ja uwielbiam dobre wyniki ;)

Super wiesci:-)oby tak dalej;-)
66497570.jpg

Sorki ze Tutaj ale chcialam sie pochwalic przerobka męzulka ;) i on tez ciekawy co powiecie hihih :)

Fajne ;p????????

Swietnie:-)

no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!

ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje:):):)

za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia

Ach te nasze pupilki:-)taki maly czlowieczek a tak duzo rozumie:tak:

Tez ide do mezulka;-)a co se bede zalowac;-)

Do góry