Kochane ja zmykam...pędzę się wykąpać bo za chwilę YCDi może znowy pojawi się jakiś "disco-travolta" ;-)
ja też pędzę na YCD ale za chwilkę
Proszę Was jedynie o &&&& za mnie i mój pęcholek jutro obym się nie rozczarowała a gin sprawił cud

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane ja zmykam...pędzę się wykąpać bo za chwilę YCDi może znowy pojawi się jakiś "disco-travolta" ;-)
Proszę Was jedynie o &&&& za mnie i mój pęcholek jutro obym się nie rozczarowała a gin sprawił cud![]()
kochana ja też tutaj nie pasuję bo nic tylko puste strzały.
Witam wszystkie starające się
Ja właśnie wróciłam po pracy, wykończona na maksa jestem.
Drugi test wyszedł również pozytywny, a beta dzisiaj, czyli w dniu spodziewanej miesiączki wyszła mi 262)))))
Tylko że ja pracuje na umowę-zlecenie i są małe szanse że dostane teraz umowę o pracę więc pewnie od zaraz będę bezrobotna, no ale dzieci ponad pieniądze stawiać nie będę.
dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostałai się popłakałam
Jasne, ze bedziemy trzymac!
Do jutra buziaki misiaki
trzymaj sie kochana
ach ....
dziękuję Wam dziewczynki.staram się jakoś z tego dołka wyjśc...Kobietko,ale @ nie ma,więc nadzieja zawsze jest! Często testy wychodzą dopiero sporo po terminie!
A skoro jedną panienkę już masz - drugie u Ciebie,to tylko kwestia czasu!![]()
![]()
Główka do góry - tulam z całych sił!![]()
słonko a mogłabym wiedzieć do kogo w Lublinie chodziłaś bo ja z lbn jestemJa się nie zdecydowałam samo wyszło!!! Najpierw chodziłam do profesora zLublina jak powiedział inseminacja to więcej do niego nie poszłam i teraz jezdzę do Katowic i lekarz juz po 1 wizycie mi powiedział inseminacja. Miałam mieszane uczucia w między czasie kol z pracy zaszła w ciażę, a kiedy poroniła zdałam sobie sprawę, że to wszystko nie jest takie proste jak sobie wymarzymy i tak oto jutro idę się zapładniać!!! Biore juz 3 cykl clo!
ja rowniez podpisuje sie pod slowami agutki ,
moj gin mi pow ze test moze wysc 7 dni po terminie
ja wiem skarby ale czuję że ten cykl i tak zakończy sie @ i takie myślenie chyba jest w moim przypadku lepsze;(Ja teraz tak sobie policzyłam,że przy Zuzi test mi wyszedł dopiero w 6 dni po terminie @.![]()
niby babcia chciała dobrze ale rozumiem że jest Ci przykro słonko.dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostałai się popłakałam
od razu mi lepiej, taki widok zmiękcza moje serceWitajcie Kochane!
Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :
kochana ja wiem, że nie jestem jedyna i widzę, że niektóre mają jeszcze wieksze problemy ale ja jestem okrutnie wrażliwa i nic nie poradzę na to, że tak to przeżywam to naprawdę silniejsze ode mnie.nie umiem na razie chyba być obojętna,może z czasem się tego nauczę;(Po pierwsze to niejednej parze nie dawano zadnych szans na naturalna ciaze, a sie udawaloPo drugie inseminacja to przeciez nic strasznego - Twoje jajeczko, plemniczki Twojego M, tylko umieszczone w odpowiednim miejscu - wiec dlaczego sie przed tym wzbraniasz?
W kazdym razie - nie poddawaj sie!!!To najgorsze wyjscie...
Witam!
A jakie M ma wyniki? Ile sie staracie?
A takie starankowe doly sa jak najbardziej normalne, wiec sie nie przejmuj;-)
O kurcze - to tak szybko?Jak pisalas, ze sie zdecydowalas, to nie wiem czemu, ale myslalam, ze to sie troche w czasie odwlecze a tu prosze! Juz zaczynam zaciskac kciukasy!!!
NIe Ty jedna i nie ostatnia;-)
Ale moze z czasem i do Ciebie przyjdzie zobojetnienie;-) Ja @, ktora sie wlasnie konczy, prawie wcale sie nie przejelamZa tydzien zaczynam kolejne staranka. Ciekawe ile jeszcze?
Wyznaczylas dni plodne tylko na podstawie kalkuratora internetowego? A nie powinien tego stwierdzic gin? Moze za wczesnie zrobilas - nie bylo jeszcze odpowiedniego sluzu i dlatego plemnizki padly?
Proszę Was jedynie o &&&& za mnie i mój pęcholek jutro obym się nie rozczarowała a gin sprawił cud![]()
Witam wszystkie starające się
Ja właśnie wróciłam po pracy, wykończona na maksa jestem.
Drugi test wyszedł również pozytywny, a beta dzisiaj, czyli w dniu spodziewanej miesiączki wyszła mi 262)))))
Tylko że ja pracuje na umowę-zlecenie i są małe szanse że dostane teraz umowę o pracę więc pewnie od zaraz będę bezrobotna, no ale dzieci ponad pieniądze stawiać nie będę.
dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostałai się popłakałam
Witajcie Kochane!
Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :
widze ze co ginek to inna wersja , moja mowi ze min musi byc 2,5 i jak mialam 2.8 to juz wogole byl piekny , juz nic z tego nie wiemi dlatego pytam a ja jak pytalam sie czy napeno peka to uslyszalam ze laski nie robi i musi peknac i badz tu babo madra
co mogae tobie podpow to sexik dobrze wpywa na pecherzyki potem rosna..... hehehe