reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta to wtyki masz?
Kasia caly tydzien po 9 godzin?? To troche nierealne,bo za duzo by wychodzilo. Jestes pewna,ze nie ma zadnych zmian jak u Majandry? A zarobki jak?
Wlasnie przyszlam z kawy urodzinowej i kurna musze sie napic,bo wkurzylam sie tylko. Okazalo sie,ze klamia mnie w zywe oczy i to w blachych sprawach. Wkurzylam sie i poszlam sobie do chlopakow do pokoiku zeby na tych zaklamancow nie patrzec,a przynajmniej jak wyszlam to mogli sobie pociuciac zciszonymi glosami. Kutafony zasrane. S nawet nie mam co sie zalic,bo powie,ze wydziwiam
Kasia caly tydzien po 9 godzin?? To troche nierealne,bo za duzo by wychodzilo. Jestes pewna,ze nie ma zadnych zmian jak u Majandry? A zarobki jak?
Wlasnie przyszlam z kawy urodzinowej i kurna musze sie napic,bo wkurzylam sie tylko. Okazalo sie,ze klamia mnie w zywe oczy i to w blachych sprawach. Wkurzylam sie i poszlam sobie do chlopakow do pokoiku zeby na tych zaklamancow nie patrzec,a przynajmniej jak wyszlam to mogli sobie pociuciac zciszonymi glosami. Kutafony zasrane. S nawet nie mam co sie zalic,bo powie,ze wydziwiam
Aneta to wtyki masz?
A co znowu dziady wymyśliły

A co znowu dziady wymyśliłyco do wtyków to dzisiaj M pożalił się mamie że takie cyrki z tym przedszkolem i popołudniu babcia już do mnie zadzwoniła żeby upewnić sie do którego dokładnie przedszkola chce mała posłać. Powiedziałam jej a ona na to że zadzwoni później no i za pół godziny zadzwoniła, że jej koleżanka przyjaźni sie z dyrektorką tego przedszkola i jutro do niej pójdzie i pogada;-) a my durni z m szukaliśmy wtyków naokoło zamiast pomyśleć o mamie która przecież jest emerytowaną nauczycielką a teściu był dyrektorem szkoły a wiadomo w tym środowisku ludzie się znają nawet jak nie osobiście to napewno któryś ze znajomych zna osobiście;-) i tak po nitku do kłębka się udało
![]()
Aneta to super, że masz najomości.................. dzis bez nich to nawet wysrać sie nie mozna

Donus cieszę się, że mamę masz u siebie i że niunia lepiej............... nie odpisałam na smska, bo normalnie nie usłyszałam , zajarzyłam dopiero po 11

W Pile dziś odbieralismy kabine prysznicowa, J był w serwisie autem firmowym więc była okazja zaoszczędzić 120zł na przesyłce kurierskiej.............. przy okazji szwagierkę odwiedziliśmy i Adaś ładnie bawił sie z Robercikiem 3 mce starszym kuzynem
Kasia ja nie wyobrażam sobie pracy w sklepie

Monia przygotuj sie na ospę, na same święta

Justyna prawdziwe kutafony są z rodziny S:-

Aga pochwal sie kabinka
Monia pomys ze przynajmniej bedziecie miec z głowy.....
Agulka sawaj tą kabinę bo mnie ciekawość zeżrezwłaszcza po tym jak pokazałaś ten orginalny natrysk do niej
![]()
o co to nie................ juz chwalic sie nie będę za jakiś czas pokarzę efekt końcowy
Ja sie żegnam i zbieram wreszcie do domku:-) miłej nocki;-)
bezpieczności
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
chwal sie teraz bo pozniej zalejesz nas fotkami i kot bedzie mial czas to ogladac,a poz atym w malych dawkach to przelykamy,a tak caly dom naraz to zazdrosc nas zerzre,hahao co to nie................ juz chwalic sie nie będę za jakiś czas pokarzę efekt końcowy
reklama
chwal sie teraz bo pozniej zalejesz nas fotkami i kot bedzie mial czas to ogladac,a poz atym w malych dawkach to przelykamy,a tak caly dom naraz to zazdrosc nas zerzre,haha
oki to będe pokazywac po kolei wykończone pomieszczenia:-):-):-) Przed Świętami pokaże górną łazienke w całej okazałości

Podziel się: