D
daffodill
Gość
brawo!!!!
swydaje mi sie ze wina lezy u dostawcy internetowego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brawo!!!!
a dziewczyny takie pytanko:
stamtad wylatuja mi takie czerwonawe gile, czy to moze byc namiastka okresu czy po tych tabsach jak myslicie?![]()
Tak Kasiuch to prawda. Ja bylam kiedys w Wenecji w sierpniu i myslalam ze pawia puszcze. Syf i smrod i do tego tylu turystow ze masakra.
Teraz tak nie smierdzialo - wcale nie smierdzialo no i turystow mniej wiec i czysciej.
Mimo to uwazam ,ze warto do wenecji wybrac sie na 1 dzien. Bez dyskusji jest to miaste pelne romantyzmu i mozna sie poczuc jakby czlowiek sie cofnal w czasie albo znalazl w miescie duchow. Najstarszy budynek ma 1000lat a najmlodszy 100. Trzeba to zobaczyc zanim sie ta cala wenecja rozleci. Nie bez powodu jest na liscie UNESCO . Ma swoj urok. Karetki pogotowia, taksowki, tramwaje, dostawy do sklepow, straz pozarna - wszystko to droga wodna. Nie ma samochodow ani motorow . Sa tylko piesi i lodkiUliczki sa w niektorych miejscach tak waskie ze jedna osoba sie miesci miedzy budynkami i echo
. Gacie suszace sie za oknami, swietne malutkie restauracje , sklepy z maskami karnawalowymi i piekny wloski jezyk odmijajacy sie od sciac i przenoszacy po wodzie. Te , ktore byly wiedza o cyzm pisze.
Na jeden dzien i nie wiecej to super miejsce.
stamtad wylatuja mi takie czerwonawe gile, czy to moze byc namiastka okresu czy po tych tabsach jak myslicie?![]()
mowie o tej wczesno poronneja jakie tabsy bierzesz?? i kiedy zaczelas????
dziekujemy kurzce bidulka, niech maly wraca do zdrowia!trzymam kciuki!Dziewczyny mam wiadomosc od Madziara23...
nie ma czasu wejsc na forum ma mase problemow....
Malutki ma rehabilitacje... wazy 8200g (skad ja to znam)
macie od niej pozdrowienia i kazala zyczyc wszystkiego dobrego:-)