reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

a u nas wieje prawie-halny, ani na spacerze nie byliśmy, Daniel marudny bo nie może zasnąć (od 7 spał jakieś 1,5 godziny) i ma problemy ze zrobieniem kupki, nie chce jeść i chyba ma odparzoną szyjkę...

zaraz zbieramy się na urodzinki.

reklama
a u nas pogode po malu trafia szlak !! JA CHCE WIOSNY !!!!!!!!!!!!!!

U nas tez sie skiepscila:wściekła/y:pada descz:wściekła/y:ale na spacerku bylismy:tak:zdazylismy:-)

ja chyba jednak wolalabym przerwe pomiedzy dzieciaczkami ... 2-4 lata to ideal :) mniej to problem ... wiecej to wychowywanie dwojki jedynakow :)

u nas warunkiem staran o drugie dziecko bedzie zakonczenie budowy !!

Ja myslalam podobnie:tak:nie chcialam tak szybko drugiego dziecka no ale wiadomo jak by sie trafilo tro cóz,tez trzeba by bylo wychowac;-)

Mea nie wiesz czemu nie widzę niektórych zdjęć na Liście?
Np od Madziareny, Akożki i Mataki..pisze tylko Załącznik 1343434(te cyferki sobie wymyśliłam:-D) a jak klikam na to to pisze coś po angielsku ale zrozumiałam tyle że mam się skontaktować z administratorem:wściekła/y:
Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator...to wyskakuje

Ja tez nie widze wszystkich:no:i teraz nie wiem czy to aby od stronki nie zależy.

Moi starsi facecie poszli czyscic rowery a ja z najmlodszym siedze w domku i sie przytulamy :)
Jak pisze cos na kompie to krzyczy na mnie i musze jakies glupoty robic albo calowac stopki - wtedy ma radoche.
Na spacerku juz bylismy - pogoda piekna .
Max od wczoraj wcina marchewke - nie wie co robic zjezykiem i ciagle ja (marchewke) wypycha z buziaka. Tak mniej wiecej jedna na 4 lyzeczki uda mu sie przelknac :)

baaardzo udane... najlepsze ze Lenka grezcznie siedziala cos sobie pod noskiem gadala a Julka wrzeszczala a ona biedna sluchala i co jakis czas podskakiwala jak byl bardziej przerazliwy wrzask... toz to ja mam diabla w domu teraz!
Ahahaha, ale się uśmiałam z Twojej Julci;D Kochana jest;D

kazdy robi jak chce.... :) ja bym chciala miec malenstwa rok po roku:-)
no ale kazdy ma jakies tam swoje sprawy i trzeba to uregulowac by dzialac dalej:-)
jestem ciekawa kiedy podziele sie radosna nowina wam tu:)
Ja bym chciała za 4 lata kolejne, ale na dziś dzień. Mój chce za 2 lata:p Wpadki nie uwzględniam, ale jakby się zdarzyła to bym nie płakała;)

no ale jak wstanie to czasem idzie spac po 6 dalej a czasem buszuje do 7:30 spi do 10:30 wstaje buszuje i spi ciagle... dzis ulga znow juz 3 raz dzis spi a teraz to juz od 3godz:-) pewnie niedlugo na jedzonko wstaje.... boje sie co bedzie pozniej... jedziemy do rodziny i jestem ciekawa jak mala sie bedzie sprawowac.
no to zycze wam milego swietowania dzis kochana:)
Dzięki:) Impreza trwa:) Dużo ludzi. Nie znoszę sprzątania po imprezach;D
Moja śpi od 7 do prawie 10, ale pod warunkiem, że śpię z nią:p

reklama
Do góry