no nieźleaaaaaaaaaa i wiadomosc dnia..... dzwoni do mnie moja mama i pyta..."czy ty jestes w ciazy??" postaqwilam oczy .... ze co ?
ja? dopiero przeciez urodzilam!!!!!!!
ale sie wyjasnilo.... bylam ostatnio u gina i widziala mnie jedna laska ode mnie ze wsi.... rozmawialam z taka babka ze mnie tabletki zawiodly i dlatego musialam przyjsc( mowa byla o dawnych czasach) a ta co???? stwierdzila ze ta wypowiedz jest jednoznaczna z tym ze w ciazy jestem!!!!!!!!!!! no paranoja jakas!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
reklama
u nas juz drugi tydzien Gabrysia przesypia cała noc ...pobudka dopiero o 7-7.30Pięknie śpiMoja jak zasypia o 19 to budzi ok północy, po 4 i o 7
![]()
wow ! na serio ?laski "chudzielec" jest znowu w ciąży?! po suwaczku tak wynika:-) hihi ale super![]()
u nas juz drugi tydzien Gabrysia przesypia cała noc ...pobudka dopiero o 7-7.30)))))))
a o ktorej idzie lulu
emira jak juz wiem masz taka sama mate a powiedz mi czy tem motylki i liscie u ciebie sie ruszaja
i czy jest tak jedna opcja melodji ze gra ja gdzies pacniesz w mate
głupie pytanie ale prawdziwe![]()
motylki i liscie sie nie ruszaja

0 20.30 kapil, cyc i 21.30 śpi![]()
no to ładnie spi
ja swoja kłade o 19/20
i pierwszy sen to 7/8 h
choc ostatnio i to sie jej odwidziało
motylki i liscie sie nie ruszajaBeda sie za jakis czas ruszac ale nie same tylko napedzane sila miesni mojego dzieciatka ;-) A te opcje z pacnieciem zeby gralo mam. A masz z nia jakis problem?
no własnie myslałam ze mam jakas felerna
ale jak i u ciebie sie nie ruszja to OK

reklama