reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam ciezaróweczki:tak:
tak jak wczoraj wieczorkiem pisałam ze nie moge zasnac i meczyłam sie do 2,30 ale za to pospałam dzisiaj do 10.30:szok: u mnie dzisiaj piekna pogda az trudno w domu wysiedziec"tak mnie podeszwy swedzą" ale co zrobić córcia chora to i mama uwiazana:-) życze wam kobietki miłego i ciepłego dzionka.
Benjaminko super wieści, gratuluje!!!!!!
juz widze jaka jestes szczerśliwa:-D

ritka ciężko ci napewno ale jak mus to mus, leżenie w Twoim przypadku to koniecznośc, już niedługo plamienia pewnie ustąpią, głowa do góry!!
gaja ja też czuję takie małe kopniaczki ale mnie zastanawia bo w różnych częściach brzucha, raz po boku, razu u góry, myślicie że to możliwe żeby taka mała dzidźka tak się przemieszczała??
magi coś dobrego na obiado-kolację by się przydało, może coś z afrodyzjakami spożywczymi?? coś z lubczykiem i korzeniem pietruszki ;)

Cześć dziewczyny! Też trochę dziś pospałam! A potem przez godzinę nadrabiałam zaległości! Wczoraj - gorąca atmosfera, aż się bałam odzywać!!!
Bardzo gratuluję dziewczynom, które poznały płeć dziecka! U mnie chyba jeszcze daleko, bo ja koniec września jestem!
W czwartek mam wizytę kontrolną tego krwiaka. Wczoraj tak się cieszyłam, bo był pierwszy dzień bez plamienia!!!! myślałam, że to może już!!! A dziś od rana plamię i to jeszcze ile? Smutno mi strasznie, chyba poleżę przez całe święta!!!! o firankach i oknach w ogóle nie myślę.Może latem będę się czuła lepiej - to nadrobię zaległośći!

Też czuję mniejsze napięcie w piersiach, ale to chyba norma w drugim trymestrze! chociaż piersi mocno mi się powiększyły - mogłoby tak zostać, zawsze marzyłam o większym biuście!!!:-D
Wiele nas łaczy kochana:) też mam koniec września i też marzyłam zawsze o biuście piszę o biuście bo wcześniej uwierz mi.....brak...tylko push-up mnie ratował :):):)
A oknami się nie martw póki słońce przebija jest dobrze:):) a teraz tylko leż i odpoczywaj i powodzenia na wizycie, trzymam kciuki bedzie ok :):):)

Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !

GRATULACJE!!!!!!!!!!! - Cieszę się razem z Tobą :)))

kasialle ja tez czuję raz bliżej pępka a innym racem z prawej strony brzucha, ostatnio znajdowało się małe na leej stronie bo spałam na prawym boku i się ptrzemieściło gdzie wygodniej - wiem bo rano leżąc miałam krzywy brzuch i górkę po lewej stronie :-D Taże teraz jeszcze miejsca maja na brykanie:tak:

Dzięki dziewczyny za wsparcie! Powtarzam sobie, że musi być dobrze!
A z tym biustem to super, nawet biustonosze musiałam kupić większe. Teraz z dumą noszę bluzki z dekoltem!
Lilu 02 - moje dzieciątko jest tylko o 1 dzień młodsze!

Ostatnia edycja:
Kasiale no no jeszcze przesadze hiii z ta zieleniną ha ha
Ritka bedzie dobrze, buziak!
Ja zmykam na szybkie zakupki, bo niezdaze nic upitrasic.

No to super! Ciesze sie że tak wszystko sie pięknie ułożyło!
A ja ide już ćwiczyć twardo nóżki i rączki. Potem do lekarza (mam stracha) i na zakupy.
Miłego dzionka życze wszystkim brzuszkom!
trzymam kciuki za te Twoje ćwiczenia!!!:)Lekarza się nie bój (postrasz go mną Kaszubicą z krwi i kości) hahahah.:).Odezwij się jak wrócisz:)

reklama
Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !
Super !!!!.Co tu dużo mówić,inaczej być nie mogło Beniaminko prawda?!!!:).Grunt to pozytywnie myśleć:).<brawo>!!!

Do góry