A
AnOoLa88
Gość
ja zanim zaczne Maji posilki robic to pewnie bym gdzies zapodziala ta tarkę 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daffi ,jutro bedzie lepszy dzien ! na spokojnie pogadaj z męzem, spytaj sie dlaczego uwaza ,ze jestes zla...powiedz,ze jest Ci przykro,ze tak uwaza po tym jak urodzilas mu dziecko i je wychowujesz...skoro tego nie widzi to powiedz,ze starasz sie zeby bylo jak najlepiej ...achhh Ci mezczyzni :/ok ide juz spac z mala bo mam dosc..... nie mam sily juz plakac bo glowa mi peka..... wszystko co jest nie tak to moja wina codziennie mi uswiadamia jaka to ja zla jestem itp myslalam ze juz jest dobrze ale nic z tego zawsze bede ta najgorsza!~mam dosc takiego zycia.... sluchac obelg wyzwisk i martwic sie o pieniadze za co przezyje kolejny miesiac.. tak bardzo bym chciala mieszkac znow z rodzicami i julka! pomalu czuje niechce do meza..... aj przepraszam ze wam tu sie tak wylewam...oki ide bo glowa mi peknie. do jutra kochane!
a jakie masz ? tzn 2 czy 3 ?bo pampersy i te dady kupowałam 2 i były dobre, ale każda firma ma trochę inne przedziały kgJa je mam, zamówiłam to co Karnitynka polecała, są extra!
Wredna Małpa o mnie to już nie pomyśli![]()
hej'hej,to'jarzadko'sie'ostatnio'pisze'ale'niestety'klawiatura'popsuta-nie'dzialaja'niektore'literki'z'dolnego'rzedu,nie'dziala'spacja'i'takie.Dzis'synus'dostal'szczepionke;pierwszy'raz-dwie'w'uda..ta"5w1",strasznie'plakal..az'lzy'poszly..dzidzia11tygodni,wazy;7.100'i'71'cm
))strasznie'rosnie'miesiac'teu'ial6.200'i'65cm.Takze'u'nas'wszystko'super,nie'przesypia'jeszcze'calej'nocy,na'razie'jego'rekord'to'6;godzin'ez'poodki,zazwyczaj'po'kapaniu'zasypia'ok'21:30,poodka'ok'2:00,pozniej"ok5iwstaje'po'6,pofika'troche'i'znowu'z'godzinka'spania..zdrowy'jest'ale'trzea'do'ortopedy'isc,chya'ma'"krecz"szyi-w'jedna'strone;tylko'trzya;glowe'jak'lezy;na;rzuszku,nie'potrafi'w'druga'orocic,a'jak'na'prawy'bok'go'odwroce'to'glowe'skreca'tak'silnie'jaky'lezal'na'rzuszku-buzia'w'przescieradle..nieciekawie'to'wyglada..krzywa'glowe'tez'a,ale'pediatra'powiedziala'ze'czaszka'jeszcze'iekka,i'ze'wiekszosc'dzieci'tak'a,ale'ze'to'sie'sao'unoruje'jak'sie'zacznie'wiecej'wiercic.
ok'sory'ze'tak'pisze'ale'nic'nie'poradzetzn'naprawie'wkrotce
)pozdrawia'wszystkie'i'kazda'z'osona
![]()