reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja znow naladowalam kremy na syrki, pozawijalam folia sniadaniowa i zalozylam skarpetki. Teraz siedze z tymi "kondonami" :) i popijam kawke.
Standardowo nic mi sie nie chce a musze jeszcze poodkurzac. Max spi (chyba odsypia nocke).

Czy wy tez odkurzacie codziennie zy tylko ja mam takiego hopla? moze nie hopla tylko brudasy ze mna mieszkaja!

reklama
No wlasnie - jeszcze zabkowanie.
Jejku ja wszystko pozapiminalam. Czuje sie casem jak nowicjuszka w temacie niemowlat.
Wydaje mi sie ze Ernest nie zabkowal ha ha ha.
No ale przeciez z zebami sie nie urodzil.

ja znow naladowalam kremy na syrki, pozawijalam folia sniadaniowa i zalozylam skarpetki. Teraz siedze z tymi "kondonami" :) i popijam kawke.
Standardowo nic mi sie nie chce a musze jeszcze poodkurzac. Max spi (chyba odsypia nocke).

Czy wy tez odkurzacie codziennie zy tylko ja mam takiego hopla? moze nie hopla tylko brudasy ze mna mieszkaja!
Nie jesteś sama;-) ja odkurzam i zmywam podłogi codziennie jak wstaję:-D o 6 rano kiedy reszta śpi:-D:-D:-D Mąz mówi, ze nienormalna jestem ale mi to odpowiada, denerwuje się jak jest brudno w domu;-)

czesc ja dzis jakas nie do zycia nie moge sie wyrobic z niczym zeby sie ubrac pomalowac itd niewiem co sie dzieje:confused: zaraz ide sie malnąc zeby na spacerze jakos wygladac na obiad wyjelam łopatke to sie sosik zrobi ale niechce mi sie jakos nic :baffled:

Emwu moj od paru dni to samo i wiem ze to nie bol brzucha.... to jest jakies straszne hehe tez w nocy wydaje mi sie ze to trwa i trwa a ja smoka wypluje polozylam sie wstaje i znowu smoka zassie po chwil wypluje kopie sie wierci kreci obudzil sie dzis mi tak o 1 potem o 2 w koncu o 3 zjadl i wstal az o 8 ale tez miedzyczasie smok polecial w ruch.... kurde a zawsze jadl 21 i spał do 4 amciu i do 8-9:) a teraz znowu cos sie popierdykało:confused:

Sylwik moja tez ale nie zawsze leci... ee dziwne... i kupilam smoka nawiekszy ale jakos za szybko wypija i mam wrazenie sie sie nałyka powietrza kupilam ten od 3 + dr. brownsa a wasze pociechy z jakiego pija?? sylwik emwu>?bo wy chyba dr, brownsa tez uzywacie??
mój pije jeszcze 0-3 mc, :) ogólie jestem całkiem zadowolona z tej butli, tylko jak mi w torbie butla spadnie(tzn położy się) to mam przeciek..., już myslałam że ja na jakąsfelerną trafiłam ;) bo aventa mi tak nie robi;)

Mam takie pytanko, czy wasze dzieci też namiętnie ssają dolną wargę, moja robi to nagminnie i przyznam że wygląda to troszkę debilnie, boję się żeby jej tak nie zostało. Czy któraś mamusia może sie z tym spotkała?

jakis czas bedzie tak robic..... samo jej to przejdzie bo ja jzusie z tym spotkalam... hehe a dajesz jej smoczka???

KAAAAWYYYY mi sie chce!
Pada i pada.

A my dzisiaj mamy z moim M randke :)
Idziemy sobie do restauracji za rogiem.
Polozymy Maxa spac i moj Erni posiedzi z nim. Wrocimy okolo 22, 23 wiec Max nie powinien sie do tej pory obodzic. A jak sie obodzi to Erni mu da smoka. Jesli mialby jakies problemy to zadzwoni i za 10 minut bedziemy w domu.
faajnie masz ;) jak my chcemy się gdzies wybrać to albo mojej mamie podrzucamy synka, albo młodsza siostra przychodzi ;) a tak wogóle t jak Erni teraz się zachowuje ? rozmowy przyniosły skutek ?

ja wystawiłam swoją na allegro, ale jak narazie dupa, bo nikt nie jest chętny ja kupic..;/

ja wystawialam kilkai co?? nie sprzedalam a przyszlo mi tylko do zaplaty bo cos dlugo nie przychodzilo!!!!
wale juz to.. nie wystawiam jak ma sie sprzedac to sie sprzeda i tyle... nie bdede za wystawienie ciagle placic bo przwyzszy to wartosc sukni ahahha

reklama
Do góry