reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Studiuję administrację.

Biedaczko :-( I biedny mały...niech zdrowieje! Szkoda, że antybiotyk musi brać :-( Już teraz...
No i dochodzą do tego problemy aż szkoda...trzymaj się i nie daj lokatorom!!! mam nadzieję, że sie ułoży
na umk czy wsb?
a co do egzaminu bez nauki mialam tak samo, jak mialam warunkowy, poszlam z podejsciem ze co bedzie to bedzie i zdalam! i GRATULUJE:)!
LUZNA wiesz gdzie jest klub vademecum? bo tam sa spotkania dla rodzicow i mozna z dziecmi przyjsc:) jeszcze sie dowiem dokladnie co i jak to moze bysmy sie wybraly?

Ehh ja skończyłam tech. ekonomiczne specjalizacja rachunkowość i finanse never ever!!!!
podziwiam, ja mialam do czynienia z rachunkowoscia, i 3 razy podchodzilam do egzaminow:):p

yh ja dzis juz zajechana jestem:/

reklama
No ale z tego co dzisiaj napisalas wnioskuje ze ty bylas na golasa:-D:-D:-Dskoro mala miala tylko body na sobie:tak:

I widze ze wasza mala tez ma naczyniaka na twarzyczce...
ha ha no prawie...w bluzeczce na ramiaczka i spodenkach jak majty :))) jak sie obudzila to na pleckach byla spocona,bo pod spodem lezal kombinezonik wiosenny ktory wczesniej, podczas spania jej zdjelam..takze na pewno jej za chlodno nie bylo ...a jak wczoraj bylysmy na szczepieniach to byla taka 'madra' mamuska co dzieciaka jesze w spiworek wsadzila ...az lekarka jej zwrocila uwage ,ze dziecko przegrzane...:/

naczyniaka ma ...pojawil sie pod koniec pierszego miesiaca,ale pediatra powiedziala,ze to nic takiego i ma sie sam wchlonac..

ja jak patrze na dzieci poubierane w kombinezony, czapy i kaptur i obwwiazane szlikiem jak jest 15-20 stopni to jestem w szoku i sadze,ze predzej to jest pierwszy krok do przeziebienia ...Mamuski w samej bluzeczce leca a dzieciaka jak na mruz ubieraja...no szok normalnie i brak wyobrazni calkowity...Dobrym sposobem jest to co zawsze slyszalam odkad Mala sie urodzila...jedna warstwa wiecej niz ma sie samej...u nas sie sprawdza...

ja tez jestem za ta zasada i nie przegrzewam malucha zwlaszcza jak jest wsadzona w gondole /do nosidelka cieplej ja ubieram bo tam jest odslonieta na wiatr

we wtorek poszlam na spacerek z kolezanka /ma coreczke miesiac mlodsza od agatki/ mala jej chorowala na zapalenie pluc wiec ta na spacer ubrala ja w kombinezon !!! pomijam fakt ze jej mala ciagle kwilila /zwalala to na szczepienie na ktorym byli rano/ stwierdzilam ze jej dziecko i jej decyzje ... dzis mi zadzwonila ze idzie z maluchem do lekarza bo ma kaszelek i katar ... i potem dodala "mialas racje jak ja nioslam od wozka do domu to mi dziecko przewialo bo w kombinezonie byla straszliwie spocona"

wniosek jest prosty - PRZESADA W KAZDYM KIERUNKU JEST SZKODLIWA !!

ja jak patrze na dzieci poubierane w kombinezony, czapy i kaptur i obwwiazane szlikiem jak jest 15-20 stopni to jestem w szoku i sadze,ze predzej to jest pierwszy krok do przeziebienia ...Mamuski w samej bluzeczce leca a dzieciaka jak na mruz ubieraja...no szok normalnie i brak wyobrazni calkowity...Dobrym sposobem jest to co zawsze slyszalam odkad Mala sie urodzila...jedna warstwa wiecej niz ma sie samej...u nas sie sprawdza...
Bo tak mówią lekarze - jedna warstwa więcej niż u nas.

ha ha no prawie...w bluzeczce na ramiaczka i spodenkach jak majty :))) jak sie obudzila to na pleckach byla spocona,bo pod spodem lezal kombinezonik wiosenny ktory wczesniej, podczas spania jej zdjelam..takze na pewno jej za chlodno nie bylo ...a jak wczoraj bylysmy na szczepieniach to byla taka 'madra' mamuska co dzieciaka jesze w spiworek wsadzila ...az lekarka jej zwrocila uwage ,ze dziecko przegrzane...:/

naczyniaka ma ...pojawil sie pod koniec pierszego miesiaca,ale pediatra powiedziala,ze to nic takiego i ma sie sam wchlonac..

Mi pani dermatolog powiedziala tak samo co do naczyniaka:tak:w ciagu 3 lat zniknie;-)

na umk czy wsb?
a co do egzaminu bez nauki mialam tak samo, jak mialam warunkowy, poszlam z podejsciem ze co bedzie to bedzie i zdalam! i GRATULUJE:)!
LUZNA wiesz gdzie jest klub vademecum? bo tam sa spotkania dla rodzicow i mozna z dziecmi przyjsc:) jeszcze sie dowiem dokladnie co i jak to moze bysmy sie wybraly?

podziwiam, ja mialam do czynienia z rachunkowoscia, i 3 razy podchodzilam do egzaminow:):p

yh ja dzis juz zajechana jestem:/

sie mi nie zacytowalo powyzej;]

Laski dzownila do mnie wlasnie mama!!!!!!
informacja szok!
jak bylam w 7 mcu ciazy bylam w szpitalu na nadcisnienie..
byla tam tez taka Marlena!!!!
to ze kradnie i smeirdzi od niej to szczegol...
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
dziecko ma peknieta podstawe czaszki!

informacja szok!
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!

Rany boskie.....co sie na tym swiecie wyprawia:(

reklama
informacja szok!
powod?? bo plakalo!!!!!!

Szkoda, że jej nie ma kto wyrzucić...ale z IV piętra! :(

Do góry