reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jestem tylko ciekawa czy poniesie za to kare!!!!!
zycze jej tego bo dla mnie jest nikim...
zniszczyla dziecku zycie bedac w ciazy co bylo przygoda w dyskotece i pewnie samotnie nie chciala byc z dzieckiem i nie chcialo jej sie pilnowaac bo dyskoteki wazniejsze...a widzialam ja wczoraj pod sklepem jak meza odprowadzalam....

reklama
taka to powiesic malo..
ja rozumiem ze kazdej matce mogą nerwy puscic jak dziecko duzo placze.. ale wyrzucac przez okno?;|
czy ona czasem nie ma zrytego beretu?..;|

no musi ponieść jakieś konsekwencje, jakaś sprawiedliwość musi być choć dla takiego zachowania żadna kara nie jest wyjściem..brak słów na to co sie dzieje w świecie, wydawać by się mogło, że tylko w telewizji słyszy się takie rzeczy ale tak na prawdę "wszsytko" dzieje się wokół nas :-(

Laski dzownila do mnie wlasnie mama!!!!!!
informacja szok!
jak bylam w 7 mcu ciazy bylam w szpitalu na nadcisnienie..
byla tam tez taka Marlena!!!!
to ze kradnie i smeirdzi od niej to szczegol...
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
dziecko ma peknieta podstawe czaszki!
brak słów :(((

informacja szok!
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i
wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
Rany Boskie co się dzieje na tym świecie?! A o tym jak matka wrzuciła dziecko do pieca zaraz po urodzeniu,słyszałyście?? przedwczoraj to się wydarzyło,miasta nie pamiętam.mówiła policji,że i tak juz nie żyło...Yesuuuuuuuu gołymi rękami taka mogłabym rozszarpać....tyle kobiet nie może być matkami i oddałyby za to wszystko a taka...echhhhh nie mogę o tym zapomnieć...ja tu mam tylko RMF przez internet więc słucham wszystkich wiadomości ..ale chyba przestanę....
kilka dni temu utonęło Dziecko 2 letnie w Wodzisławiu Śląskim...bo rodzice nie opilnowali
12-18 miesięcy dziecko zamordowane i porzucone w stawie w Cieszynie (nie ustaslili dokładnie wieku)
Ojciec udusił 3 letniego synka w Chorzowie...powód...problemy finansowe rodziny.....
i to wszystko na przestrzeni tylko jednego tygodnia......
Chyba przestanę słuchać wiadomości

ja jak patrze na dzieci poubierane w kombinezony, czapy i kaptur i obwwiazane szlikiem jak jest 15-20 stopni to jestem w szoku i sadze,ze predzej to jest pierwszy krok do przeziebienia ...Mamuski w samej bluzeczce leca a dzieciaka jak na mruz ubieraja...no szok normalnie i brak wyobrazni calkowity...Dobrym sposobem jest to co zawsze slyszalam odkad Mala sie urodzila...jedna warstwa wiecej niz ma sie samej...u nas sie sprawdza...

moja nigdy nie miała grubej czapki na głowie
jakos tak wyszło
szalika tez nie posiadamy
moja tesciowa mnie zawsze wkurza ze małej to pewnie za zimno
a ona mojego meza przegrzała darł sie w niebogłosy i czesto chorował

informacja szok!
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
Ja pierdo...le.. brak słów!!!

No ale z tego co dzisiaj napisalas wnioskuje ze ty bylas na golasa:-D:-D:-Dskoro mala miala tylko body na sobie:tak:

I widze ze wasza mala tez ma naczyniaka na twarzyczce...

moja miała bo praktycznie zniknał
na prawej powiece
to sie nazywa uszczypnieciem bociana
troche za długo mamusia ja miedzy nozkami trzymala
tez za zabarwienie skory w 1 minucie dostała jeden punkt mniej
i szła z rączka przy karku:baffled:
zeby mamie zbyt lekko nie było:-D

reklama
informacja szok!
powod?? bo plakalo!!!!!!

takim to podwiazywac jajniki
zeby dzieci nigy nie posiadali

Do góry