reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ja sie zeganm
troche mnie juz maci :) a poza tym jutro przychodza moi rodzice na kawke a ja chce rano robic ciasto
bo mam ochote a wszystko co potrzebne to mam :)
potem porzadki przedswiateczne planuje...

dobrej nocki zycze...

reklama
Ostatno bardzo czesto tuli sie do brzuszka bo juz troche spory ten mój brzusio, i puka do dzidziusia i cos tam sobie gada a pózniej mówi mi ze dzidzius mu powiedział ze jest głodny :-D:-D:-D
kurcze ale fajniutko, az sie wzruszylam:tak::tak::tak::tak::tak:
:no::no::no: z resztą lekarz hindus to jak mi zaczął tłumaczyć wszystko wolno ( a doskonale mówił po polsku) to tylko pytał czy rozumiem go.:-p A jaki lowelas.:tak::shocked2::-p:zawstydzona/y::rofl2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2::huh:

Ale ci zazdroszczę tego brzuszka. :sorry2::sorry2:
no niezly lowelas jak ci sie tak te oczka wywijaja jak tej buzce;-):-D:-D:-D

kobiecie z trojgiem dzieci pomarzyć nie dadzą....:dry:
a o czym, o tym wspomnianym brzuszku :confused::-p:-p:-p:-p:-p
jak tak to jest do zalatwiennia:-p:-p:-p:-p:-p

najwazniejszego wam nie opowiedzilam...

dzis moj braciszek wywinal mamie niezly numer :no::no::no:
bawil sie w piaskownicy, mama cos poprawiala w wozku u marcela, nagle patrzy a tego cycka nie ma, i szuka i wola, strach w oczach, biega szuka, masakra:no::no::no:
za chwile kuzynka wracala ze szkoly z autobusu, i kogo niesie:confused::confused::confused:
wiktorka, mowi ze biegl na dol, i kolo sasiadow go zlapala jakies 150 m od domu:no::no::no:

a gdyby tak auto jechalo, a te mlodziki to jak szalone jezdza:no::no::no:
albo kawalek dalej sa stawy dwa, jeden za plotem co prawda ale tn plot juz taki ze go nie ma i drugi taki strazacki tez za plotem ale wejsc nie mialby problemu,
az strach pomyslec

a ja mam taka ochote na cos slodkiego, a nie mam nic:no::no::no::no:
tzn mam baranka do koszyczka i tak zerkam na niego:-p:-p:-p:-p
a w szafie mam trzy zajace z cukru dla chlopakow na zajaca:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ale chyba wybiore sie do cioci na dol ma dobre cukierki;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Kobieto az dreszczze przeszly jak przeczytałam ,a na takie chwile tez sie doczeksz w swoim zyciu Natalineczko, bo Justa to napewno wie jak to jest wkoncu trójke ma to nawet dwa razy przerabiała , ja raczej trzeciego nie bede miała........... chyba...............???????????????????

A zapomniałam natali zostaw baranka i zajączki niech stoja w tej szafie:):):):)

Kobieto az dreszczze przeszly jak przeczytałam ,a na takie chwile tez sie doczeksz w swoim zyciu Natalineczko, bo Justa to napewno wie jak to jest wkoncu trójke ma to nawet dwa razy przerabiała , ja raczej trzeciego nie bede miała........... chyba...............???????????????????

A zapomniałam natali zostaw baranka i zajączki niech stoja w tej szafie:):):):)

o jakich chwilach mówisz:confused::confused::confused:
ah chyba o tym jak twoj synek sie dogaduje drugim potomkiem :tak::tak::tak::tak:
moj jest chyba jeszcze zbyt mlody, bo jak mu owie ze mama ma w brzuszku dzidziusia to sie tak patrzy dziwnie, ale jak mnie czarek przy przebieraniu kopie to jak mu mowie ze mnie nie wolno bo kopie braciszka lub siostrzyczke to przestaje:tak::tak::tak::tak:
nie chce mi sie ruszac dupska a taka mam ochotke na slodkie, i nie wiem czy isc do tej cioci czy nie, jak myslicie wypada:confused::confused::confused::-p

Brzuszek to mi się marzy:tak::tak::tak:,ale zgubić jak na razie to sadło.:-D
A z maluszkiem poczekam... niech ludzie odsapną.:-p:-p:-p

Natalineczka, gdyby jedno z moich dzieci zaginęło, włosy bym z glowy wszystkie sobie wyrwała:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja się denerwuję jak starszaki spóźniają się 5 min. ze szkoły a co mówić o takim incydencje.:szok:

Hmm... obok mam cukierniczkę , chcesz?;-):-p:-D

Edit: no i krążę po tym allegro w poszukiwaniu sukienek małych i duzych i wszystko takie jakieś drogie....:dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:

Natalineczka, gdyby jedno z moich dzieci zaginęło, włosy bym z glowy wszystkie sobie wyrwała:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja się denerwuję jak starszaki spóźniają się 5 min. ze szkoły a co mówić o takim incydencje.:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D
u mnie tez cukierniczka na wyciagniecie reki ale to nie takie slodkie:dry::dry::dry:

Edit: no i krążę po tym allegro w poszukiwaniu sukienek małych i duzych i wszystko takie jakieś drogie....:dry::dry::dry:

a jakich sukienek szukasz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to cukier nie jest słodki?:confused: Ile cukru jest w cukrze? W tip-owskim chyba 40 %.:-p:-p:tak::tak::tak::-D:-D
No dobra, dobra ... bo mi myszki się zalęgną...
Częstuj się.Czym chata bogata , tym rada.:-)

Sukienek dla Amelki i Julki na święta i zarazem na Komunię.:dry:

reklama
Tak własnie o te chwile mi chodziło , moze nie tym razem ale nastepnym sie uda i dzieci beda wieksze?:):):):)tylko mnie nie utłuc za te slowa:):)

Idz DO CIOCI WYPADA:) nie odmówi:)

dobra ja uciekam spac dobranoc:)

Do góry