reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
zlosliwosc ludzka nie ma granic

Iwcik nie zabije, ja chce jak najwiecej dzieci;-);-);-)
zobaczymy po ktorym zmienie zdanie

no i zając dostał w łeb

odkupie;-);-)

Ostatnia edycja:
luna665
Mama grudniowa 2007
Cześć dziewczyny
Przywitał mnie dziś brak prądu. UPS obudził z paskudnego snu. A taką miałam nadzieję, dzis odespać...
No nie udało się. Witam , póki włączyli, bo nie wiem na jak długo. netu nie było.
Lece ponadrabiać, póki mogę...

A i w ostatniej pracy spadłam ze schodów i znów nadgarstek złamałam.
Chociaż mam nadzieję że jak dotychczas taki atak raz na 2-3 mieś i luz. Zobaczymy. Teraz będzi ewięcej okazji...
Dziewczyny dzięi za radę z tym jeżykiem karnym. Przy kolejnej okazji go wypróbuję. Wczoraj jak sie obudziła to juz wlepszym humorze i pogadałyśmy sobie. Obiecała że już tak nie bedzie robic, hehehehe, no zobaczymy, hihihihi
Gdyby na mnie trafiła byłaby już na dywaniuku u przełożonego. I to nie u kierownika, bo to przeważnie kumpelki. Kiedyś, nie powiem w jakim sklepie, babka nabiła mi spodnie nie z ataką cenę jak miały być w "promocji", a ze kupowałam kilka rzeczy tak szybko sie nie skapn ęłam. W domu szok. POjechałam na drugi dzień i grzecznie prosze o zwrot nadpłaty, a ta do mnei ze za późno, z e wczoraj, że mam ludzi w kolejke wpóścić i już sobie iść. Łoooooooo, jak sie we mnei krew zagotowała, wołam kierownika. Przychodzi milusiński chyba wszystkich pań mówi, że to się nei da. Jak sie nie da, jak sie da. Co ja w sklepie nie pracwała. Wieć poprosiłam o telefon do prezesa firma. Dzownie do Gorzowa, opisałam sytuację, oczywiście w nerwach,. Na drugi dizęn koleś z Gorzowa oddzwania, że jest w sklepie i prosi najmocniej żebym przyszła. No to poszłam. Dostałąm przeprosiny od calej załogi, nadpłatę, kosz owoców , czekoladki, jakiś topik chyba jeszcze i pan prezes pyta, czy życze sobie żeby ta panią zwolnić, bo w jego mniemaniu pracę powinna stracić. No co, powinna, ale powiedziałam, że wiem jaki tu rynek pracy, więc niech jej po premii pojedzie jak chce, ale nie zwalnia, i głupia gadka o złym dniu kobiety. Jeszcze ją broniłam, hehehe.
Anek po pierwsze fotka po fryzjerze!!! a po drugie, powiedz mi, czy wy w tej pracy w aptece to maci ejakies szkolenie na odczytanie tych hieroglifów?
Gośc normalnie niemożliwy, ciekawe czy to znieczulenie tak go rozbawiło, czy taki na codzień. Bo mój ojciec jakby mu noge odrąbali to by był taki i bez leków...
A Twoja nóżka, nosz kurcze, mówiłam od razu leć. ostka niestye słaba rzecz. Tak z nią bywa...
Pati no w końcu odpoczęłaś, lżejszy bieg włączyłaś!!!
Dorcia no to miałaś pracowity dzionek, ale fajnie, że chociaz ciuszków dostałać, zawsze to wielka ulga w portwelu...
Iwcik, no ale żeby aż szpila w łeb???!!!

ja to dopiero zołza byłam, słuchajcie, mój brat był nieznośny, ciągle sie kłóciliśmy i biliśmy ( lae za sobą jak w ogien, no ale to od święta hihihi). No to jak mnei nei słuchał( jak byliśy sami ) to go na balkonie zamykałam dla spokoju, alebo w kibelku. A do dzis mi wypomina, że ciupagę na nim połamałam

No chyba prądy już nie wyłączą, oby, bo nie było na całym osiedlu, czyli i tak sprawnie się uwinęli. A bez windy na 10p przekichane
A przypomniałaś mi, musze kupić jajeczka i ochowac na sita mała bedzie szukać, zabawa, hehehe
Mnie też na słodkie naszło, w lodówce jest jeszcze gwiazdo, chyab też mu łeb upier...e, hehehe.
ide poi co małej butle uszykuje , moze pośpi troszkę dłuzej, bo nie mam siły dizś na nic, przynajmniej na razie...
Przywitał mnie dziś brak prądu. UPS obudził z paskudnego snu. A taką miałam nadzieję, dzis odespać...
No nie udało się. Witam , póki włączyli, bo nie wiem na jak długo. netu nie było.
Lece ponadrabiać, póki mogę...
No głazie,to ja rozumiem
Ja ci dam zła godzine tfu,tfu,

Ja miałąm dwie ręce w gipsie od pachy po same paluszki, obie ( wyobrazcie sobie jak sie najesc, hehe, wykąpać, lub podetrzec, heheheh), do tego coś z kręgosłupem, wstrzas mózgu, krwiaka na pół głowy, kolana poobijane ( i dają mi teraz w kość, no ba), a tak to miałąm nos łamany kilka razy w życiu, a to na ślizgawce, a to przy bojce, a to od tatusia, no życie...Lunka ty nasz głazie
Madziula tfu tfu tfu
ja nigdy nie miałam w żyyciu nic złamanegono może poza sercem......ale to bez gipsu to się nie liczy ;-);-);-);-)za to po wypadku miałam wybity bark auć jak bolało do dziś czasami daje o sobie znać
no i skręconą nogę i ręke w kostce miałam
za to na kolanach do dziś mam blizny ślady dzieciństwa
![]()
A i w ostatniej pracy spadłam ze schodów i znów nadgarstek złamałam.
dzięi dzięi dzięi, przyda się tej cierpliwości każda ilość.
Luna bunt dwulatka jak nic, życzę dużo cierpliwości bo teraz ci się przyda![]()
Chociaż mam nadzieję że jak dotychczas taki atak raz na 2-3 mieś i luz. Zobaczymy. Teraz będzi ewięcej okazji...
Dziewczyny dzięi za radę z tym jeżykiem karnym. Przy kolejnej okazji go wypróbuję. Wczoraj jak sie obudziła to juz wlepszym humorze i pogadałyśmy sobie. Obiecała że już tak nie bedzie robic, hehehehe, no zobaczymy, hihihihi
Daj spokój babka powinna się ze wstydu spalić, a przynajmniej przeprosić. No pomyslić sie , mozna zrozumieć, bo tak wypisują, że szok ( chociaż w aptece muszą umieć czytać, a jak nie, to o tym powiedzieć, a nie na katar sprzedać!!!) . No niepojęte.Ej wiecie co Wam powiem??
wczoraj od gina dostałam leki.M wieczorem pojechał do apteki i zamist globulek dowcipnych babka sprzedałą mu tabletki na katar alergicznywściekłam się, bo jak można sprzedawać leki nie będąc pewnym
dzis tam poszłam a babka mi wzruszała ramionami, że leku nie przyjmie i że to takie na katar fajne tabsy
ja jej, że ok, to je wyrzuce, bo nie moja wina, że ktoś czytać nie potrafi i sprzedaje co mu sie spodoba! Ona posprawdzałą pismo i mi mówi że tu nie pisze ani to ani tamto i nie wie co tu pisze
no ale do sprzedawania to pierwsza! ostatecznie jebnęła kasą na blat z wielką łachą i zwróciłam te cholerne tabsy
co za..
Gdyby na mnie trafiła byłaby już na dywaniuku u przełożonego. I to nie u kierownika, bo to przeważnie kumpelki. Kiedyś, nie powiem w jakim sklepie, babka nabiła mi spodnie nie z ataką cenę jak miały być w "promocji", a ze kupowałam kilka rzeczy tak szybko sie nie skapn ęłam. W domu szok. POjechałam na drugi dzień i grzecznie prosze o zwrot nadpłaty, a ta do mnei ze za późno, z e wczoraj, że mam ludzi w kolejke wpóścić i już sobie iść. Łoooooooo, jak sie we mnei krew zagotowała, wołam kierownika. Przychodzi milusiński chyba wszystkich pań mówi, że to się nei da. Jak sie nie da, jak sie da. Co ja w sklepie nie pracwała. Wieć poprosiłam o telefon do prezesa firma. Dzownie do Gorzowa, opisałam sytuację, oczywiście w nerwach,. Na drugi dizęn koleś z Gorzowa oddzwania, że jest w sklepie i prosi najmocniej żebym przyszła. No to poszłam. Dostałąm przeprosiny od calej załogi, nadpłatę, kosz owoców , czekoladki, jakiś topik chyba jeszcze i pan prezes pyta, czy życze sobie żeby ta panią zwolnić, bo w jego mniemaniu pracę powinna stracić. No co, powinna, ale powiedziałam, że wiem jaki tu rynek pracy, więc niech jej po premii pojedzie jak chce, ale nie zwalnia, i głupia gadka o złym dniu kobiety. Jeszcze ją broniłam, hehehe.
Anek po pierwsze fotka po fryzjerze!!! a po drugie, powiedz mi, czy wy w tej pracy w aptece to maci ejakies szkolenie na odczytanie tych hieroglifów?
Justa, rzucam fajki dość czesto, no nic prostrzego, hehehehe. Póki mój nie rzuci to ja za słaba jestem, pół rok może i wytrzymama, późńiej jużłipa. Ale palę paczkę tygdniowo, to chyba nie tak źle. No ale wiadomo, to równia pochyła...luna rzuć nim zaczęłaś. Jak popatrzyłam na cenę ( sama kiedyś paliłam paczkę dziennie) to włosy dęba mi stanęły.
wysłał na RTG.
RTG w drugim końcu korytarza. Dochodzę a tam znowu ten śmieszny gość z ociekającą z krwi nogą. pytam co mu się stało, czy pies go pogryzł? A on boki zrywając : "Niieeee ,żona nakryła mnie z kochanką i jak uciekałem pułapki z gwoździ zrobiła."
Wszedł gość na rentgen a mój Ł. pyta się młodego chłopaka , który z nim przyjechał czy gość jest pijany czy co? A ten, ze dziabał siekierą i oddziabał sobie palca , nie wiadomo czy całego, czy trochę i dostał bardzo mocne znieczulenie.
No a ja? A ja nogę skręciłam , poszła torebka skokowa .3 tyg. w stabilizatorze.
![]()
Gośc normalnie niemożliwy, ciekawe czy to znieczulenie tak go rozbawiło, czy taki na codzień. Bo mój ojciec jakby mu noge odrąbali to by był taki i bez leków...
A Twoja nóżka, nosz kurcze, mówiłam od razu leć. ostka niestye słaba rzecz. Tak z nią bywa...
Pati no w końcu odpoczęłaś, lżejszy bieg włączyłaś!!!
Dorcia no to miałaś pracowity dzionek, ale fajnie, że chociaz ciuszków dostałać, zawsze to wielka ulga w portwelu...
pokazprzuyszły dziś w paczce Oliwki buciki wiosenne.ale super są,Oliwce też sie bardzi podobają![]()
A mój gin muzin mówi kiepsko i bardzo szybko na początku to ja po 4 razy pytałam coooooo????????, hehe, ale teraz gadamy już całkiem nieźle, mówi, że ze mną to sobie chociaz pogada, bo go "rosumjee", hehez resztą lekarz hindus to jak mi zaczął tłumaczyć wszystko wolno ( a doskonale mówił po polsku) to tylko pytał czy rozumiem go.
A jaki lowelas.
![]()
Iwcik, no ale żeby aż szpila w łeb???!!!

ja to dopiero zołza byłam, słuchajcie, mój brat był nieznośny, ciągle sie kłóciliśmy i biliśmy ( lae za sobą jak w ogien, no ale to od święta hihihi). No to jak mnei nei słuchał( jak byliśy sami ) to go na balkonie zamykałam dla spokoju, alebo w kibelku. A do dzis mi wypomina, że ciupagę na nim połamałam

No chyba prądy już nie wyłączą, oby, bo nie było na całym osiedlu, czyli i tak sprawnie się uwinęli. A bez windy na 10p przekichane

o matko, mrozi krew w żyłachdzis moj braciszek wywinal mamie niezly numer
bawil sie w piaskownicy, mama cos poprawiala w wozku u marcela, nagle patrzy a tego cycka nie ma, i szuka i wola, strach w oczach, biega szuka, masakra
za chwile kuzynka wracala ze szkoly z autobusu, i kogo niesie
wiktorka, mowi ze biegl na dol, i kolo sasiadow go zlapala jakies 150 m od domu
a gdyby tak auto jechalo, a te mlodziki to jak szalone jezdza
albo kawalek dalej sa stawy dwa, jeden za plotem co prawda ale tn plot juz taki ze go nie ma i drugi taki strazacki tez za plotem ale wejsc nie mialby problemu,
az strach pomyslec
A przypomniałaś mi, musze kupić jajeczka i ochowac na sita mała bedzie szukać, zabawa, hehehe
heheheheheno i zając dostał w łeb
odkupie;-);-)![]()
Mnie też na słodkie naszło, w lodówce jest jeszcze gwiazdo, chyab też mu łeb upier...e, hehehe.
ide poi co małej butle uszykuje , moze pośpi troszkę dłuzej, bo nie mam siły dizś na nic, przynajmniej na razie...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana :-):-):-)
Ja tylko na chwilkę bo zaraz trzeba włosy myć i szykować się na spotkanie lubelanek bb
Oczywiście Maja obudziła się o godz.6.30 z pytaniem czy to dzisiaj jedziemy na te piłeczki 

Miłego dnia wam życzę i oczywiście w miarę możliwości potem opiszę wrażenia

Ja tylko na chwilkę bo zaraz trzeba włosy myć i szykować się na spotkanie lubelanek bb

Miłego dnia wam życzę i oczywiście w miarę możliwości potem opiszę wrażenia

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie piatkowo .Nocke mialysmy straszna .Co kilka minut sie budzila i cala noc poplakiwala.
Ona zaczela od wczoraj kaszlec Tak ze odrywa sie jej wszystko.Dzisiaj juz kaszle na calego :-(.Dzis nie zdaze z nia isc u siebie do lekarza .Nie wiem co mam robic :-(.Juz dawno nie byla chora .Az poltorej miesiaca temu byla na antybiotyku :-(.Szlak by to trafil.
Ona zaczela od wczoraj kaszlec Tak ze odrywa sie jej wszystko.Dzisiaj juz kaszle na calego :-(.Dzis nie zdaze z nia isc u siebie do lekarza .Nie wiem co mam robic :-(.Juz dawno nie byla chora .Az poltorej miesiaca temu byla na antybiotyku :-(.Szlak by to trafil.
luna665
Mama grudniowa 2007
No i okna mam już wszędzie pomyte ( tylko u małej jeszcze nie, bośi ), firanki się zaraz wrzuci, jak tylko to pranie się skończy, cos mi isę zdaję, że będzi edzień na sprzatanie u mnie. No chyba, że za długo posiedze na kompie, hehe, to wsiąknę...
Anaconda udanego spotkania, zdasz relację, co nie?
Dorcia, a tam nie możesz iść do lekarza, masz książeczkę przy sobie???
Anaconda udanego spotkania, zdasz relację, co nie?
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Zazdroszcze tego Aquaparku.Napewno bedzie superw niedziele jedziemy do Aquaparku z moją kolezanką ,jje mężem i Oiwki przyjaciółką Natalką.będzie super ,juz się nie mogę doczekać.

Oj justynka wspolczuje .Biedna teraz musisz sie meczyc .A boli cie ta noga?Masz jakies przeciwbolowe?z resztą lekarz hindus to jak mi zaczął tłumaczyć wszystko wolno ( a doskonale mówił po polsku) to tylko pytał czy rozumiem go.
A jaki lowelas.
Ale ci zazdroszczę tego brzuszka.![]()
Fotek nie bedzie bo po farbie nic mi sie kolor nie zmienil.Wczoraj robilysmy rozjasniaczem pasemka ale tez nic nie wyszlo wiec narazie odpuscilam.Dorota a gdzie fotki fryzurki??
No i w koncu okna beda czystedzien dobry:-)
dzisiaj M w domu,
to ja sie zaraz biore za okna

LUNKA szybka jestes z tymi oknami.Tak rano a ty juz je pomylas;-).Ja wczoraj mialam dzien do sprzatania u kolezanki a u sebie w domu bede miala taki w nastepnym tygodniuNo i okna mam już wszędzie pomyte ( tylko u małej jeszcze nie, bośi ), firanki się zaraz wrzuci, jak tylko to pranie się skończy, cos mi isę zdaję, że będzi edzień na sprzatanie u mnie. No chyba, że za długo posiedze na kompie, hehe, to wsiąknę...

Co do lekarza to zaraz do jednego tutaj bede dzwonic.
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej
wczoraj juz nie wlazilam bo nie mialam sily i poproawilam czesc pracy
a poza tym skopalam swoj mini ogrodek:-)
bylam u bratwoej na plotkach i tak jakso zien zlecial
a dzis.wstalam o 7 Pauline do szkoly wyprawialm, wracam do domu a mala wyje

no i malpa juz nie usnela
zjadla kasze,myslalam ze usnie
ona ze siuisu,to ja na nocnik i siedziala ze 20minut i przy okazji wypordukowala duze co nieco
teraz jej wlaczylam /Kubusia puchatka bo ostatnio ma faze na niego
zdazylam co nieco poczytac
a ze dzis terapeuta odbiera Pau;ine ze szkoly to ja mam luzik:-)
no i cos mi sie jakies chmury pokazaly...a mialo dopiero jutro padac.ale poki co sie wypogadza

a za oknem przyjemne wioesnne 12 stopni:-)
tak kochana mam gule w blzinie po cc ktore co mieisac mi rosna i sa bardziej bolesne ,szczegolnie zaraz po @
ale ja mialam endometrioze i zdje mi sie ze malpa sie odnowila
a jezeli tak to kiepsko to widze.pytnie jeszcze czy na moim jedynym jajniku znow nie robi mi sie jakas torbbiel

okaze sie po swietach
hej
dobrze ze z Kubusiem juz ok
a Ty jak masz zatoki chore to tez nieciekwei
zdrowka
jak je wezweimy to sie zaraz pokaza
poza Mamita bo o na z mala na turnusie

Ty w bloku to inaczej
ja tam zawsze wolalam mala na dwor wlasnie jak miala drzemke w dzien,spala dluzej i spokojniej a ja mialam spokoj

no niby nie,ale nigdy nie wiesz czy katarnie jest zwiastunem czegos gorzego
ja z katarem nigdy nie szczepialm
poza tym u nas babka mowila ze po katarze tydzien odczekac az sie organizm wzmocni a po antybioptyku to nawet mieisac

to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i ile minut trwalo???????

ja tam prawei codziennie zaliczam szybki marsz do szkoly bo ja zawsze spozniona

wiec wczoraj mialam na sobie tylko koszulke z dlugim rekawem i kamiezelke lekka i wraz byalm cala mokra
a ja sie tez zbieram zeby powywoloywac co ciekawewsze fotki ale tyle ich mam....
ale sie wezme za to to co mieisac pare sie wywola

dobrze ze tak wysoko

to jatez

wczoraj juz nie wlazilam bo nie mialam sily i poproawilam czesc pracy
a poza tym skopalam swoj mini ogrodek:-)
bylam u bratwoej na plotkach i tak jakso zien zlecial
a dzis.wstalam o 7 Pauline do szkoly wyprawialm, wracam do domu a mala wyje

no i malpa juz nie usnela
zjadla kasze,myslalam ze usnie
ona ze siuisu,to ja na nocnik i siedziala ze 20minut i przy okazji wypordukowala duze co nieco

teraz jej wlaczylam /Kubusia puchatka bo ostatnio ma faze na niego
zdazylam co nieco poczytac
a ze dzis terapeuta odbiera Pau;ine ze szkoly to ja mam luzik:-)
no i cos mi sie jakies chmury pokazaly...a mialo dopiero jutro padac.ale poki co sie wypogadza

oj Bubka , bubka.
O jakich gulkach piszesz?W bliźnie po cc?
![]()
tak kochana mam gule w blzinie po cc ktore co mieisac mi rosna i sa bardziej bolesne ,szczegolnie zaraz po @
ale ja mialam endometrioze i zdje mi sie ze malpa sie odnowila
a jezeli tak to kiepsko to widze.pytnie jeszcze czy na moim jedynym jajniku znow nie robi mi sie jakas torbbiel

okaze sie po swietach
Cześć Kochane. Pogoda super się zrobiła, z Kubkiem spacerek zaliczyliśmy i na razie wystarczyteraz już śpi a ja na chwilę zajrzę. Nie nadrobie zaległości więc od razu przepraszam. Głowa mnie boli i katar nadal męczy
już normalnie wymiękam
mieszkanie od dwóch tygodni stoi nie tknięte a miałam tapetować Kuby pokoik
może na weekend mi się uda chociaż to zrobić a resztę po świętach
teraz idę obiad szykować i się położę na chwilę bo żadna tabletka mi nie pomaga
dobrze że antybiotyk mam od siostry to się w końcu wyleczę
no to tyle ode mnie. Zdrówka dla Wszystkich :-)
hej
dobrze ze z Kubusiem juz ok
a Ty jak masz zatoki chore to tez nieciekwei
zdrowka
a co z naszą AS ???? Dawno jej nie byłoani Mlenki...Mamitki.......
jak je wezweimy to sie zaraz pokaza
poza Mamita bo o na z mala na turnusie

[
zastanawiam sie czy nie wyjsc z maksem na spacer bo ladna pogoda....tylko jakos juz mi sie nie chce łazic
ale chyba sie zmobilizuje i wyjde z nim.....
eh teraz mi jakos usypiaa godzine temu spal 1,5 godz
a oczka mu odpływają teraz... no nic ide go polozyc... spacer może później
Ty w bloku to inaczej
ja tam zawsze wolalam mala na dwor wlasnie jak miala drzemke w dzien,spala dluzej i spokojniej a ja mialam spokoj

dowikla no no no to masz świety spokój;-)
medea wyjdź na spacer!! Pewnie!!
A wiecie co powiedzcie mi coś. Bo w tym tyg miałam małego szczepić. Seria tych na 18m-cy i prevenar. Ale. Michałowi co jakiś czas leci z nosa. dzis w sumie tylko dwa razy mu poleciało. Nie ma jakiegoś kataru wielkiego, ale jednak. Pediatrze mojej nie wierze więc Was pytam czy spokojnie go szczepić? Bo podobno katar to nie przeciwwskazanie![]()
no niby nie,ale nigdy nie wiesz czy katarnie jest zwiastunem czegos gorzego
ja z katarem nigdy nie szczepialm
poza tym u nas babka mowila ze po katarze tydzien odczekac az sie organizm wzmocni a po antybioptyku to nawet mieisac

A ja byłam w przedszkolu, ledwo się do niego dostałamTak pozamykane
i dobrze :-) Kolejki nie było, pani sie nudziła, jestem dopiero 10 osoba co przyniosła podanie, od wtorku
Dowód nie był potrzebny, szanse ponoć mam na przyjęcie Helenki :-) dużo mają dzieci których tylko jedno z rodziców pracuje
a
to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej moje panie.
Ja dopiero teraz ,bo jakoś czasu nie mialam ,jak od rana sie wziełam za porządki w zdjeciach,założyłam nawet foldere zdjęciami do wywołaniato mi zeszło ,a wiadomo obiad ,sprzątanie.....
U nas dzisaj na term w cieniu 13 stopni,ale ciepło jest tak ,ze widziałam ludzi w koszulkach na krótki rękawek chodzącychKlaudia poszła na stadion,Ksawier gania po mieszkanbiu,
od dizs mamy z m postanowienie ,ze biegać zaczynamy,tak na serio czyli na wytrzymałośc kto ile da radę,zobaczymy ile minut to potrwa
:
no i ile minut trwalo???????

ja tam prawei codziennie zaliczam szybki marsz do szkoly bo ja zawsze spozniona

wiec wczoraj mialam na sobie tylko koszulke z dlugim rekawem i kamiezelke lekka i wraz byalm cala mokra
a ja sie tez zbieram zeby powywoloywac co ciekawewsze fotki ale tyle ich mam....
ale sie wezme za to to co mieisac pare sie wywola
O
A wyjść z tego przedszkola tez ciężko jak się nie ma odpowiedniego wzrostuPrzycisk do furtki jest na takiej wysokości, że ciężko dosięgnąć, a ja mam 170 i długie grabie, a musiałam się wyciągnąć
Ciekawa jestem co robią naprawdę niscy rodzice
podskakują
![]()

dobrze ze tak wysoko
MH czyli oni do tego przedszkola zapisują dzieci których rodzice nie posiadaja wzrostu prezydenckiego
:

Hmm, to ja sobie może sadełko zagipsuje, niech sie wytopi![]()

to jatez

Podziel się: