reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
moja miała bo praktycznie zniknał
na prawej powiece
to sie nazywa uszczypnieciem bociana
troche za długo mamusia ja miedzy nozkami trzymala
tez za zabarwienie skory w 1 minucie dostała jeden punkt mniej
i szła z rączka przy karku:baffled:
zeby mamie zbyt lekko nie było:-D
uszczypnicie bociana to co innego...Gabrysia miala takie na szyi z tylu, ale nikt nie odejmowal za to punktow...odejmuja jak dziecko jest sine a to co ma teraz to naczyniak ...

witam sie...ale dzis pochmurnoooooo :/

Dziewczyny czym smarujecie buźki maluchom jak wychodzą na spacer?
Ja stosuję Oilatum Soft, ale on chyba nie ma żadnych filtrów :no: Po wczorajszym spacerku Maciek ma troszkę czerwoną buźkę i chyba muszę kupić jakiś inny krem :confused2:

ja uzywam kremu na kazda pogode z nivei

Witam się,
ranek miałam atrakcyjny :-) Franek zrobił kupkę po pachy, pobrudził ubranka, nawet na prześcieradło przesiąkło, a jak go przewijałam to mi je jeszcze zasikał :-) Tak więc pralka już pierze, mały smacznie śpi bo czysty, choć kaszelek go męczy. Ja się zabieram za dalsze porządki bo mam dziś angielski i dom musi jakoś wyglądać. Narobiłam sobie dodatkowej roboty bo wieczorem zaczęłam czyścić fugi w kuchni no i muszę skończyć bo jak to będzie wyglądało. Do tego kwiatek mi się przewrócił, muszę go przesadzić do większej doniczki :-) Jeszcze prysznic, do 11-stej muszę się wyrobić.

nie ma jak dobrze zaczac dzien !!

Dziewczyny czym smarujecie buźki maluchom jak wychodzą na spacer?
Ja stosuję Oilatum Soft, ale on chyba nie ma żadnych filtrów :no: Po wczorajszym spacerku Maciek ma troszkę czerwoną buźkę i chyba muszę kupić jakiś inny krem :confused2:

Nivea nutri sensitiv hipoalergiczny
a co do oliatum to sie troche dziwie bo niiby jest dla skory z problemami
a moja mała po nim dostaje takich czerwonych plamek ktore znikaja za 10/15 minut
wiec juz go sama uzywam

uszczypnicie bociana to co innego...Gabrysia miala takie na szyi z tylu, ale nikt nie odejmowal za to punktow...odejmuja jak dziecko jest sine a to co ma teraz to naczyniak ...

witam sie...ale dzis pochmurnoooooo :/

u nas naczyniak plaski i tak to własnie pediatra nazwała
popekały naczynka powierzchniowe od ucisku na te tkanki
a co do odjecia punktów to chodzilo mi o ogolne zasinienie
chyba sie precyzyjnie nie wyrazilam

a u nas piekna pogoda i juz jest 14 stopni a ma byc 18

Czesc wszystkim u nas dzis 20 stopni piekna pogoda juz czekam na T i na spacerek zjadlam sniadanie posprzatalam umylam glowe i pojezdzilam na orbitreku codziennie jade od 7;30 a maly na macie sie bawi:)

reklama
Ja używam ATOPIC-DERMO CREAM(delikatny Krem do twarzy dla dzieci niby od 7 miesiąca ale lekarka nam poleciła bo jest baaardzo łagodny) z seri AT Pharmacerisa i jest świetny zwłaszcza na zaczerwienienia i suchą skóre(nawet na skórę atopową bo mój ma tylko cechy atopowej skóry) ma filtr SPF20 za 50 ml płaciłam 28 zł.
Polecam
:) z nieba mi Twój post spadł;) bo juz wczoraj chciałam zapytac o krem ochronny na dwór, ale nie miałam jak zajżec do was, a powiedz mi Kochana ilo procentowy ma on filtr ?

Do góry