reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jeszcze raz przypominam organizujemy spotkanie forumowe 1,2 maja w Limerick rezerwujemy pokoje w hotelu, a kto chce przyjezdza na jeden dzień, zainteresowani zapraszam na wątek SPOTKANIA:)

reklama
Hejo farmerki :-D

Ja tez nie zaczynam, bo juz w ogole nic w domu nie zrobie i tak spedzam duzo czasu na kompie :baffled:
załozyłam sobie kilka dni temu konto na FB ale nie widze tam zadnej farmy... :confused: where is it? :sorry2:

Anineczko hop hop, co u was??

Kamcia, jesli Oli albo Twoj M tez zaczną oblegac kibelki to znaczy ze jelitowka, alel moze rzeczywiscie sie zatrułaś

Moja Emusia na szczęście grzeczna, tylko czasem jej się włącza marudzenie, ale wtedy idzie spac i mam 2 godzinki ciszy :-)
Eryk od dzis ma ferie az 2 tyg, wasze dzieci tez?? nie opuscie ani jednego dnia, podczas pobytu w PL

Andziulina a gdzie twoja znajoma Salii?? czy tam Ania B. o ile dobrze pamietam?
Wilwia śliczny avatarek :tak:

No my już wróciliśmy :-) no i mam kolejne samochodowe dziecko :tak: zasnęła jak tylko ruszyliśmy a Wiktor zasnął jak wracliśmy:-D pod domem z okna wyhaczyła nas sąsiadka w trybie natychmiastowym znalazła się na dole aby nam pogratulować :-D ( niby poszła po coś do samochodu a wzięła tylko jakąś pusta reklamówkę ;-))
Lubiczanka a co dobrego na obioad zrobiłaś że nie mogłaś poczekać??

Hej mamunie:-)
Ja po ciezkiej nocce z malym mam ciezki dzien.Straszna maruda z niego-moze to zeby?Pogoda taka fajna a ja nie mam sily z nim wyjsc,na szczescie przyjechala siostra to zabrala Tobiego na spacerek.
Larcia dziekuje za odwiedzinki:happy2:
Pauletta to wstepnie wpadne w poniedzialek(jeszcze dokladnie potwierdze)A pasuje Ci jakas konkretna godzina?
Andzulina no musimy,musimy sie w koncu spotkac,moze sroda?
Moniadan ale Ty spostrzegawcza jestes (avatarek)-dziekuje:-)Jak autko bedzie gotowe to bedziesz przeskakiwala???:-Dcobym zdazyla krzeslo podstawic:-D

Wytrzymać to nie wytrzymam,muszę teraz coś mu kupić bo suchy jak papier ścierny,ale krem z Polszy by się przydał:tak:Nie wiem tylko czy przypadkiem Dyta prędzej w Polsce nie będzie:confused:Ale jakby co to się do Ciebie ładnie uśmiechnę:-)

Tichonek nie docytalam inych postow,wiec nie wiem czy ktosik ciproponowala ale uzywalas tego kremu z oilatum?U nas Max tez nagle miala sucha skore i ten krem pomogl.
Oilatum Natural Repair Cream - YourMedicines.ie

reklama
Lubiczanko rzucilam wczensiej okiem na necika i czytalam ze kobiety karmiace pija herbatke z cytryna i nie znalazlam inf ze wazy sie mleko.
Ostatnio kolezanka mi tak powiedziala jak chcialam jej wkroic cytryny do herbaty:cool2:

Sprzedam Szyma?
Jest ktoras chetna:confused::confused::confused:

Daje dzis czadu ze hej...obiadu nie jadl tylko kaszke z chlebem:sorry2:
ja w ciazy hektolitry z cytryna wypilam i do tej pory pije:tak: lubiczanko - Ty jak moj A.,doslownie. Ja mu odgotowuje zanim przyjedzie a On sobie odsmaza pozniej na maselku :-p Smakosze ruskich..;-):-D

Do góry