reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Ewelcia-całe szczęście
Nie sprzedawaj synka-to bezcenny skarb
))
Hejo farmerki 
Ja tez nie zaczynam, bo juz w ogole nic w domu nie zrobie i tak spedzam duzo czasu na kompie
załozyłam sobie kilka dni temu konto na FB ale nie widze tam zadnej farmy...
where is it? 
Anineczko hop hop, co u was??
Kamcia, jesli Oli albo Twoj M tez zaczną oblegac kibelki to znaczy ze jelitowka, alel moze rzeczywiscie sie zatrułaś
Moja Emusia na szczęście grzeczna, tylko czasem jej się włącza marudzenie, ale wtedy idzie spac i mam 2 godzinki ciszy :-)
Eryk od dzis ma ferie az 2 tyg, wasze dzieci tez?? nie opuscie ani jednego dnia, podczas pobytu w PL
Andziulina a gdzie twoja znajoma Salii?? czy tam Ania B. o ile dobrze pamietam?
Wilwia śliczny avatarek

Ja tez nie zaczynam, bo juz w ogole nic w domu nie zrobie i tak spedzam duzo czasu na kompie

załozyłam sobie kilka dni temu konto na FB ale nie widze tam zadnej farmy...

Anineczko hop hop, co u was??
Kamcia, jesli Oli albo Twoj M tez zaczną oblegac kibelki to znaczy ze jelitowka, alel moze rzeczywiscie sie zatrułaś
Moja Emusia na szczęście grzeczna, tylko czasem jej się włącza marudzenie, ale wtedy idzie spac i mam 2 godzinki ciszy :-)
Eryk od dzis ma ferie az 2 tyg, wasze dzieci tez?? nie opuscie ani jednego dnia, podczas pobytu w PL
Andziulina a gdzie twoja znajoma Salii?? czy tam Ania B. o ile dobrze pamietam?
Wilwia śliczny avatarek

lubiczanka
Ale ze mnie zołza-nie poczekałam z obiadziem na J-normalnie tak się napaliłam,że pochłonełam pół
)))
pauletta82
Sexy Big Mamma
No my już wróciliśmy :-) no i mam kolejne samochodowe dziecko
zasnęła jak tylko ruszyliśmy a Wiktor zasnął jak wracliśmy
pod domem z okna wyhaczyła nas sąsiadka w trybie natychmiastowym znalazła się na dole aby nam pogratulować
( niby poszła po coś do samochodu a wzięła tylko jakąś pusta reklamówkę ;-))
Lubiczanka a co dobrego na obioad zrobiłaś że nie mogłaś poczekać??

Lubiczanka a co dobrego na obioad zrobiłaś że nie mogłaś poczekać??
wilwia
Hej mamunie:-)
Ja po ciezkiej nocce z malym mam ciezki dzien.Straszna maruda z niego-moze to zeby?Pogoda taka fajna a ja nie mam sily z nim wyjsc,na szczescie przyjechala siostra to zabrala Tobiego na spacerek.
Larcia dziekuje za odwiedzinki
Pauletta to wstepnie wpadne w poniedzialek(jeszcze dokladnie potwierdze)A pasuje Ci jakas konkretna godzina?
Andzulina no musimy,musimy sie w koncu spotkac,moze sroda?
Moniadan ale Ty spostrzegawcza jestes (avatarek)-dziekuje:-)Jak autko bedzie gotowe to bedziesz przeskakiwala???
cobym zdazyla krzeslo podstawic
Ja po ciezkiej nocce z malym mam ciezki dzien.Straszna maruda z niego-moze to zeby?Pogoda taka fajna a ja nie mam sily z nim wyjsc,na szczescie przyjechala siostra to zabrala Tobiego na spacerek.
Larcia dziekuje za odwiedzinki

Pauletta to wstepnie wpadne w poniedzialek(jeszcze dokladnie potwierdze)A pasuje Ci jakas konkretna godzina?
Andzulina no musimy,musimy sie w koncu spotkac,moze sroda?
Moniadan ale Ty spostrzegawcza jestes (avatarek)-dziekuje:-)Jak autko bedzie gotowe to bedziesz przeskakiwala???

Wytrzymać to nie wytrzymam,muszę teraz coś mu kupić bo suchy jak papier ścierny,ale krem z Polszy by się przydałNie wiem tylko czy przypadkiem Dyta prędzej w Polsce nie będzie
Ale jakby co to się do Ciebie ładnie uśmiechnę:-)
Tichonek nie docytalam inych postow,wiec nie wiem czy ktosik ciproponowala ale uzywalas tego kremu z oilatum?U nas Max tez nagle miala sucha skore i ten krem pomogl.
Oilatum Natural Repair Cream - YourMedicines.ie
lubiczanka
Pauletta-ruskie
A jak sobie pomyślę o odsmażanych to jęzor mi wisi (tak,że sama mogę sobie lizać.........szyjkę
))
reklama
ja w ciazy hektolitry z cytryna wypilam i do tej pory pijeLubiczanko rzucilam wczensiej okiem na necika i czytalam ze kobiety karmiace pija herbatke z cytryna i nie znalazlam inf ze wazy sie mleko.
Ostatnio kolezanka mi tak powiedziala jak chcialam jej wkroic cytryny do herbaty
Sprzedam Szyma?
Jest ktoras chetna
Daje dzis czadu ze hej...obiadu nie jadl tylko kaszke z chlebem![]()