Good evening :-)
jestem :-) po kilku rundach w "who is it" i snakes& ladder aha i jeszcze po 2 talerzach frytek
jakos nie mam ostatnio apetytu, nawet waga mi spadła, ale na frytki zawsze mam ochotę to sobie zrobilam, zeby cos zjesc :-)
Wilwia dzisiaj M przez płotek przeskoczył, jemu to juz w ogole super poszło Autko nasmarowane, posprawdzane to teraz mozemy smigac bez obaw
podziękuj jeszcze raz K. od nas i tak szybko sie uwinął 
fajnie ze siostra ci zabrała Tobiego na spacerek, odpoczęłas troszke
smaruj moze mu dziąsełka zelem, Emci pomagało
Frog4 i jak kurtka, przymierzyłas Wiktorowi??
Didi a moze wiesz co moja przyjaciółka bedzie miała?? jej M nie chce wiedziec i ona tez nie moze, ale ja chetnie bym sie dowiedziała, jakies dane mam ci napisac?? czy zdjecie?
a ze MamaAdy córke, no no jak sie sprawdzi to bedzie numer
Andzulina, no widzisz cos mi tam świtało w glowie ale jak zwykle nie do konca dobrze
a od BB nie umiesz sie oderwac, bo my to najlepsza lektura
jestem :-) po kilku rundach w "who is it" i snakes& ladder aha i jeszcze po 2 talerzach frytek
jakos nie mam ostatnio apetytu, nawet waga mi spadła, ale na frytki zawsze mam ochotę to sobie zrobilam, zeby cos zjesc :-)
Wilwia dzisiaj M przez płotek przeskoczył, jemu to juz w ogole super poszło Autko nasmarowane, posprawdzane to teraz mozemy smigac bez obaw

fajnie ze siostra ci zabrała Tobiego na spacerek, odpoczęłas troszke
smaruj moze mu dziąsełka zelem, Emci pomagało
Frog4 i jak kurtka, przymierzyłas Wiktorowi??
Didi a moze wiesz co moja przyjaciółka bedzie miała?? jej M nie chce wiedziec i ona tez nie moze, ale ja chetnie bym sie dowiedziała, jakies dane mam ci napisac?? czy zdjecie?
a ze MamaAdy córke, no no jak sie sprawdzi to bedzie numer

Andzulina, no widzisz cos mi tam świtało w glowie ale jak zwykle nie do konca dobrze

a od BB nie umiesz sie oderwac, bo my to najlepsza lektura