reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Good evening :-)
jestem :-) po kilku rundach w "who is it" i snakes& ladder aha i jeszcze po 2 talerzach frytek
jakos nie mam ostatnio apetytu, nawet waga mi spadła, ale na frytki zawsze mam ochotę to sobie zrobilam, zeby cos zjesc :-)

Wilwia dzisiaj M przez płotek przeskoczył, jemu to juz w ogole super poszło Autko nasmarowane, posprawdzane to teraz mozemy smigac bez obaw :tak: podziękuj jeszcze raz K. od nas i tak szybko sie uwinął :happy2:
fajnie ze siostra ci zabrała Tobiego na spacerek, odpoczęłas troszke
smaruj moze mu dziąsełka zelem, Emci pomagało
Frog4 i jak kurtka, przymierzyłas Wiktorowi??

Didi a moze wiesz co moja przyjaciółka bedzie miała?? jej M nie chce wiedziec i ona tez nie moze, ale ja chetnie bym sie dowiedziała, jakies dane mam ci napisac?? czy zdjecie?
a ze MamaAdy córke, no no jak sie sprawdzi to bedzie numer :-D

Andzulina, no widzisz cos mi tam świtało w glowie ale jak zwykle nie do konca dobrze :-D
a od BB nie umiesz sie oderwac, bo my to najlepsza lektura :-D

reklama
Didi a moze wiesz co moja przyjaciółka bedzie miała?? jej M nie chce wiedziec i ona tez nie moze, ale ja chetnie bym sie dowiedziała, jakies dane mam ci napisac?? czy zdjecie?
a ze MamaAdy córke, no no jak sie sprawdzi to bedzie numer :-D

zapros ja i przyjdz do mnie w odwiedziny z nia albo ja was odwiedze to powiem..haha.

sama wiesz ze nie myle sie Tobie powiedzialam i Paulinie tez..nawet jak na usg jej mowili ze corka bedzie to mowilam od poczatku ze nie..no i mialam racje..haha

z moja skromnoscia powiem ze jeszcze nigdy nie pomylilam sie

Pauletta-wiesz,ja pierogów z mięsem nie jadam,więc jak dla mnie to mogę Ci jeszcze bitą śmietanką polać,ale bezcześcić ruskie cukrem;)))Na zdrówko:)
Didi-Ty wróżbitko:)))
Marta-jak modem?Ucałuj Młodego-niech się nie wygłupia i nie traci czasu na chorobę...
Kurczę-jutro będzie zgon coś czuję:(Normalnie łamie mnie w kosciach i nie mogę przełykać i dla zabawy jedną dziurkę mam zatkaną(w nosie oczywiscie:))
Anineczko-zapraszam na pierożki do siebie,ale tak cdichcem,bo sztuk5 mi zostało(ew.z mięskiem)

Lubiczanko ty wiesz,że ja do Ciebie zawsze :tak::tak:
Ale to kurna choróbsko mnie stopuje :wściekła/y:
I zauważyłam na plecach Mateuszka małe krostki,jak narazie mało ich i oby nie było więcej :-(
Już ospę lżej przechodziliśmy :baffled:
Ale te z mięskiem zostaw dla J,ja wolę ruskie :-D
Zdróweczka kochana,niech Ci się dziurka odblokuje :-D:-D

Didi a nie wróżysz z fusów? Bo ja bym chciała córuchnę,ale ciężko mi zdecydowac się na ciążę jak nie będę miała 100% pewności :-D

Martuś oby to nie jelitówka,oby!
Zdróweczka.

Lubiczanko, na gardło solanka, wymocz nogi w gorącej wodzie z sola morska, na noc pół szklanki wody z cytryna i miodem i to samo rano na czczo i bedziesz jak mlody Bóg :) ja zawsz lecze sie bez lekow, jak jzu jest baaaardzo źle to wtedy cos biorę, ale to naprawde ostatecznosc
te metody na mnie działają i jeszcze muisz sobie powiedziec ze to ci pomoze i uwierzyc w to :)

solanka, woda musi miec temp ciała, płukasz 3 razy dzienni i robisz gul gul 3-4 razy tylko nie wiecej i naprawde działa

Dziendobry wieczor Paniom :sorry2:!
Nic dziwnego, ze Balbyna tak czesto w laptopka zaglada, tyle sie tu dzieje, ze godzinka peka zeby po opuszczonym dzionku was podczytac. Po paru dniach nawet nie probuje.

witam sie wieczorkiem ja po wizycie u lekarza z Justinem niestety antybiotyk .....cholera goraczka w nocy 39.c i wymioty,,,,dziewczyny poradzcie co dawac do jedzenia bo dzis nic nie chcial wogole jesc!!!

jakoś ogarnęłam moje zaległe prace związane z laptopem...:sorry2: i znów jestem;-)
Moniadan - faktycznie BB wciąga:baffled: i przez to mam małe wojny z A - faceci tego nie rozumieją:no:
Didi - jakaś wróżbitka jesteś?:szok: oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu:tak:
Lubiczanka, Aninecza i MartaF - duuużo zdrówka:tak::tak::tak:

reklama
Dziendobry wieczor Paniom :sorry2:!
Nic dziwnego, ze Balbyna tak czesto w laptopka zaglada, tyle sie tu dzieje, ze godzinka peka zeby po opuszczonym dzionku was podczytac. Po paru dniach nawet nie probuje.

a właśnie widzisz-ostatnio nas zaniedbała;)
Anineczko-to może schowam Ci je do zamrażarki?Serio pytam:)))
Monidan-tylko ja bidulka ani soli morskiej nie mam ani nawet cytrynki,bo wykończyłam(w związku z faktem,że nie cierpię na stanie mięliśmy jedną,którą wymęczyłam cały dzień:/).Ale jutro nabędę co trzeba i kuracja będzie:)))

Do góry