reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń oraz aby zawsze świeciło dla ciebie słoneczko w życiu :*

My już po spacerku, malutka właśnie kima a ja się muszę zabrać za prasowanie bo popołudniu chciałam jeszcze raz wyskoczyć na spacerek dzisiaj taka piękna pogoda a podobno od jutra znów brzydko ma być

Agatkas, STO LAT! :tak:

nie, nie... jeszcze poczekam troszkę :zawstydzona/y::sorry2:

też tak chcę :sorry2:

Agatkas szczęścia!!!!

Ollcia po co chcesz czeka c?

Jeszcze raz dziękuję!

Ja już po imprezce....Zuzka padła w minutę:) Ja chyba tez dzisiaj padnę w pół minuty:)

Matko tutaj nikogo nie było od wczoraj :szok::szok::szok:

My już po urodzinkach , mały spi a ja sie leczę bo mnie jakies przeziębienie złapało :-(

Witaj carmela, napisz coś o sobie :tak:

Witajcie, ja zaglądam ale jakos po wieściach z :elvis: nie wiem co mam napisac:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja po spotkaniu co mozecie zobaczyc:ninja2:bylo bardzo fajnie...i chcemy takich wiecej...wiec jesli u Was BB organizuje nie zastanawiajcie sie naprawde warto!!!!!

Hejka
My walczymy z choróbskiem, dziś już troszkę lepiej, ale w piątek sama byłam z Pati a bol głowy nie do zniesienia ( zatoki zatkane na maksa :-() maly czort wszedzie sie wspinał, gdzie nie wolno, a ja nie miałam siły głowy podniesc z kanapy na szczęscie juz idzie ku lepszemu
Madzieńko super ze spotkanie sie udało :tak:
Solenizantkom spóznione życzenia :-)
Agaciu zdrówka !

Witam niedzielnie.
Gdybym nie była u rodziców to zapomniałabym, że to już teraz przestawiało się czas, w ogóle mi to do głowy nie przyszło :baffled:.
Kurcze, byliśmy w Realu i nie było żadnych foremek do piasku, trzeba jechać do dziecięcego sklepu.

Bliźniaki, haha to córcia zrobiła Ci niezły porządek z tymi jajkami.

reklama
Kurcze, byliśmy w Realu i nie było żadnych foremek do piasku, trzeba jechać do dziecięcego sklepu.

ja byłam dzisiaj w CH, w którym też jest real i u nas też zestawów do piaskownicy brak, byłam też w jednym sklepie z zabawkami i tam też nie mieli :baffled:

Zapominajko, nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test. Wyszedł negatywny.

Do góry